Monsoon Fx airguns

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
peter cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter cz » 01 srp 2008 10:06

jude píše:v ameru mají tlumiče, pušku každej doma a u nás se Ti doma pořeze zloděj u Tebe doma jeste Tě napráska a budeš mu platit. V ameru bys ho dprásk jako psa a byl by klid.
to je mozny ale predstav si ze by vsichni nasi romsti spoluobcane dostali do rukou zbrane , uufffffff to je hrozna predstava :twisted:
souhlasim s ostatnima,
a ty se treba jude nebojis ze si to tu precte nakej polda a si v pr**li ?!!
Naposledy upravil(a) peter cz dne 01 srp 2008 10:14, celkem upraveno 2 x.

Air Arms S410, S510, Tau 6, Slávie 620, Mosin-Nagant 1891/30, SVT-40, Makarov PM, TT-33, AK-74, SDM M870
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 01 srp 2008 10:08

[quote="jude"]V tom případě máš antiradar :) chacha :).

Ne nemam. Ale jako kluci s ZP chodi na strelnici, tak se da s autem jet na okruh, nebo letiste. Jen na okraj.

Jinak gratuluju k hrdinstvi. Jako Ty jsi pysnej na to, jak porusujes zakon, ja na to, ze ho zvladam dodrzovat.
A diky lidem, co maji nazor jako Ty, nebude nikdy sance vlastnit FX semi auto bez ZP :cry: i pres to, ze znam spoustu lidi i tady z fora, co by s ni zachazeli bezpecneji jak leckdo se zbrani na ZP.
Radawar

Příspěvek od Radawar » 01 srp 2008 10:12

Nikdy by mne nenapadlo se vysmívat člověku, který se snaží nikoho nezabít tím, že jede v obci dle předpisů. Tys to udělal.

Dále už bez komentáře.
jude

Příspěvek od jude » 01 srp 2008 10:18

Mě hlavně mrzi to, že jsme takový sucharové - nebo nekteří znás. Kluci co tuní vetrovku cz200s dělají různé doplňky, tlumiče apd.. výkon je též nad 16J. Vždyť je to radost s něčím takovým střílet. Mám CZ200S doma kámoš si ji půjčil a šel střílet asi na nějakou policejní akci a ja na ní zapoměl tlumič :) bez problémů a všichni byli nadšení jak je tichá. Asi jiný kraj jiný mrav. Holt někdě je banda bonzáků a sucharů někde ne. Mě jde jen o to jestli nekdo nemá praktické zkušenosti s FX a jestli má cenu do toho jít ZP mám, tak nevidím problém.
jude

Příspěvek od jude » 01 srp 2008 10:21

Nejdete střelit nějakého státníka, ale střílíte si v klidu na své zahradě, tak se někteří vázně proberte a nebo si běžte pro svatozář.
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 01 srp 2008 10:46

Keď by som chcel porušovať zákon (o zbraniach a strelive) tak by som si neurobil zbroják a bolo by to omnoho jednoduchšie, lenže ja nemienim porušovať zákon. Na strieľanie doma mám vzduchovku/vetrovku, dokonca by sa aj dáka plynovka našla. Keď mám potrebu si streliť z voľačoho silnejšieho tak idem na strelnicu.
Nepotrebujem si honiť ego aký som "hustý" keď porušujem zákon a aký som hlúpy keď sa s tým ešte aj verejne chválim. Jednoducho mi to za to nestojí, tebe asi áno (ak samozrejme nepíše dáky 10 ročný chlapček čo by to robiť chcel).
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 01 srp 2008 10:47

To Jude: Pravidlo fora c.7: Je zakázáno porušování (i nabádání k porušování) platných zákonů ČR a EU.

Prosim o jeho dodrzovani, nebo bude BANan.

Ohledne testovani ze sveraku - neni to uplne vypovidajici, jelikoz sverak drzi pusku uplne jinak nez ji pak bude drzet clovek. Smysl by to melo pouze v pripade pouziti puskarske zakluzove stolice, kterou ale doma ma malokdo. Cim ma zbran vetsi zpetny raz, tim je jakekoli pouziti "sveraku" vice o nicem.

Zakony a omezeni byt musi - asi prave kvuli tobe a dalsim lidem s podobne nezodpovednym smyslenim.. a ze jsou nektera omezeni nesmyslna nebo zakony nedomyslene jeste neznamena, ze se nemusi dodrzovat!
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 01 srp 2008 10:49

jude: a co treba zakony v Irsku?!
Je to jako by jsi rekl, v Nemecku maji neomezenou/doporucenou rychlost na dalnicich a vy suchari na nasich jezdite 130
Kritizovat je tak snadne.

Nesouhlasis? Zmen to! Nebo se prestehuj. nebo dale porusuj zakon, ale bud pripravenej na pripadne nasledky. Nemyslim, ze je to pak jako dostat za opisovani poznamku do zakovske. Chces riskovat, riskuj.
Ale je to Tvuj boj, tak nekritizuj jine.

A k tematu: Tuhle zbran tady na 99% nikdo nema. S ohledem na kvalitu hlavni a vykon, neslapnes vedle. Uz proto, ze nema moc konkurenci na trhu. Aspon budes prvni a muyes napsat jaka je ye sveraku, z ruky, s oporou a t. d.
jude

Příspěvek od jude » 01 srp 2008 10:53

To>_Stalker_
Ok máš pravdu, hlavně nikoho k ničemu nenabádám. Ještě mrknu po netu zvážím ještě jednou finanční náročnost pořízení FX a v případě koupě podám testy + zkušenosti atd...
tomcat
Moderátor

Příspěvek od tomcat » 01 srp 2008 11:13

inak ak si precitas toto vlakno od zaciatku, zistis aj preco ju ludia nemaju napriek tomu ze nas tu bolo viacero zaujemcov o nu, ak ma byt do max 16J je problem s plnou funkcnostou... a na zbrojak to nik kupovat nebude...
jude

Příspěvek od jude » 01 srp 2008 11:16

Proč ne na zboják??
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 01 srp 2008 11:17

Presne tak, take jsem ji chtel. Ale kdzy mi to zaroven vezme svobodu.
Tak na strelnici radeji neco jineho a ven holt do 16J.
jude

Příspěvek od jude » 01 srp 2008 11:20

jak jsem videl videa, tak je asi na 90% rozhodnuto, jen potrebuji prodat CZ 200S aby ta investice tolik nebolela mam na tom Leger 8-32*44 tak to pujde i s nim,
tomcat
Moderátor

Příspěvek od tomcat » 01 srp 2008 11:33

pretoze ho nemam... a kvoli vzduchovke ho robit nemienim, aj ked ho planujem do buducna, momentalne na jeho spravenie nemam cas

co sa tyka presnosti tychto zbrani (FX) su vsade spominane len same chvaly... konzistencia vynikajuca, samozrejme su to neni moje informacie ale skusenosti ludi zo zahranicnych for ktori ju maju, tesi sa velkej oblube napriklad v USA

offtopic:
inak ak sa este vratim k teme tlmice a USA, tak sa mylis, su tam zakazane (na vzduchovkach su myslim povolene len ak su pevnou sucastou zbrane, nedaju sa demontovat, v momente ako je totiz demontovatelny, povazuje sa to za samostatnu zakazanu zbran, a ze uz tam nejaky clovek na to doplatil...)
v kazdom pripade ak hladas nejake informaci o nejakej krajine, hladaj ich v prvom rade na diskusnom fore danej krajiny... (samozrejme mozu byt vynimky v niektorom statiku USA)
par for z mnohych ktore navstevujem:
Yellow forum - http://www.network54.com/Forum/79537/
The varminter forum - http://www.varminter.com/forums/index.php?showforum=22
Straihgtshooters forum - http://www.straightshooters.com/chat/
a mnoho dalsich... nejaky zoznam existujucich for o vzduchvkach najdes aj tu - http://www.kermitairgunclub.com/forums/
Hornetson

Příspěvek od Hornetson » 12 srp 2008 20:32

To Radawar: Čau, pokud by sis chtěl vyzkoušet, jak střílí FX (Gladiator), tak se můžeme domluvit. Vzhledem k tomu, že jsi z Brna, tak by to nebyl problém.
Odpovědět