strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Alebo by som skusil plynovu airsoftku, nezabije, stipat isto iste bude, a podporuje aj rychle opakovanie v pripade netrafenia alebo viacerych zakaznikov.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Vyraba sa taky prasok ktorym sa posype travnik a uz tam chodit nebudu.
Su dva typy jeden na psov a druhy na macky.
Neviem to teraz najst ale urcite to najdes aj zahradkarskych potrebach.
Na macky pouzivam paintball
a hned vies o ktoru sa jedna.
Potom sa susedia divia ze maju farebne macky
Moj kamarat vravi ze treba pouzit šajzekacegegensprej
Su dva typy jeden na psov a druhy na macky.
Neviem to teraz najst ale urcite to najdes aj zahradkarskych potrebach.
Na macky pouzivam paintball

Potom sa susedia divia ze maju farebne macky

Moj kamarat vravi ze treba pouzit šajzekacegegensprej

to je nápad!milius píše: ..... Muselo by to být z větší kočkovité šelmy. ........
To by v zoo krom pohlednic mohli prodávat u kasy pytlíky sraček kočkovitých bestií, které jim naplní úklidová četa. Z rysa a pumy za cenu krabičky cigaret, lví a tygří lejno za cenu flašky koňaku. Zatím by s tím mohli začít načerno kšeftovat místní hovno-metaři. Za příplatek by zákazník mohl sám počkat u klece - a sebrat si ho sám čerstvě po činu (zaručeně pravé, zaručeně čerstvé).
Každý zbohatlický snob by v každém koutě svého anglického trávníku musel mít vystavený kus zvířecí sračky z nějaké zvířecí celebrity - s osvědčením původu (zatraceně drahé), jinak by nebyl in; looserům by takový drahý luxus byl nedostupný, tak by ho asi nahrazovali svým vlastním, aby nebyli za až takové outsidery.
zakony
nazdar pani ja mam otazocku k zakonom...
chodim strielat na garaze do terca strielam z garaze z auta asi na 20m... a za tercom su iba neprechodne chrastiny trojmetrova burina kriky bordel a zatym su uz iba chrastiny a kopec... cize tam nikto nechodi no a napravo asi 50m od terca je chata nedokoncena a majitelia sa tam chodia opalovat a ked ma zbadali ze tam chodim strielat tak jedna starsia pani si odfotila aj mna aj moje terce tak teraz chcem vediet ci z toho moze byt nejaky pruser alebo ci mi zakon povoluje strielat tam uz sa mi vyraba aj lapac brokov... predtym to lietalo cez lepenku az do tych krikov a to sa jej asi nepacilo tak prosim radte povoluje to zakon alebo nie ? kamarat policajt mi povedal ze ju mam poslat do p..e a ked bude problem ze mu mam volat ale tak radsej to chcem vediet dopredu ci tam mozem strielat alebo nie a majitelom toho pozemku je mesto...
chodim strielat na garaze do terca strielam z garaze z auta asi na 20m... a za tercom su iba neprechodne chrastiny trojmetrova burina kriky bordel a zatym su uz iba chrastiny a kopec... cize tam nikto nechodi no a napravo asi 50m od terca je chata nedokoncena a majitelia sa tam chodia opalovat a ked ma zbadali ze tam chodim strielat tak jedna starsia pani si odfotila aj mna aj moje terce tak teraz chcem vediet ci z toho moze byt nejaky pruser alebo ci mi zakon povoluje strielat tam uz sa mi vyraba aj lapac brokov... predtym to lietalo cez lepenku az do tych krikov a to sa jej asi nepacilo tak prosim radte povoluje to zakon alebo nie ? kamarat policajt mi povedal ze ju mam poslat do p..e a ked bude problem ze mu mam volat ale tak radsej to chcem vediet dopredu ci tam mozem strielat alebo nie a majitelom toho pozemku je mesto...
zdravim
mate nekdo zkusenosti s pouzitim tohoto streliva http://www.aukro.cz/item632919195_ruske ... intor.html na odstrel potkanu.dik
mate nekdo zkusenosti s pouzitim tohoto streliva http://www.aukro.cz/item632919195_ruske ... intor.html na odstrel potkanu.dik
Presne tieto som minule kupil... len tak zo srandy. pri streleni do papieroveho terca tam spravi dierku ako obyc. diabolka a pritom aj pukne ako petarda... presnost ziadna, efekt velmi jemny.
vo vnutri je mala ocelova gulicka cca 2mm a pred nou ta pukacia zmes, ked to dopadne na terc, alebo tvrdu podlozku tak ta ocelova gulicka pritlaci na tu pukaciu zmes a praskne to.
na ine ako zabavu neodporucam, presnost onicom, len zvukovy efekt
vo vnutri je mala ocelova gulicka cca 2mm a pred nou ta pukacia zmes, ked to dopadne na terc, alebo tvrdu podlozku tak ta ocelova gulicka pritlaci na tu pukaciu zmes a praskne to.
na ine ako zabavu neodporucam, presnost onicom, len zvukovy efekt

Rozmetá ho to po širém okolí a ve vzniklém kráteru se mohou koupat děti do osmi let věku...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.