To all:
Tak popravde nevim ani co napsat
Na jednu stranu moc diky tem co se me zastali - radove 2-3 lidi, na jednu stranu je mi lito jak to vypada...
A NIKDO NIKOHO NEBUDE UCIT..KURNIK KAM NA TY BLBOSTI CHODITE??? BERU TO ZA SEBE - KDYZ UVIDIM ZE NA STOJAK STRILIM ZA HOUBY TAK JE CHYBA VE ME A MEL BYCH SE NAD SEBOU ZAMYSLET POKUD MI TO NENI JEDNO! Nikdo nikoho poucovat nebude, na to se necitim a to sem v planu ani nemel.. jenom to ze VSICHNI BUDOU MIT STEJNE PODMINKY ukaze, kdo jak na tom v dane situaci je...tak prosim nemyslete jinak nez celou dobu tvrdim ... na natvrdlost a prekrucovani dokazu byt celkem podrazdeny, bohuzel, ale v praci sem si na to musel vybudovat takovou pitomou obranu...

Tim ovsem netvrdim ze je tu kdokli natvrdly - spis mi jde o to prekrucovani
A V NEPOSLEDNI RADE NECHAPU JEDNU VEC - - - KDO REKL ZE S ENEBUDE STRILET NA HILZNICKY, KOSTKY CUKRU A JINE CAPYNY?
Jedine co jsem navrhl a s cim jsem prisel bylo, ze V RAMCI SRAZU (jinak pohodoveho strilenicka u kavy a caje), bych rad odzkousel maly napad, vizi a nastrel relativne pohodove souteze!!!
Tzn ZE SRAZ BUDE TAKOVY JAKY BYL A BUDE STEJNY, JEN BYCH RAD KDYZ BY NEKDO BEHEM NEJ, SE MNOU ODZKOUSEL SERII 6TI TERCU PODLE NEJAKYCH PRAVIDEL...
Nerad bych Pavlovi z toho udelal nejaky dril ci neco cokoli jineho hnusneho.. to sem nikdy nerekl a ANI TO NEMEL V PLANU!!! Ja si moc rad zablbnu a zastrilim cokoli co bude sranda a neohrozi to nikoho a nic...
Jenom po mne prosim nechtejte cely den (10:00-16:00 nevim jak srazy trvaji) abych si nepicl do terce
Na kostce cukru neuvidim kde delam chybu, kam strhavam ci nestrhavam a nezjistim zda mi dela problem rychle priliceni a mirenka na cas...
Jak tu uz potisice opakuji, nenutim nikoho, jedu na sraz hrde a s cilem si paradne uzit,nastrelit Evo, pokecat, pokochat se flintama ostatnich, udelat nejake pekne fotky na pamatku a dat si dobry kafe (rad vyuziji Pavlovu nabidku uvarit si vodu, kavu a caj beru taktez) ...
To Mikiki - Prosim Te, mrzi me ze z tonu citim silnou ofenzivu:( Nevim co sem Ti udelal ci nikoli, ale jestli mas obavu ze se na srazu bude cintat jenom do tercu tak prosim viz vyse! Verim ze chvilka na terce se najde ale take pevne verim v to, ZE VSICI TAM JSOU DOSPELI A UMI SAMI ZA SEBE ROZHODNOUT A CHLAPSKY RICI CO CHTEJI, OC MAJI ZAJEM A O COKOLI JINEHO... A JA JSEM NATOLIK OTEVRENY CIZIM MYSLENKAM, ZE NEJEN ZE PRIJMU BYT I TVRDOU KRITIKU ALE ROZHODNE VIM ZE NEMA CENU NEKOHO DO NECEHO NUTIT!
To k te me "soutezi" ... jen sem to chtel vzit jako spestreni MEZI hilznickama...
To Alexxx: Aldo, vim jaky mas vztah k nejake organizovanosti, to Ti neberu i kdyz me to docela mrzi, protoze kazdy strili jinak za tempa na ktere neni zvykly (berte spise pocit omezeni casem, ci tim ze vite ze ten a ten nastrelil vic a lip a vy musite se sam prekonat)... a k te zatezi:
Zatez - NEJDE PROSIM O ZADNE PROSTNE, ZADNE KLIKY, DREPY CI SHYBY A JINE CAPYNY!!! Pujde jenom o 3 rany a to kazdou v jine poloze.. cas se meri, ale nema takovy vliv jako presnost strelby (sklopka dole ci nikoli).. takze kdo si pocka a bude v klidu nastrili urco lip jak pohrk co to odpali na cas co nejdrive ... to k te zatezi ...
Jinak doopravdy s tesim a jenom doufam ze mi tech par Bar v lahvich bude stacit:)
Jeste jednou se omlouvam jeslti byl nekdo mystifikovan tim ze SRAZ 24.4. BUDE CISTE JEN SOUTEZ..BLOST PROSIM.. V RAMCI KLASICKEHO SRAZU BYCH JEN RAD !!!NAVRHL!!! ZAJEMCUM SI JIT KOORDINOVANE ZAPICAT NA TERCE...tot vse..howgh
Martin