Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jen proto, že si někdo neumí v GB nakoupit sám, nevidím důvod, proč já mám Alešovi cálovat s přirážkou za něco co si můžu zařídit sám. To že mi to posral se mi nelíbí a myslím, že jako kupčík, nikoli oficiální dovozce na nic takového neměl morální právo.
P.S. Výše uvedené je založeno na předpokladu, že to posral Aleš, což já nevím a netvrdím.
P.S. Výše uvedené je založeno na předpokladu, že to posral Aleš, což já nevím a netvrdím.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Re: Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK
Aha, takže když se někdo odvolává na platnou legislativu, je to v pořádku, zatímco u jiných je to závist...Daystate Merlyn píše:ty voe ještě finančák sem budem tahat
Ale dost. V podstatě sem píšu asi jen proto, že se za celou situaci cítím částečně odpovědný tím, že jsem se tady svou objednávkou pochlubil a Aleš následně cítil velkou potřebu mne kontaktovat a když přes Sportovce dostal můj mobil, tak mi i volal. Vůbec mne nenapadlo co se z toho vyvine.
Jinak od Aleše rád nakupuji zajímavé věci.
- Daystate Merlyn
asi by to chtělo řešit na SZ takhle se nikdo nic nedozví o ,,zahraničních internetových obchodech nezasílajících do CZ a SK,, asi tak 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Jetson to chce klid prosím: je to obvyklá taktika kterou používají politici" Když máš nějakej problém vymysli si nějakou blbost abys odvedl pozornost". Asi bych zůstal u vaší předpředposlední reakce(čas 21:33 nebo jinak 9:33pm) a tím bych taky skončil, téma je vyčerpané a těžko už něco spravíme.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
30% provize? .. a to jsi vycetl kde prosim?Zipep píše:2 sidewinder : s gvtransport to vyjde na cenu za zboží plus 30% provizi pro ně, plus minimálně 21 liber za dovoz do čech, leda, že ti to tam koupí nějakej známej a pak to bude asi jenom za tu částku za poslání
Pres GVT jsem dojednaval jiz dvakrat prave zminovany puskohled NS 10-50x60 a cena za dopravu do CR byla cca 600Kc. Plus doprava po UK (od dodavatele k prepravni spol.) .. vic nic.
Kdo se toho nejak obava, at koupi u Kupcika a priplati si

Spise bych se zameril nato, pokud chcete situaci opravdu vyresit, zda vlastne tomu odesilani do CR nejaka legislativa brani a proc. A pokud existuje nejaky vynos EU ohledne internetovych obchodu a mistni legislativy, tak to nekdo nastudujte a zasleme do UK nejake vyjadreni, aby mohl zacit posilat nejen OpticsWare... , ale i Lloyd z B.A.R.u .. a bude klid.
Jinak nezbyde nez pouzivat vyse uvedene moznosti, nebo objednavat na Kypru u www.airgunforhunt.com

p.s.: Z Kypru uz jsem puskohled bral a firma se chovala velmi solidne, i kdyz nastaly potize!
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Když napíšu že nám Lisa zatrhne posílat do Čech tak rozhodně ne na můj popud, bránil jsme se narčení že tvrdím že nic do Čech nepošle, dotázal jsme se ji proč já musím využívat svoji Ex co žije v Anglii a jinému zašle bezproblémově. Několikrát mně tvrdila že neposíla nic nikomu - že jí to neumožnuje zákon o zasílaní věcí s vojenskýcm charakterem - Optika se zvětšením více jak 4 + dvojnožky + silencery na větrovky ( to má specialně BAR )
Toto zboží podle anglických zákonů podléhá takzvaně FACE 2 FACE - ověření věku a totožnosti. I Lloyd by polsla optiku - dvojnožky - silencery - po založení karty a s ověřením že kupující není potencionální terorista ( v čechách na české polici a uředběně ověřeným přakladem ) - a každá položka zapsaná do karty je bonifikovaná 20ti librovým poplatkem - ještě je tam podmínka a tedy nutnost zaslat zboží dealerovi s licencí - tedy třeba do krámku ***** & spol.
Jestli někdo využije služeb mých nebo služeb přepravní společnosti, je čistě jeho věc, někdo neumí anglicky ani žblebtnout někdo zase ano. Někdo se bojí že přijde o prachy když se ztratí balík, někdo neumí odelat věc na reklamci. Zvláštní je že poslední Nikko co bylo objednáno sólo a přišlo přimo tak mělo poštovné 39 liber - zvláštní a přesto tomu věřím Jetsonovi přišlo Fedexem za 20 liber - zvláštní - ale ačkoliv jsem nedůvěřivej tak tomu musím věřit jen jendo chtěl bych to vidět černé na bílem.
2 Jetson TEBE jsem v komunikaci s Lisou nějak nepoužil ani jednou, žádné jméno nepadlo. Jen mne zajímalo jestli posilala nějaké Nikko do Prahy, napsala že jediná objednávka z Prahy šla pro pána z Prahy 5 a že jsou to 3 montáže což mně Sportovec potvrdil. Znám Vás všechy příjmením a nikde nepadla v korenspondeci s Opticware ani zmínka o konkretním jménu.
A že to není vše jen o závisti - pánové podnikatelé ruku na srdce - PENÍZE AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ.
Tímto se zároveň všem co si myslí že jsme jim zhatil zaslání optiky do Čech omlouvám.
Těm co vědí že pravda je toršku jinde a věří že v určitých pochodech prsty nemám děkuji
Toto zboží podle anglických zákonů podléhá takzvaně FACE 2 FACE - ověření věku a totožnosti. I Lloyd by polsla optiku - dvojnožky - silencery - po založení karty a s ověřením že kupující není potencionální terorista ( v čechách na české polici a uředběně ověřeným přakladem ) - a každá položka zapsaná do karty je bonifikovaná 20ti librovým poplatkem - ještě je tam podmínka a tedy nutnost zaslat zboží dealerovi s licencí - tedy třeba do krámku ***** & spol.
Jestli někdo využije služeb mých nebo služeb přepravní společnosti, je čistě jeho věc, někdo neumí anglicky ani žblebtnout někdo zase ano. Někdo se bojí že přijde o prachy když se ztratí balík, někdo neumí odelat věc na reklamci. Zvláštní je že poslední Nikko co bylo objednáno sólo a přišlo přimo tak mělo poštovné 39 liber - zvláštní a přesto tomu věřím Jetsonovi přišlo Fedexem za 20 liber - zvláštní - ale ačkoliv jsem nedůvěřivej tak tomu musím věřit jen jendo chtěl bych to vidět černé na bílem.
2 Jetson TEBE jsem v komunikaci s Lisou nějak nepoužil ani jednou, žádné jméno nepadlo. Jen mne zajímalo jestli posilala nějaké Nikko do Prahy, napsala že jediná objednávka z Prahy šla pro pána z Prahy 5 a že jsou to 3 montáže což mně Sportovec potvrdil. Znám Vás všechy příjmením a nikde nepadla v korenspondeci s Opticware ani zmínka o konkretním jménu.
A že to není vše jen o závisti - pánové podnikatelé ruku na srdce - PENÍZE AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ.
Tímto se zároveň všem co si myslí že jsme jim zhatil zaslání optiky do Čech omlouvám.
Těm co vědí že pravda je toršku jinde a věří že v určitých pochodech prsty nemám děkuji
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Ano, a právě ten dotaz jestli šla nějaká optika do Prahy (i když já su nesu z Prahy) asi vedla k vyplašení a následnému stop stavu. Myslím, že to má jistou logiku.
Ta cena za dopravu tak prostě byla. Mám to černé na bílém, ale myslím, že kdybych (bezdůvodně) kecal, neměl bych problém udělat scan, úpravu ve Photoshopu a následný tisk. Ostatně zkus si dát do košíku něco na Slovensko, co to vyplivne. Já to NS objednával celkem 3x, ale 2x jsem před platbou vyměkl, protože se mi vybavila moje lepší půl. Nicméně email s objednávkou jsem pokaždé obdržel a cena za dopravu byla vždy stejná.
Ta cena za dopravu tak prostě byla. Mám to černé na bílém, ale myslím, že kdybych (bezdůvodně) kecal, neměl bych problém udělat scan, úpravu ve Photoshopu a následný tisk. Ostatně zkus si dát do košíku něco na Slovensko, co to vyplivne. Já to NS objednával celkem 3x, ale 2x jsem před platbou vyměkl, protože se mi vybavila moje lepší půl. Nicméně email s objednávkou jsem pokaždé obdržel a cena za dopravu byla vždy stejná.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Tak udělej scan a hoď to sem, ať se chytnou za hlavu všichni co platí dvakrá tolik.
Každopádně jde o jejich legislativu a s tím toho asi moc nenaděláš
Každopádně jde o jejich legislativu a s tím toho asi moc nenaděláš
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Jen na okraj, ja vubec nechapu, proc resite Alexxxuse jako obchodnika co neodvadi dane?!
On ma kram?!
On ma obchod?!
Prezentuje se nekde jako prodejce?!
Nuti nekoho od nej nakupovat?!
Podle logiky co zde padla na jeho adresu, priste obvinim LaRyho, ze je kupcik a neplati dane bernaku, protoze jsem si od nej nechal koupit katron limonady. (je to neco jineho?! Tak schvalne v cem?)
To mu zavidite?
Vzdyt od nej nikdo nemusi nic kupovat!
Prosim vsechny, co od Alexxxuse chteji neco sehnat nebo koupit, uvedomte si, ze NEMUSITE!!!!
Ja jsem take nemusel!
Bylo to jen me soukrome rozhodnuti. A abych byl uprimny, jedine do ceho me nutil...bylo AA misto HW.
A me rozhodnuti bude zase jen me soukrome, ze ho pozadam, aby mi neco sehnal, koupil.
Prijde mi ta debata o Alexxxusovi asi tak scestana, jako bych osocil vsechny, kdo si doma delaji vlastni pazby, ze sakra nedaly videlat puskarum co je delaji profesionalne a odvadeji dane!! Berete chlaba jejich detem!!!! A statu penize!
Nebo ruzne dily kdo vyrabi doma a pak je prodava na bazaru (v lepsi kvalite jak od vyrobce
) ).....ma na to zivnostak?! Odvadi dane?! Jdete po nem!
Sorry za OT, ale uz mi to leze krkem.
Tak uz jim nezavidte a nekupujte od nich. Nikdo vas nenuti!!
Diky vsem co chapou a ostatnim preji dobre nervy.

Mimochodem, do Alexxxuse se obovate (nekteri), jako do kupcika a neplatice dani a ja nevim co.
Ale na druhou stranu vas stve, ze obchod v UK zacal dodrzovat zakony platne a uz si jejim obchazenim nemasti kapsu treba v CR a SR.

On ma kram?!
On ma obchod?!
Prezentuje se nekde jako prodejce?!
Nuti nekoho od nej nakupovat?!
Podle logiky co zde padla na jeho adresu, priste obvinim LaRyho, ze je kupcik a neplati dane bernaku, protoze jsem si od nej nechal koupit katron limonady. (je to neco jineho?! Tak schvalne v cem?)
To mu zavidite?
Vzdyt od nej nikdo nemusi nic kupovat!
Prosim vsechny, co od Alexxxuse chteji neco sehnat nebo koupit, uvedomte si, ze NEMUSITE!!!!
Ja jsem take nemusel!
Bylo to jen me soukrome rozhodnuti. A abych byl uprimny, jedine do ceho me nutil...bylo AA misto HW.

A me rozhodnuti bude zase jen me soukrome, ze ho pozadam, aby mi neco sehnal, koupil.
Prijde mi ta debata o Alexxxusovi asi tak scestana, jako bych osocil vsechny, kdo si doma delaji vlastni pazby, ze sakra nedaly videlat puskarum co je delaji profesionalne a odvadeji dane!! Berete chlaba jejich detem!!!! A statu penize!
Nebo ruzne dily kdo vyrabi doma a pak je prodava na bazaru (v lepsi kvalite jak od vyrobce

Sorry za OT, ale uz mi to leze krkem.
Tak uz jim nezavidte a nekupujte od nich. Nikdo vas nenuti!!
Diky vsem co chapou a ostatnim preji dobre nervy.

Mimochodem, do Alexxxuse se obovate (nekteri), jako do kupcika a neplatice dani a ja nevim co.
Ale na druhou stranu vas stve, ze obchod v UK zacal dodrzovat zakony platne a uz si jejim obchazenim nemasti kapsu treba v CR a SR.

Naposledy upravil(a) _Stalker_ dne 29 led 2010 09:46, celkem upraveno 1 x.
2Stalker:
plně s Tebou souhlasím !!!!!!
plně s Tebou souhlasím !!!!!!
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná řeč člověče. A tímto bych to uzavřel a věnoval se zase obchodům a ne Alexovi (i když si myslím že mu to dělá pěknou reklamu) 

Venca a Zuzka (Zuzule
)

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládaná cena poštovného na slovensko je 35liber
Někdo hold musí mít s Lisou hodně dobré vztahy když dokáže snížit poštovné skoro o polovinu. Ale proč mu najednou nechce posílat zboží, já to nějak nechápu.
Asi je to prostě blbost. ŽE
Jetsone co tě žere, kupuješ si optiku za 20litrů a sere tě že bys někomu musel dát pětikilo za zprostředkování. No jednoduchá rada, nakupuj někde jinde.
Já Vendous prohlašuji že jsem ochoten Alexxusovi zaplatit jeho skromnou provizi než abych čekal na nějakého Českého dodavatele který si řekne provizi třikrát takovou (možná víc) a ještě budu čekat třeba měsíc. (od Alexxe sem měl Hwčko doma za tři dny)
Anglicky neumím tak si sám ze zahraničních obchodů nerad něco objednávám
Někdo hold musí mít s Lisou hodně dobré vztahy když dokáže snížit poštovné skoro o polovinu. Ale proč mu najednou nechce posílat zboží, já to nějak nechápu.
Asi je to prostě blbost. ŽE
Jetsone co tě žere, kupuješ si optiku za 20litrů a sere tě že bys někomu musel dát pětikilo za zprostředkování. No jednoduchá rada, nakupuj někde jinde.
Já Vendous prohlašuji že jsem ochoten Alexxusovi zaplatit jeho skromnou provizi než abych čekal na nějakého Českého dodavatele který si řekne provizi třikrát takovou (možná víc) a ještě budu čekat třeba měsíc. (od Alexxe sem měl Hwčko doma za tři dny)

Anglicky neumím tak si sám ze zahraničních obchodů nerad něco objednávám
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Pánové sorry, zase to nevydržím. Je dojemné jak se zastáváte člověka na kterém jste díky své neznalosti závislý. Já anglicky trošku umím (po 10 letech na školách a dalších kurzech od zaměstnavatele). a tak opravdu nevidím důvod proč platit provizi, tedy kromě toho důvodu, že mi někdo tuto možnost svým jednáním zrušil. Nic víc, nic míň. Proti Alešovi jsem nic neměl a jako obchodníka ho chválil. Jeho ceny jsou taky hodně v pohodě. To přece nikdo nikdy neřešil. Já bych se na to za ty prachy ani nevyprdnul. Nicméně tohle je ovšem z mého úhlu pohledu trošku podpásovka. Dál už tady nebudu reagovat, protože považuji téma za vyčerpané.
Alexx - to se nedá číst, čím víc vše vysvětluješ tím je to horší.
stalker,vendous - sorry ale vůbec jste nepochopili oč tu jde. Řeší se tu, proč se šťouralo do možnosti přímého nákupu na opticswarehouse. Někteří nepochopili někteří pochopili, pokračování téhle debaty je už ztráta času. Tedy pro mě
stalker,vendous - sorry ale vůbec jste nepochopili oč tu jde. Řeší se tu, proč se šťouralo do možnosti přímého nákupu na opticswarehouse. Někteří nepochopili někteří pochopili, pokračování téhle debaty je už ztráta času. Tedy pro mě
Kdybych objednal z nejakeho obchodu rekneme 30x a nechal tam dost penez (je vedlejsi jestli vlastnich,nebo cizich),tak by me taky zaskocilo,ze po zakazu mi nic neposlou a jinemu udajne ano.Stoprocentne bych se jich na to zeptal.Ruku na srdce,kdo ne?Cili pokud Alex tohle spachal a netvrdim,ze ano,tak jo muzu bejt nastvanej,ze mam smulu s timto obchodem,ale to je tak vsechno,co s tim nadelam.Hazet na nekoho opakovane hnuj,je pakarna.Muzete si kdokoliv napsat,ze je mi do toho ho..o,coz je pravda,ale musim to napsat.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert