Monsoon Fx airguns
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Co maji od BTAS lepšího třeba ten regulátor vzduchu hlaveň sice také Lothar Walther , ale výběrovou , pažba je paraádní a že je naleštěná no je to pažba dřevěná ne papundekl. OD BTAS se mně FX líbí. Jinak moc ne.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Jo jo FXka jsou pěkný vzduchárny, hold snad taky jedna dopadne uvidíme. Chtěl bych Cutlase v plastu, ten systém nabíjení se mi moc líbí. Nemáte někdo nějaké aktuální dodací termíny těchto zbraní v Aeronu? Já jen ab yna to nabyla čekací doba jak na to HWéčko 100 u Vargy.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
No, je fakt, že regulátor je užitečná věcička. Díky velké kapacitě vzduchu u Gladiátora je množství vypálených ran slušné. Přesto s regulátorem by počet ještě výrazně stoupl. Z toho plastu jsem měl trochu obavy, ale když jsem Gladiatora viděl poprvé v celé kráse, tak se veškeré pochybnosti rozplynuly. Musím říct, že v tom plastu vypadadá fakt parádně, prostě jako pořádná moderní puška.
2Radawar: můžu ti klidně nějaké fotky udělat, zkusím se doma mrknout také po nějakých terčích, které jsem střílel. Tam by ten rozptyl kolem těch 2-3 cm přibližně mohl být. Každopádně horší rozptyl je s tlumičem, takže pokud chci střílet spíše na přesnost hlavně do terče, tak většinou tlumič nepoužívám. Jinak na těch 60 m používám většinou zvětšení 12 x. Jinak mám 16 J.
2Radawar: můžu ti klidně nějaké fotky udělat, zkusím se doma mrknout také po nějakých terčích, které jsem střílel. Tam by ten rozptyl kolem těch 2-3 cm přibližně mohl být. Každopádně horší rozptyl je s tlumičem, takže pokud chci střílet spíše na přesnost hlavně do terče, tak většinou tlumič nepoužívám. Jinak na těch 60 m používám většinou zvětšení 12 x. Jinak mám 16 J.
To1michal: Zatím jsem to nepočítal, prostě si střílím a až jsem spokojený, jdu domů a před další střelbou opět plním. 250 se mi zdá moc. Odhadem bych to viděl tak 150, ale nechci kecat. Taky záleží na tom, na jaký výkon střílíš, zda na plných 16 J nebo si střílíš na kratší vzdálenosti a snížíš si výkon. Chápu, že to je docela důležitá informace, ale zatím jsem to fakt nepotřeboval.
S tou objednávkou je to možné. Třeba mi pan Suchomel nechtěl mazat med kolem úst. Tak mluvil o té polovině září. Rozhodně jsem celý roztoužený, to mi jistě věříte. Však je tu hodně nových vlastníků větrovky, kteří si ji pořídili řekněme před dvěma a méně lety. Takže si to vzrušení snad pamatují. Už se těším, až se mezi tyto novice vetknu. Slibuji si oproti vzduchovkám úplný zázrak, tak snad nebudu plakat.