Takže jen bych ještě v krátkosti dodat, že p.Hanulv asi tipuju myslel
organizaci, která by nejen vyvýjela tlak na zákonodárce, ale střelce jako takové obohatila o další organizaci, která by nabízela časem i nějaké
zajímacvé netradiční akce. Odpust mi cmk zas tak obecně sem plácnul.
proč by měla existovat ještě jedna organizace
Teď ta nejpoctatnější věc: Tlak dvou orgamizací, které budou za jedno bude určitě mocnější nežli jedné.
Dokážu si představit, že v mnoha věcech bude kordinovaně podporovat jedna druhou , ale kromě toho by se tato organizace věnovala jiným věcem. Když budete chtít tak nápady mám a né jeden, ale to už sem psal
ale myslim že p.Hanulv by se měl vyjádřit jak k mým tak k ostatním
přízpěvkům protože třeba semnou nesouhlasí, možná je na jiné vlně
co já vím?
Spolupráce se státem jako taková mi tu chybí, akce budování státních střelnic. Spousty střelnic vojenských které leží ladem a dali by se znich udělat multifunkční střelnice a prostory tzn. střelnice pro civilisty, státní útvary, hasičské občasné akce, show v podobě předvádění nových zbraní
spolupráce pro importéry, úzce spolupracovat s renomovanýmy akademiemi jakou jetřeba aegis a mnoho dalšího. Podpora o ustanovení nových střelecký disciplýn, závody odstřelovačů nejen pro pár vyvolených
atd. atd.
Nechť se vyjádří p.Hanulv jak to vidí.
Protože nežli vznikne nová organizace tak by neměla kopírovat tu stávající
Nemůžu ani pomyslet jak excelentně to pan Milec zkusil a jak dobře to šlo než to posr. český šiml a kde měl podporu všichni se na něj vysr.