Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Daystate Merlyn
Ale jo, není to jen černá a bílá. Příklad : dneska u mě zavřeno cedule jak prase! ťuky ťuk, tak náhodně sedím v kanclu a vyjdu ven kdo se to domáhá otevření a on človíček s prosíkem 1/2hod tam šmejdil a koupil za 6Kč a ještě chtěl napsat účtenku! Prask mě málem močák, měl jen 4 Koruny, tak jsem mu to dal zadarmo!! a šel tiše psát faktury.
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Re: Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK
To Daystate Merlyn...
Rád bych ti odpověděl na některé úryvky tvých příspěvků - cituji:
1- Já bych ty naše obchodníky moc neodsuzoval, není to zas tak růžové obchodovat na trhu, kde je x krát menší kupní síla než venku a marže na zboží....
2- Nebo si každý může kdo umí jen kritizovat založit firmu a zmíněné zboží dovážet a obchodovat ......
3- le co je stím starostí se nikomu ani nezdá, to není po šichtě do hospůdky a kritizovat jak je všechno drahý a stojí za houno.....
4- Nebo si každý může kdo umí jen kritizovat založit firmu a zmíněné zboží dovážet a obchodovat chce to mít jen několik set tisíc na rozjezd a uvidíme jaké budou ceny pánové...
Nezlob se na mě, ale výše uvedené úryvky jsou jenom zbytečný pláč na nesprávném hrobě.
Taky se tomu někdy říká demagogie..
(Význam - demagogický: zavádějící, klamný ..)
Všichni nemůžou být "obchodníci"... (taky demagogie)
A mě, jako spotřebnitele tyto potíže obchodníků VŮBEC NEZAJÍMAJÍ, to je jejich problém a ne můj..
Nikdo je nenutil aby dělali obchod a nikdo netvrdí, že to mají jednoduché.
Odměnou za vynaloženou námahu je jim zpravidla zisk !
Bohužel co si někteří neuvědomují, nelze ho dosáhnout rychle, bez námahy a za každou cenu - předražením zboží.
Když ho neumí dosáhnout, tak ať to nedělají a jdou do té hospody taky.
Musí si umět vybrat dodavatele, nebo výrobce od kterého budou odebírat zboží a u nás ho prodávat s přiměřeným a ne přehnaným ziskem.
Nejde jenom nakoupit venku za jejich prodejní ceny a u nás to prodat za navýšenou cenu s OBROVSKOU a NEÚMĚRNOU přirážkou.
On ten prodejce - dealer v zahraničí taky nakupuje zpravidla u výrobce a prodejní cenu pak přizpůsobí tamním poměrům a odpovídajícím ziskům!
Abych to líp vysvětlil - příklad. z modelařiny, ktarý znám.
Některí prodejci u nás, nakupují venku u nějakého prodejce (nebo u nás výhradního dovozce - např. RCM Pelikán) a ne u výrobce, což je obrovská chyba !
Pak se nelze divit velkým cenám.
Na druhé straně kamarád dováží zboží přímo od výrobce a má velmi slušné ceny.
Ono vnášet do toho procesu několik mezistupňů, které prodražují prodejní cenu a pak ještě o HODNĚ předražit výsledný předmět prodeje není obchod, ale neschopnost.
Jak už napsal "vendous" ve svém příspěvku - z. pát led 29, 2010 7:35 pm
"Zkuste pochopit že když si dá obchodní menší cenu neznamená že míň vydělá......."
Nemá cenu ho citovat celý..
5- Jen názor, raději si tady v Čechách připlatim a koupím bez nervů, ale to je každýho věc, co jak a kde koupí.
6- Jak jsem už napsal předností je spolehlivost a rychlost a může být i troch dražší to je poplatek za pohodlí!
Ano, s tím se dá více méně souhlasit, mám však dvě drobné připomínky.
a-Poslední vývoj ukazuje, že vzhledem k chaosu, který způsobují úředníci EU a ne jenom ti, už k nám někteří prodejci ze zahraničí (a to i v rámci EU) přestávají nedodávat.
b- S tím "poplatkem za pohodlí.." se dá souhlasit, ale nesmí být přemrštěný a leckdy přesahovat i polovinu a víc, prodejní ceny v zahraničí.
A to je celé - HOWGH !
P.S:
Nic osobního, ani tě neznám..
Jenom reaguji na argumenty, které se mi příčí a jsou, jak už jsem napsal, zavádějící.
Ekonomie, obchod a jejich pravidla a zákony jsou obecně platné a všude stejné.
Pokud je někdo nezná, nebo neumí využívat ke svému prospěchu a spokojenosti zákazníka, je jenom jeho chyba - dříve, nebo později zkrachuje a mě jako spotřebitele to vůbec nezajímá.
Obchodník nejsem a nebudu - nemám na to ani povahu, ani žaludek.
FUJ - to je ale dlouhé, taky jsem to dával do hromady půl hodiny !
Rád bych ti odpověděl na některé úryvky tvých příspěvků - cituji:
1- Já bych ty naše obchodníky moc neodsuzoval, není to zas tak růžové obchodovat na trhu, kde je x krát menší kupní síla než venku a marže na zboží....
2- Nebo si každý může kdo umí jen kritizovat založit firmu a zmíněné zboží dovážet a obchodovat ......
3- le co je stím starostí se nikomu ani nezdá, to není po šichtě do hospůdky a kritizovat jak je všechno drahý a stojí za houno.....
4- Nebo si každý může kdo umí jen kritizovat založit firmu a zmíněné zboží dovážet a obchodovat chce to mít jen několik set tisíc na rozjezd a uvidíme jaké budou ceny pánové...
Nezlob se na mě, ale výše uvedené úryvky jsou jenom zbytečný pláč na nesprávném hrobě.
Taky se tomu někdy říká demagogie..

(Význam - demagogický: zavádějící, klamný ..)
Všichni nemůžou být "obchodníci"... (taky demagogie)
A mě, jako spotřebnitele tyto potíže obchodníků VŮBEC NEZAJÍMAJÍ, to je jejich problém a ne můj..
Nikdo je nenutil aby dělali obchod a nikdo netvrdí, že to mají jednoduché.
Odměnou za vynaloženou námahu je jim zpravidla zisk !
Bohužel co si někteří neuvědomují, nelze ho dosáhnout rychle, bez námahy a za každou cenu - předražením zboží.
Když ho neumí dosáhnout, tak ať to nedělají a jdou do té hospody taky.
Musí si umět vybrat dodavatele, nebo výrobce od kterého budou odebírat zboží a u nás ho prodávat s přiměřeným a ne přehnaným ziskem.
Nejde jenom nakoupit venku za jejich prodejní ceny a u nás to prodat za navýšenou cenu s OBROVSKOU a NEÚMĚRNOU přirážkou.
On ten prodejce - dealer v zahraničí taky nakupuje zpravidla u výrobce a prodejní cenu pak přizpůsobí tamním poměrům a odpovídajícím ziskům!
Abych to líp vysvětlil - příklad. z modelařiny, ktarý znám.
Některí prodejci u nás, nakupují venku u nějakého prodejce (nebo u nás výhradního dovozce - např. RCM Pelikán) a ne u výrobce, což je obrovská chyba !
Pak se nelze divit velkým cenám.
Na druhé straně kamarád dováží zboží přímo od výrobce a má velmi slušné ceny.
Ono vnášet do toho procesu několik mezistupňů, které prodražují prodejní cenu a pak ještě o HODNĚ předražit výsledný předmět prodeje není obchod, ale neschopnost.
Jak už napsal "vendous" ve svém příspěvku - z. pát led 29, 2010 7:35 pm
"Zkuste pochopit že když si dá obchodní menší cenu neznamená že míň vydělá......."
Nemá cenu ho citovat celý..
5- Jen názor, raději si tady v Čechách připlatim a koupím bez nervů, ale to je každýho věc, co jak a kde koupí.
6- Jak jsem už napsal předností je spolehlivost a rychlost a může být i troch dražší to je poplatek za pohodlí!
Ano, s tím se dá více méně souhlasit, mám však dvě drobné připomínky.
a-Poslední vývoj ukazuje, že vzhledem k chaosu, který způsobují úředníci EU a ne jenom ti, už k nám někteří prodejci ze zahraničí (a to i v rámci EU) přestávají nedodávat.
b- S tím "poplatkem za pohodlí.." se dá souhlasit, ale nesmí být přemrštěný a leckdy přesahovat i polovinu a víc, prodejní ceny v zahraničí.
A to je celé - HOWGH !
P.S:
Nic osobního, ani tě neznám..

Jenom reaguji na argumenty, které se mi příčí a jsou, jak už jsem napsal, zavádějící.
Ekonomie, obchod a jejich pravidla a zákony jsou obecně platné a všude stejné.
Pokud je někdo nezná, nebo neumí využívat ke svému prospěchu a spokojenosti zákazníka, je jenom jeho chyba - dříve, nebo později zkrachuje a mě jako spotřebitele to vůbec nezajímá.
Obchodník nejsem a nebudu - nemám na to ani povahu, ani žaludek.
FUJ - to je ale dlouhé, taky jsem to dával do hromady půl hodiny !

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
- Daystate Merlyn
nikdo nepláče jen ofigo obchod je něco jiného než když ti někdo nechá poslat nebo doveze věc a ty mu dáš zpropitné (i to se někomu zdá moc) za službu která ho stála čas a třeba telefon. Mít prodejnu na to, co tady všichni chtěj a za ceny jako venku hmmmm
to se musíš sakra snažit a lítat po evropě za výrobcema (když chceš vynechat mezičlánek) aby ti to dali a né 3ks ale min 100ks a mít tátu hrabětem, aby to ufinancoval. Nechme toho je to nekonečná debata vzdávám se ....
to se musíš sakra snažit a lítat po evropě za výrobcema (když chceš vynechat mezičlánek) aby ti to dali a né 3ks ale min 100ks a mít tátu hrabětem, aby to ufinancoval. Nechme toho je to nekonečná debata vzdávám se ....
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
Dobry priklad ze to jde je (ac tam nenakupuji) ALZA
Minimalni zisk a presto vydelava balik....jak to?!
Prodava toho na tuny a vlastne jen obchoduje s balikama.
Mame relativne svobodu a proto se muzeme kazdy rozhodnout jak a kede a pripadne od koho koupit....a myslim ze prave to by se tu melo probirat.
Minimalni zisk a presto vydelava balik....jak to?!
Prodava toho na tuny a vlastne jen obchoduje s balikama.
Mame relativne svobodu a proto se muzeme kazdy rozhodnout jak a kede a pripadne od koho koupit....a myslim ze prave to by se tu melo probirat.
To je dobre ze nas tu je tolik RC modelaru
ty ceny u nas me taky dost toci a jako ostatni nakupuju temer vse v HK, USA nebo UK. U zbrani chapu, je potreba aby prosly zkusebnou, prodejce musi mit koncesi atd..ale u RC modelu?
Asi maji spocitany, ze jim vyjde lip, mit nasazene ceny a prodat 1/2 zbozi, nez snizit cenu o 1/3 a prodat dvakrat vic. Protoze co si budem povidat, kdyz clovek udela s modelem ranu, tak to chce mit spravene co nejdriv, je to preci jenom vasen a tak jde a koupi to v kramu misto aby cekal 14 dni az to dojde ze zamori.

Asi maji spocitany, ze jim vyjde lip, mit nasazene ceny a prodat 1/2 zbozi, nez snizit cenu o 1/3 a prodat dvakrat vic. Protoze co si budem povidat, kdyz clovek udela s modelem ranu, tak to chce mit spravene co nejdriv, je to preci jenom vasen a tak jde a koupi to v kramu misto aby cekal 14 dni az to dojde ze zamori.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je pravda, některé dražší modely se zde prodávají i skoro za dvojnásobek ceny.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Má niekto skúsenosti s týmto internetovým obchodom?
http://www.z-shops.eu/index.php?main_pa ... x&cPath=57
Dikes.
http://www.z-shops.eu/index.php?main_pa ... x&cPath=57
Dikes.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Tady jsem si zkoušel objednat něco na HW97K, doba doručení 3dny! Poplatek(poštovné) 5,65 liber. Minulý čtvrtek objednávka a v pondělí doma, platba přes Paypal, naprosto jednoduché, zvládne každý, i vendous
http://rowanengineering.com/products8.htm#hwsetback
Na HW mně vadilo že je trigger moc vpředu a potřeboval jsem ho blíž k prstu což výrobek rowan skvěle vyřešil.

http://rowanengineering.com/products8.htm#hwsetback
Na HW mně vadilo že je trigger moc vpředu a potřeboval jsem ho blíž k prstu což výrobek rowan skvěle vyřešil.
Naposledy upravil(a) airgunner dne 04 úno 2010 12:16, celkem upraveno 1 x.
Toky - vyzerá to na maďarov a v HU je E0 max7,5J pozor na to.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Alkaj - Asi hej, maďari. Aj keď v kontaktoch je aj adresa v Bratislave. Ale tak spizdene vedená stránka - čosi v slovenčine, čosi v maďarčine, angličtine, nemčine. To som ešte nevidel. Žasnem. 

Umarex CPSport .177
Poté co nám Alex svými dotazy(10x mu dokonce řekli, že mu optiku nepošlou, no bodejť když s ní kupčík kšeftuje)zařídil že si odtud http://www.opticswarehouse.co.uk už nic neobjednáme, jsem objednal na USA webu http://www.opticsplanet.net/bushnell-el ... copes.html a naprostá spokojenost. Bushnell Elite 3200 10X40 mě přišel přesně na 5700,- včetně dopravy, cla a DPH. Objednáno 27.1. doručeno 5.2. českou poštou domů! A pozor clo a DPH zaplatíte hotově pošťákovi při převzetí zásilky, takže odpadá nějaké vyřizování na celnici nebo tak podobně. Objednával jsem poprvé mimo EU a tak jsem z celního řízení měl trochu obavy, naštěstí zbytečné.
Jak jsem již uvedl, naprostá spokojenost jak s celkovou cenou(nižší než v http://www.opticswarehouse.co.uk ) tak s rychlostí dodání včetně formalit kolem a tento obchod můžu jen doporučit!

Strach ze cla mam, kdyz ho nechci platit
... klep klep, jeste jsem nemusel.
To ti tam nemohli napsat nizsi cenu? Vtesinou se da se shopem domluvit.
To je opravdu cena vcetne DPH+ cla nizsi nez v UK bez DPH a cla? Tak to je vazne rito.

To ti tam nemohli napsat nizsi cenu? Vtesinou se da se shopem domluvit.
To je opravdu cena vcetne DPH+ cla nizsi nez v UK bez DPH a cla? Tak to je vazne rito.
Ano je. Celkem tj. včetně cla DPH a dopravy o cca 600,- CZK levnější než v UK. Vidíš to mě nenapadlo jim napsat aby uvedli nižší cenu, asi nejsem správný čech, no snad příště.
Ale spíš by mně to přišlo takové žinantní, napoprvé a už něco ojebávat. I tak si myslím dobrá cena, lepší jsem nenašel.

- pem
- Kontaktovat uživatele:
AIRGUNNER - máš SZ
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Již je něco co očekávám v Praze. Ze zahraničního obchodu.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků