Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pem
Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí

Příspěvek od pem » 21 dub 2010 12:03

Ano Mikiki, omlouvám se, moje nepozornost ... :roll:

BSA Lightning XL + Vector 4-12x40E

http://pempem.rajce.idnes.cz/
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 21 dub 2010 14:15

No koukám, že mám nelehký úkol :)
Jen se musím nestále potutelně usmívat těm Vašim obavám :)) Doopravdy nechápu, proč si každý myslí, že když 10lidi střílí společně na stejný terč, po dostřílení se ty terče vyhodnotí a lidi dostanou směrnou kde co dělají blbě, ... že se jim sebere ta pohodovost a klid:)

Není kam spěchat, bude krásně, máme celý den a těch 6 terčů zabere max 3 hoďky včetně vysvětlování a rozebírání. Na kafe bude čas mezi každým terčem, na čumendu a pokec bude čas celý den, ne?

Já beru vzduchovku jako relax a hlavne levný trénink na polohy a techniku, nic víc, nic míň, takže tak... a pokuds e najde někdo kdo si bude chtít zastřílet simultánně se mnou tak budu jen rád...

Pavle, když nebude vadit rád bych dorazil taky na 9:30, abych se podíval co a jak a kdyžtak si poupravil systém ...
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 21 dub 2010 14:28

Grinch - takže ty vlastně budeš náš učitel ... :?: :D

sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 dub 2010 16:51

Sázím 100 : 1, že s větrovkářema - srazystama, soutěž teď ani do budoucna nehrozí a na papírové terče s cvikamai i bez nich už vůbec ne.
Nic ve zlém :) . Nicméně se nechám rád mile překvapit.
Naposledy upravil(a) sportovec dne 21 dub 2010 17:32, celkem upraveno 1 x.
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 21 dub 2010 17:13

to sportovec - sázet se ani nemusíš.
Mě je to celkem jasné. Mám to vyzkoušeno. Sám mám pružinovku, střílel jsem i z různých větrovek (půjčených) a na vlastní kůži jsem poznal, že střelba z větrovek se s pružinou nedá srovnat, zvláště na delší vzdálenost. A to nemluvě o kultivovanosti střelby.
Na 10m (možná na 15m), bych si troufnul soutěžit s větrovkou, ale více už ne. Není to technicky možné. Proto tady píšu, že jsem sám zvědav, co Grinch vymyslel a co chce na nás zkoušet. Uvidíme, může to být zajímavé. Ale už jsem uvedl, nechám se překvapit.
Ale my (myslím tím jihomoraváci) jsem teprve nedávno začali, hledáme prostory, scházíme se teprve necelý rok - oproti vám, kteří už jedete několik let. Soutěžit s vámi, by teď asi nebylo zrovna košer. Ale možná časem ...

sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 dub 2010 17:25

Ja se uz neschazim, je to pro mne o nicem. Kluky vidim rad, do bordelu zastrilim taky rad ale staci me tak hodka. Souteze mam rad objektivni a dle uplnych pravidel. Lepsi je si udelat sraz na soutezi, lidi jsou tam uz rozsortovany. Grinch to mysli dobre ale je mladej a neklidnej :). Spis tam hrajte sklopkovanou jako v PB, tam se vejde vetsina lidi.
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 21 dub 2010 17:34

Klidně přijeď v 9,30 začíná se mě to líbit. Mám ještě 6 volných stavů tak se hlašte další! Jestli dobře počítám, tak nás už je 10. Jen tak dál.
Sakra, jenom těch podložek na terče mám jaksi málo. Nějak se budeme muset vystřídat. Jedni sklopky a druzí terče.
mikiki

Příspěvek od mikiki » 21 dub 2010 17:57

Nezlobte se, ale nepojedu skoro 200km (100 tam/zpět) si zastřílet do terče včetně rozboru.
Takže sorry, nejedu.
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 21 dub 2010 18:04

Tak to je veliká škoda, takle jsem si to nepředstavoval. Uvidíme jak to vše dopadne a podle toho se zařídíme dál. Jenom doufám že Grinchovi metody neodradí další střelce. To bych opravdu nechtěl zažít, to bych musel nějak upravovat aby jsme se vrátili do původního stříleníčka.
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 21 dub 2010 18:31

SRAZ 24. dubna 2010 v 10.00

- pavel 54
- pem
- Grinch
- Alka

- mikiki - bohužel nepřijede
- jari
- Aeron
- Vladimír.K
- sanny HW
- greenie
(možná)

Už je to tu, z čeho jsem měl obavy. Mě osobně je přes padesát let. Nepříjde mi to a ani se na to necítím a jsem pro každou srandu. Vyzkouším i tu Grinchovu specialitu, proč ne.
Ale tak mě nedávno napadlo, aby to Grinchovo snažení někoho neodradilo. A je to tady. Mikiki nepřijede a je to škoda. Doufám, že to neodradí někoho dalšího.
Já osobně preferuju pohodu, klídek, střílení do všeho a pokec u kávy (čaje), cigára a dobrého jídla. Trocha alkecu pro zahřátí by taky neškodila, ale návrat zpět je v autech. Takže nic.

Mikiki - škoda.

A kde jsou další chlapi z Brna? Vy ostatní nepojedete... :?: :?: :?:
Naposledy upravil(a) pem dne 21 dub 2010 18:48, celkem upraveno 2 x.

Ludas

Příspěvek od Ludas » 21 dub 2010 18:37

Ja tuhle sobotu nemuzu, bohuzel.
Ale pristi sraz to jisti
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 21 dub 2010 19:01

I já jsem původně zamýšlel že do VelMezu dorazím, nevyjde mně to sorry - chtěl jsme s pokecat s Pavlem i s Pemem posledně na to moc času nebylo ... jsme volnomyšlenkář - mám rád střelbu na kostky cukru na brokové patrony - na malorážkové patrony - popřípadě střelbu na zápalky do patrony - nedejchám veškeré papírové terče - všeho druhu - vrcholem hnoje je pro mne veškerá soutěž kde se musí provádět nějaká prostná - popřípadě kde se rok co rok mění pravidla - zvětšení - váha pušky - průměr objektivu - podložka ano či ne .... Tyto soutěže určitě už někdo pořádá. Děkuji pánubohu za PB děkuji za další cca 4 lokality . Děkuji že existují lidé kteří na organizování nevěři.

Takže sumárně - omlouvám se kluci 10tého jsem měl buzinec ( jako kšeft ) a chtělo se mně i v dešti - teď se mně chce ale nepojedu. Na papírové terče můžu střílet třeba na Magnumu v Praze :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 21 dub 2010 19:17

No tak, chlapi :!: :!: :!:
Přeci kvůli jednomu člověku, který, ikdyž to možná myslí dobře, nepřijedete :?: :?: :?:
Není to škoda. Bylo by dobré se zase po víc jak půl roce vidět, NE :?: :?: :?:
A Pavel54 psal, že brokové nábojnice má, cukr bude taky, i nějaké sklopky. Tak v čem je problém :?: :?: :?: Snad ne jen ta cesta ...
Ale nepřemlouvám :mrgreen:

Alka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alka » 21 dub 2010 19:46

Já si také myslím, že lámat hůl nad srazem je škoda.
Pokud jsem vše pochopil správně, tak teprve na místě rozhodnem, zda vyzkoušíme nápad Grinche. Já sám jdu v pátek na padesátiny a je mi jasné, že s přesnou střelbou to u mě bude trochu obtížnější.
To Mikiki: Do soboty asi mít vzduch nebudu... Snad mě podpoří někdo jiný.
Znovu nabízím odvoz na trase Havlíčkův Brod (Humpolec) - VM. Trasu jsem ochoten přizpůsobit, ale přes Prahu opravdu ne.
milius

Příspěvek od milius » 21 dub 2010 20:07

pem
1 člověk je málo.2 taky.Nejlepší je tak 5 lidí.20 lidí je tak na 2 dny.Než se dostane na tvoje dotazy,tak se jede domu.
Kámenem úrazu je i to,že je to střelnice určená pro ležení,sezení či stáni s travnatou rovinou.Mě taky nenapadá nic než terče.
Chce to pořádné geologické harcore.Tam ty terče nikoho nenapadnou a s trochou fantazie se člověk vyblbne.

Nebo víš co jsem ti psal :wink: Stačí zvednout telefon, dát dohromady pár lidí a dojet si pro klíč.Teplo bývá tak do června.Dál to je nestabilní.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Odpovědět