Já jsem taky vlastníkem CZ a uplně v pohodě a znám spoustu lidí,co jsou na tom stejně,proto mě to tu zarazilo.
Prostě mam snad kliku zrovna na super originál,jak to tu zmiňují..

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
add: materiál rámů - patrně se chystá kompakt 75 BD s plastovým tělem, na IWA to měli na stánkuMarksman píše:attius píše: .....CZ je celosvětově uznávaná legenda,nejčastěji kopírovaná zbraň... Veď to! Je legenda a práve z toho CZUB niekoľko rokov ťaží. Žiadny pokus o inováciu (s výnimkou druhu materiálu rámu či nutnosti použitia blokácie) či vlastnú novú konštrukciu - čo je škoda. A ďalej je smutné i to, že mnohé kópie svoj originál čo do kvality spracovania a použitého materiálu predčili
P.S.: Na doplnenie: ja sám mám aj CZ a som s ňou spokojný.
To attiusattius píše:Aha..mě vůbec nenapadlo,že zpracování pistolí v USA se může lišit od zdejšího..hm...
Já jsem taky vlastníkem CZ a uplně v pohodě a znám spoustu lidí,co jsou na tom stejně,proto mě to tu zarazilo.
Prostě mam snad kliku zrovna na super originál,jak to tu zmiňují..
Ty mě děsíšselag píše:V začátcích sem si pořídil CZ 75 B - i přes několikerou reklamaci, se ji nepodařilo spolehlivě rozchodit, následoval prodej. O několik let později sem pořídil CZ 75 P - 01. Reklamovaná 2x a prodaná. No a před měsícem sem si pořídil CZ 75 SP - 01. Je to zbraň dolaďovaná, možná i spec. vybíraná. Při koupi sem nevěřil svým očím - vůle žádné, zpracování O.K. a po vystřelení cca 400 ran naprosto bez problémů. Tak jen pevně doufám, že se mi do třetice poštěstilo a konečně budu mít výrobek CZ odpovídající kvality a spolehlivosti.