Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2Voris:
Je to možné, že to prasklo. Reklamuj.
Není možné zmáčknout spoušť - tzn. spoušť jde volně nebo je zaseklá a nejde s ní hnout?
Je to možné, že to prasklo. Reklamuj.
Není možné zmáčknout spoušť - tzn. spoušť jde volně nebo je zaseklá a nejde s ní hnout?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Hatsan 90 camo 5.5 či Hatsan 80 4.5 a Poraďte se zástřelem
Ahojte, Zdravím všechny. konečně jsem se rozhýbal a rozhodl, že si koupím vzduchovku. Co se týče vlastnosí a rozdílů mezí rážemi-nevím vůbec nic. Mohly by mi někdo poradit? 5.5 má UR "jen"175m/s 4.5 250. Chsi si chodit sem tam zastřílet do lesa atd. Ale chtěl bych i průraznost. jak je to tedy s ráží 5.5 ? bude to opravdu nepřesné či na jako vzdálenost se s tím dá strefit? ovše aby ta siabolka mela jeste nejakou sílu
kterou ráži doporučíte? Viděl jsem ty diabolky 5.5 a byl jsem z toho uplně na větvi(klasická diabolka oproti ní vypadala jako drobek.) A jaký puškohled zvolit? mám v merku 4 x 28 TV gamo Doufám, že chápete muj dotaz. Díky[/b]

Na chatě mám v uzáku vražený kus drátu a na něm kus plechu (asi 1mm). Ráno, když vstanu tak do něj občas dám ze Slávky pár ran na deset metrů před snídaní. Jen tak ze srandy, mám rád jak to cinkne a protočí se to dokola.
Jednou jsem tam měl Hatsana100. Ráno vstanu, vezmu ho do ruky, dám dvě rány a dopadlo to takto:

Už ho mám nový, tentokrát 2mm silný...

Jednou jsem tam měl Hatsana100. Ráno vstanu, vezmu ho do ruky, dám dvě rány a dopadlo to takto:

Už ho mám nový, tentokrát 2mm silný...

A takhle vypadá .22 JSB Jumbo Straton z Hatsana 100 po zásahu kovadliny.

A tady je krabička od diabolek po zásahu na 10m. Naskrz, pro Hatsana nouproblémo. Příště zkusím postavit dvě za sebou.

A tady je krabička od diabolek po zásahu na 10m. Naskrz, pro Hatsana nouproblémo. Příště zkusím postavit dvě za sebou.

Hatsan
Neviem ci si to skusal aj na vecsiu vzdialenost no viem ze cal. 5,5 je menej priebojny ako 4,5 no toto dokaze moj Hatsan 55 S aj na vzdialenost 35m a tak isto to na tuto vzdialenost nema problem rozbit flasu od piva alebo na blizko prestrelit 20mm dosku. A este sa chcem spytat aky je rozptyl na 10m . Ja som sa dnes dostal bez problemu na 13mm na 5 ran.
To DPjr: Bacha na tu střelbu v lese, aby ses neocitl v rubrice Zas ti myslivci.....
Fůra myslivců je při setkání zejména za šera vracejíc se z posedu a vidíce podezřelé individuum s dlouhou zbraní v ruce krapátek nervózní a nemysli si že když jdou z posedu tak nemají nabito ! Obzvláště pak Ti, kteří se již potkali s pytláky a prosvištěla jim kule kolem hlavy 

Hatsan
2milius: vidim ze aj ta tvoja je plna energie. Dufam ze si ten moj predchadzajuci prispevok nebral ako provokaciu alebo vysmech. Myslel som ze to bol test a ta hranica bola max 10m no vidim ze ma sily a sily. Moja robi do konzervy to iste, len mensi priemer oproti tvojej 5,5mm. Mas ju vo vykone do 16J alebo ide na plno, ja som si dal objednat do svojho Hatsana 55 S origo pruzinu a tak cakam ci pride. Ak pride tak to bude mat 300m/s a to bude narez. No aj ak nepride tak nezufam aj 16J je dost no mozno vyskusam pruzinu z Gamo. Tak zatial nazdar a uz sa tesim na dalsie testy a info.