Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Grinch
Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí

Příspěvek od Grinch » 22 dub 2010 11:07

Pavle, taky nevim proc se to tu musi stale pitvat.. rad vsechny dotazy zodpovim na srazu a verim ze z oci do oci to bude mit jinou, kulturnejsi, uroven a ze se vsici pobavime a prodiskutujeme to u kafe!

Jinak jeste, Pavle, Pem ma dobry napad s tim dalsim vlaknem, tady je to bohuzel I diky me zajebane az hanba, tak bys mohl po vzoru prukopnika a zkuseneho poradatele srazu Kubajzze vzdy pred kazdym srazem zalozit jedno minivlakno... jako maji PB strelci...

treba ... VelMez sraz I. - 24.4.2010 ... tam bys napsal kdy a kde a kazdy by jen napsal jedu/nejedu..prehledne a rychle... poucme se od zkusenejsich...

Jinak ja nastoprdo prijedu protoze pani domu je v Plzni na Majalesu :) kdo by mel zajem tak mohu ho vzit s sebou z Trebice..

a jeste prosba ... kdo by mel na sraz na zapujceni palcovou optiku, i kdyz 30mm oka taky najdu, .. rad bych tam vzal tu moji 200ku na odzkouseni na presnost.. (zatim je jen serizena - chce to jen zjistit jak moc je plovouci hlaven presna na terc)...

diky za pripadne nabidky, a vezmu ji i kdyby optika nebyla at se muzete podivat a zkritizovat nazivo :)

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 22 dub 2010 18:01

Konečně jsem se dostal domů ke svému PC. Nestačím se divit, kolik se toho tady za posledních 24 hodin napsalo a rozebralo. V práci jsem to jenom na rychlo zhlédl, protože si nemůžu u soukromého zam. jezdit po netu kdy se mě zachce. Právě jsem pozorně dočetl příspěvky a rozhodl se NEREAGOVAT ! Jak jsem již napsal, počkám si na sobotu až vše uvidím na vlastní oči a potom udělám nějaký závěr. I Grinch si zaslouží aby nám předvedl to co tak dlouho připravuje.
Také musí počítat, že se to třeba nebude líbit a tudíš se vrátíme k původnímu. Několik chlapů tady přiznalo svůj věk, tak já přiznávám ten svůj. Ono v šestapadesáti už mám veškeré střílení na povel a o body a čas taky za sebou. Proto jsem volil větrovku a naši střelnici jako bavenec kde se dá střílet bez toho abych někoho ohrožoval nebo poslouchal blbé keci, že šlapu nějakému rolníkovi trávu. Navrhl jsem to tady Sršeň se toho ujal /děkuji jemu/ a dnes tady řešíte / me/ co dál. Tak naposled, vyčkám sobotu a uvidím. Mluvím pouze za sebe abych se případně někoho nedotkl. Věřím, že v budoucnu náš sraz nikoho neodradí! Já osobně jsem se těšil na Mikikiho je to moc fajn člověk nedělá z ničím ofuky a rád o všem hovoří úpřimě a navíc i půjčí svoje zbraně, vlastně cizím osobám.
greenie

Příspěvek od greenie » 22 dub 2010 22:28

Pani, teraz trocha z ineho sudka.
Nie som si isty ci v Cechach, alebo v Rakusku su povinne zimne gumy - kolesa od NEJAKY DATUM do NEJAKY DATUM. Takze prosim vas, na akych gumach jazdite, mozem prist na letnych ?
A este jedna otazka: Dialnica z Brna do Prahy - do ktoreho vyjazdu z dialnice z Brna je mozne jazdit bez uhrady, bez znamky. Koli par kilometrom sa mi nechce kupovat dialnicnu znamku.
Dakujem.
A predsa este jednu - co vsetko je potrebne si doniest ? Mam na mysli nieco na pitie, pod zub, priskocne, ... teda okrem dobrej nalady. To by malo byt asi povinne :D
Dakujem.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
mikiki

Příspěvek od mikiki » 22 dub 2010 22:49

2Greenie:
Zítra jedu z Prahy na Vysočinu po D1 a ráno mi konečně přezují zimní pneu na letní.
Klidně jeď už na letních.
Dálniční známku (nejlevnější) si ale radši kup, nestojí to za tu pokutu.
Když jsem jel na Slovensko a neměl jí, byly to fakt nervy - podruhé jsem si ji radši už koupil.
Na sraz klidně přijeď jen tak, možná jen pro sebe nějaký ten řízek/bagetuuu v batohuuu.
Pavel54 nebo Zelenáč tam vždy nějaké občerstvení taky měli.
Je to střelnice, neprší na tebe a nějakou tu flintu Ti určitě taky někdo půjčí.
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 23 dub 2010 06:30

A co kluci z Brna? Přijede někdo? Zelenáč má omluvenku, a co ostatní?
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 23 dub 2010 07:40

to greenie - já taky nemám dálniční známku - prostě ji nepotřebuju. Z Brna do Velkého meziříčí úplně klidnou jízdou to trvá 45 minut.
Dostaneš se tam takto:
Na konci Brna ve směru na Prahu z dálnice sjedeš u sjezdu směr ROSICE.
Po mostě přejedeš dálnici a pak se dáš doprava směr OSTROVAČICE, ŘÍČANY, DOMAŠOV. Cesta tě navede na další přemostění dálnice, to projedeš rovně a dostaneš se do Velké Bíteše.
Pak se budeš držet směru JIHLAVA a Velké Meziříčí.

Z Brna jedeš prakticky stále po hlavní silnici, která kopíruje dálnici. Mrkni na mapu, je to jednoduché.
Dálniční známku v Brně nepotřebuješ a platí to bez známky až po ten sjezd na Rosice.
BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
sportovec

Příspěvek od sportovec » 23 dub 2010 08:32

Pem : FT by jste mohli na střelnici střílet, HFT ne. FT se ve světě střílí na rovinatých plochách - louky, řídké lesíky, klasické travnaté střelnice, fotbalové hřiště a pod. HFT je jakási simulace lovu a tak jsou tam jiná pravidla, střílí se na sklopky v různých úhlech, nestabilních poloh, nesmí se šahat na optiku a nejvzdálenější sklopka může být jen 40m. / mrkni na mé stránky / Idealní profil na HFT se jeví nějaký zarostlý lom ale kde k němu přijít ? :) Kolem Prahy nemyslitelná věc.
Rozumnej člověk nebude pořádat soutěž na pozemku /les, louka atd. /bez písemného souhlasu majitele, to dá rozum.

P.s. : FT by se ještě dalo střílet na buzerplacu, což by mohl Grinch zařídit :D . Ale musel by být travnatej.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 23 dub 2010 09:01

Tak buzerplac by byl :) a zelesneny hriste na vojenskym pozemku taky, ovsem to ztroskotava na legislative, resp podpisu papiru a na nas genialni stab do Phy nejak nemam cas zajet:(

Jinak na sraz se tesim, jen prosim zda by mi nekdo mohl pujcit krapet vzduchu, tahnu 2x2l od alexxe ale za boha nevim kolik tam vzduchu je, ale co pocitam tak min 150-170 by mohlo byt tak jestli by mi nekdo mohl nechat pak kdyztak dofuknout do 190bar byl bych rad ...

jinak beru cz 200, takze kdo by mel optiku navic tak se to muze zkusit nastrelit ...
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 23 dub 2010 09:36

pavel 54 - já přijedu, už jsem se dotazoval, zda se hlásí někdo z Brna - zatím žádná reakce.
Je s podivem, že na pokecu v hospodě v Brně asi před třemi týdny, se nás sešlo 7, a na střelnice 3. Kde jsou všichni ... :shock: :( :?:

sportovec - já jsem se o HFT nezmiňoval, jen že bych rád vyzkoušel FT, ale bylo by to zajímavější v přírodě než na střelnici. Proto jsem se taky snažil (zatím marně) sehnat třeba nějaký lom, pokud možno trochu zarostlý. Samozřejmě s majitelem dohoda nutná.
BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
Ludas

Příspěvek od Ludas » 23 dub 2010 12:33

Psal jsem uz ze zitra nemuzu, prijedu na ten pristi sraz
mikiki

Příspěvek od mikiki » 23 dub 2010 13:35

Tak mi to vzhledem k vývoji setkání ve VelMezu nedalo a přesunul jsem část aktivit na další víkend.
Ještě dnes večer na místě zjistím, zda je něco akutního, ale vypadá to, že nakonec do VelMezu asi pojedu.
Alespoň si můžeme osobně popovídat o tom co nás zajímá a ..................... prostě o všem.
Ale na terče střílet nejdu, to říkám rovnou.
Nějakej vzduch i flinty přivezu.
Jen kdyby někdo měl čistější kyvety s CO2, to bych byl rád.
Nějaké ty staré kyvety přivezu a klidně zadara přenechám.
Ale nemám ještě redukci z hasičáku, tak proto ta otázka, zda někdo nemá navíc trošku čistějšího CO2.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 23 dub 2010 13:49

Ja si jedu zablbnout a hlavne pokecat a nastrelit flinty, taky nic vic necekam, tak nemusis mit strach Mikiki :)

Do tercu si picnu klidne sam :)
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 23 dub 2010 15:27

Mikiki, to jsem rád, že jsi si to rozmyslel a přijedeš. Vezmu s sebou celej hasičák včetně redukce na kyvety. Mám asi 3ks co jsem čistil. Vlastně bude lepší když je dám zamrazit a napustím je doma. Bohužel s tím vzduchem to bude horší, taky moc nemám.

To Grinch: Optiku mám ale montáže ne. Právě se zítra chystám nastřelit novou.

Ještě dnes jdu dodělat asi 5 ks podložek pod terče. Ty staré se už rosejpají.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 23 dub 2010 16:18

2 pavel: super, montaze mam, myslim ze jak palcova tak i 30mm oka kozap najdu, tak by to nemel byt problem...a mam tu i BKL montaze, ty by byly nejlepsi - jestli mas tedy palcovou optiku...

vzduch sem nejaky dal dohromady - v jedne bych mel mit kolem 180ti a v druhe snad 150 tak to by melo vydrzet:)

jj, taky se pripravuju a tesim se!
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 23 dub 2010 16:58

Jo, je palcová- tubus.
Odpovědět