Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Když jsme u těch starších věcí, podařilo se mi objevit recept na mazání bez loje - včelí vosk + ballistol 1:1. Takže začít hodlám hledáním správného poměru těchto ingrediencí (nevím jestli je to 1:1 objemově nebo hmotnostně a pochybuju že půjde o recept na míru pro derika). Nemáte to náhodou už někdo zmáknuté?
K problému prvního výstřelu mě napadlo, jestli to nemůže to souviset i s naolejovaným laufem za účelem konzervace, a jestli tomu nemůže pomoct použití střely mazané čistým voskem.
K problému prvního výstřelu mě napadlo, jestli to nemůže to souviset i s naolejovaným laufem za účelem konzervace, a jestli tomu nemůže pomoct použití střely mazané čistým voskem.
Re: Derringer od fy Great Gun
Recept psal edelweiss výše a já to vyčmuchal zde: http://www.strelectvi.cz/forum/post79866.html#p79866 Vytlačuji nabijákem. Nutný je použít formu, kde se vosk nepřichytí ke stěnám! Rychlý, čistý.
Já mažu včelí vosk+jelení lůj 1-1
na 9mm střelu mám vykrajovatko z 2ml stříkačky
na 9mm střelu mám vykrajovatko z 2ml stříkačky
-
-
...
Naposledy upravil(a) Peter123 dne 15 srp 2012 06:59, celkem upraveno 1 x.
-
Ahoj, vítej do rodiny
, napiš víc. Jaká je to ráže ( dle mého 45 ), délka laufů ( asi 3" ?), povrchovku, ať víme víc.
Je to pěknej kousek a stylově jsi si upravil krabičku. 

Gewehr 88 ( 8x57IS )
Jo to je dvacka... jsem myslel, že nějaká prťavá Kopějka.
-
Ona ta fotka klame, v reálu to vypadá trochu jinak
. Já mu říkám fatboy
.

Gewehr 88 ( 8x57IS )
Díky za fotky znázorňující detaily a velikost! Konečně jsou na nich vidět mířidla
Nutno říci, že u .54 je dizajn vymazlený
Jsou zabroušené hrany (!) velký to pokrok (a je dobře, že si s tím výrobce pohrál). Také na té fotce s pistony je dobře patrné o jak velkou hlaveň se jedná. Pistony pujdou lépe vytáhnout (atd..) což zjednoduší manipulaci
Široké drážky v hlavni jenom prospějí výkonu! A velké hlavně se budou lépe držet při nabíjení (já mám pokaždé podrápané ruce od mušky) Prostě kapesní kanón!

Nutno říci, že u .54 je dizajn vymazlený

Jak ogival nastartuješ, tak už valí až dolů, brzdit to můžou jen škvarky a saze 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ja je zatloukam az dolu a nikdy se mi nic neodrazilo.Jako po masle mi to nikdy neslo.Ikdyz jsem mazal.Tak jen plivu
a vrta to diry jako svina 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert