rikam to je divny a zas a zas do jedny diry...pritom rikam si divam se dobre...asi ne kdyz se podivam jinak chodi to jak ma....a stale jednou tak a po druhe jinak....vzpomel jsem si jak rika kubajzz a nejen on aha chyba paralaxy tak to je v riti....tak to moc na HFT nebude na 10M sice min,ale stale stejny problem....vemu Matador s Hawke...a tam nic chodi to jak ma 8..10..30...tez bez zmeny paralaxy...rikam si cina je lepsi nez japonsko??nejak divny....zacinam byt zoufaly cas bezi zima tma se blizi....zkousim jine pohledy zmenu nastaveni pazby...jo trochu to pomohlo,ale stale to neni ono....dochazi mi trpelivost...menim japonsko za cinu v domeni kdyz to funguje na Edovi tak rakusak to da taky....a k memu uzasu dam Hawke a problem se stejny 1cm vpravo...
tak rikam a je to v riti asi je neco spatne na pusce,vzdyt to neni mozny....jednou tak pak zase jinak....takze jsou dve moznosti bud jsem vul ja nebo flinta:-)))zacinam premyslet povolim hlaven a budu dal badat...mezitim dam SIII zpet nastrelim a zazrak nechapu at se do SIII podivam pomalu na pul oka lajdacky nebo soustredene 8-10m jedna dira jak ma byt v rovine........takze mi prijde jako by to bylo spatne usazene na pusce...ale proc by to same delal cinan??spis si myslim,ze za to muze spatny pohled a si spatne nastavena pazba plus chyba paralaxy...takze jsem vlastne tam kde jsem byl a den v trapu...jeste chvili tak si koupim cinu za 100dolacu od BSA