Monsoon Fx airguns
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Skladem 1ks FX CUTLAS Synthetic cal. 5,5mm 16J
T12
nene, tento cutlas je kus co zapomeli poslat v minule objednavce 

Posielam pre ilustráciu 53 rán z FX Gladiátor (začiatočný tlak v zásobníku cca 190Bar potom cca 80 rán nemeraných a potom 8 posledných rán 46-53 kde tlak klesol na cca 130Bar) ktorý nemá regulátor !!!!!!Alexxxus píše:Co maji od BTAS lepšího třeba ten regulátor vzduchu hlaveň sice také Lothar Walther , ale výběrovou , pažba je paraádní a že je naleštěná no je to pažba dřevěná ne papundekl. OD BTAS se mně FX líbí. Jinak moc ne.
Rozházené to není. V levém sloupci toho excellu je rychlost +-2m/s.
Ale kolik teda vlastně bylo těch ran?
53+80+8 = 141 ?
Ale kolik teda vlastně bylo těch ran?
53+80+8 = 141 ?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
FX je znama svojou velmi dobrou konzistenciou... moj predpoklad preco BTAS do toho dava regulator je optimalne vyuzitie spotreby vzduchu, cize ta s regulatorom da viac vystrelov, i ked pri FX to velky rozdiel urcite nebude
podla stranok BTAS, by mala mat FX Cyclone s regulatorom 160 vystrelov v kalibri .177 (200 v .22) a vykone 11.5ftlb
udaj pre pocet vystrelov bez regulatora vo vykone tych cca 12ftlb sa mi najst nepodarilo, vsade len FAC verzie
podla stranok BTAS, by mala mat FX Cyclone s regulatorom 160 vystrelov v kalibri .177 (200 v .22) a vykone 11.5ftlb
udaj pre pocet vystrelov bez regulatora vo vykone tych cca 12ftlb sa mi najst nepodarilo, vsade len FAC verzie
Ferine, nebuď zlý. Není na tom něco nezdravého, apriori předpokládat, že všechno, co Ti není zřejmé a neznáš, je vlastně automaticky špatné? Co když tam byla konzistence tak perfektní, že ji nemělo smysl měřit?
Prostě to ber tak, že jen proto, že se FX nekupuje tak často, jako rohlíky, CZ200 a AA, nemusí být za každou cenu nejhorší. Klidně může být i nejlepší. Zatím jsem všechny pomluvy slyšel jen od těch, kdo tu věc nikdy neviděli. Naopak každý, kdo ji okusil, by neměnil. Z jednoho takového člověka, který FX také zná, vypadlo: Tak teď teda opravdu nevím, co všichni mají na těch AirArmsech...
Takže asi nemá smysl kritizovat něco, co nezám. Ale třeba nám BMW ještě prozradí něco dalšího.
Prostě to ber tak, že jen proto, že se FX nekupuje tak často, jako rohlíky, CZ200 a AA, nemusí být za každou cenu nejhorší. Klidně může být i nejlepší. Zatím jsem všechny pomluvy slyšel jen od těch, kdo tu věc nikdy neviděli. Naopak každý, kdo ji okusil, by neměnil. Z jednoho takového člověka, který FX také zná, vypadlo: Tak teď teda opravdu nevím, co všichni mají na těch AirArmsech...
Takže asi nemá smysl kritizovat něco, co nezám. Ale třeba nám BMW ještě prozradí něco dalšího.