tady je ta desitka http://www.militaria.pl/bushnell/luneta ... ml?cat=183 cena je lepsi jak u nas.... jak jinak

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Odolával jsem, ale neodolal.Tomayo píše:Tak jsme dnes porovnavali Viper 10x44, Sightron 10x42 a Bushnell 10x40 a zcela nezaujate musim rict, ze sklo ma o maly kousek lepsi Bushnell...je to,ale poznat jen na maximalni a minimalni vzdalenost 40m a 7metru (to pricitam pouze tomu ze bushnel je pevna 10tka a nema stelovatelnou paralaxu). Svetelnost velice podobna, chyba uhlu pohledu je u obou temer stejna (tezko porovnatelna). Po nahlednuti do Viper je jasne, ze se s Bushnellem a Sigtronem neda vubec porovnavat, rozdil je jeste vice viditelny za horsich svetelnych podminek. Pro Sigtron hraje prim stelovatelna paralaxa , pro Bushnell jeho cena (1/2 oproti Sightronu), mozna velikost a vaha.
Tak asi prehodnotim prodej bushnellu a prodam vipera
Měl jsem možnost porovnávat only BE3200 5-15x40 (Prosport), BE3200 10x40 (Airking) a DT 6-24x42 (Prosport) na jednom fleku. S3 jsem měl, i když 16x.Tomayo píše:Shivu muze klidne trefit to mi je uplne jedno - navic kdyz je dovazi....ja do nich koukal stejne jako hellboy a myslim ,ze se celkem schodneme. Takze kesi pokud chces hodnotit neco do ceho si nekoukal tak good luck
az to udelas tak budu tvuj nazor respektovat nebo ti reknu ze si slepa vrana
Ne oba puskohledy jsou k dispozici takze temer kdykoliv si je muzes porovnat
No jen hadas Kesi. Ja doufam, ze sem k tomu Libor neco napise a alespon trochu ma slova potvrdi...minimalne schodu. Doufamkesi píše: Měl jsem možnost porovnávat only BE3200 5-15x40 (Prosport), BE3200 10x40 (Airking) a DT 6-24x42 (Prosport) na jednom fleku. S3 jsem měl, i když 16x.
Jak jsem psal, udělej pořádný test a ať je u toho alespoň pár lidí a na čem se shodnete sem potom napiš! To budu respektovat.
Taky good luck optiku!
Edit: osobně bych to viděl následovně. Tak jako je patrný rozdíl mezi BE3200 a BE4200, bude podobný rozdíl i mezi BE3200 a S3.