Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
..............
Naposledy upravil(a) milius dne 10 čer 2009 01:14, celkem upraveno 1 x.
Pánové, dneska jsem koukal na stránky KOZAP protože mi stále vrtá hlavou H 100 nebo 105 a u nich se daly najít asi všechny typy i s cenou. Nějak se nám to tam ale vytratilo a zbylo Gamo a Weihrauch Co se tam děje ? A
nevíte náhodou kdo je dovozce do ČR? Jenom otázka kvůli náhradním dílům. Zatím jsem taky nepochopil rozdíl mezi 100 a 105 - stejná puška, stejný výkon, že by rozdíl poze v materiálu pažby ??? Zatím jsem je totiž nikde na obchodu neviděl a z fotek vyplynulo jenom tohle.
Jo a přeji všem dobré zásahy !
nevíte náhodou kdo je dovozce do ČR? Jenom otázka kvůli náhradním dílům. Zatím jsem taky nepochopil rozdíl mezi 100 a 105 - stejná puška, stejný výkon, že by rozdíl poze v materiálu pažby ??? Zatím jsem je totiž nikde na obchodu neviděl a z fotek vyplynulo jenom tohle.
Jo a přeji všem dobré zásahy !
http://www.kozap.cz/Hatsan.asp
tohle mi našel seznam na dotaz Hatsan
tohle mi našel seznam na dotaz Hatsan
ahoj, omlouvám se že to píšu ve dvou příspěvkách, do Kozapu jsem psal minulý týden protože jim neběhali stránky a oni mi odepsali že www přesouvají na jiný server a poslali mi poštou vytisklou nabídku Hatsan a když po pár dnech jsem na stránkách hledal další údaje Hatsan tam nebyl a našel jsem akorát na seznamu ten odkaz v předchozím příspěvku, takže vlastně nevím jestli Hatsany nabízí, když nejsou na webu, ale asi ano.P
tak to nechapu
Andy píše:Aha, "prubojnost" a "cena". Co takhle presnost?g.man píše:Slušná průbojnost a myslím, že i velmi slušná cena.A nepis ze "slusna"
) predved nejaky ten tercik na (alespon) 15m.
to teda nevim jak si strilel pac ja sem sundaval na 30 metru asi 5 centrimetrovy jabko, stylem 10 ran 8 zasahu , tagze neni co resit....

Ja som tam kupoval 105-ku a tiež som bol prekvapený, že nemajú v ponuke ráž 4,5. Preto som tam zavolal, že ako sa má vec a oni mi povedali, že samozrejme ráž 4,5 majú, len na stránke ju nemajú uvedenú. O týždeň som ju mal doma-veľmi ústretové jednanie. V sobotu mi poddala pružina(asi po 2500 ranách), takže na najbližšie týždne som dostrieľal. Ale inak som spokojný. Keď vezmem do úvahy všetky parametre, tak je lepšia ako slávia a ponúka aj omnoho väčšie možnosti na tunig. Skúsim si dať vytočiť silnejšiu pružinu, uvidím, ako to vypáli.Petrino píše:No, ale teď jsem koukal na FINEX a tam jsou. 105 bohužel pouze v kalibru .22.
-
No tak chlapi, docela bych rád znal víc informací o těch Vašich kanónech , který na 30m prostřelí plechovku skrz na skrz od ananasu. Mám Hatsana 125, jo je to pěknej kousek, ale na 30 metrů prostřelim jednu stěnu kanystříku od technickýho benzínu a v zadní stěne důlek. Střelivu Gamo Magnum. Vyzkoušeno že má z Gamo diabolek největší průstřel. Mám v tý 125 asi upravenou pružinu. Kupoval jsem u Kozapu i s optikou. Střílí již několik měsící na 30m velmi stabilně.
- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
ten kanón je obyčejná Slávka 634 bez úprav, a ta plechovka není od ananasu ale od mandarinek. 
Nicméně tato stránka je o Hatsanech, dal jsem to sem jen pro porovnání.

Nicméně tato stránka je o Hatsanech, dal jsem to sem jen pro porovnání.
Naposledy upravil(a) jirkausti dne 01 říj 2006 21:19, celkem upraveno 1 x.
-
Tak ráži mám 4.5mm a ta pixla od technického benzínu je plechová. Taky jsem v ráži 4.5mm koupil dost drahé diabolky (150ks za 99,-) Gamo Rocket. Mají v hlavičce zalisovanou kuličku z jiného (tvrdšího) materiálu, které vždy bez poškození zůstana. Ostatek diabolky je nahadry. Nicméně diabolky se velmi špatně srkají do laufu a občas i jakoby špatně vylétnou z hlavně. Proto raději nepoužívám.
-