Pánové náš střelecký klub pořádá několik závodú za rok a na Vpi 15+15 i Vpi 5+30 se sejdou rúzné pistole a revolvery od CZ50 po zbraně i za 60tis (hammerli 32sw), ale většinou převládají CZ75/85, jednou vyhrál maník právě z tou cz50

, to jsem a ne sám čuměl

,jenže jde o to,že na tyto a podobné "regionální"závody chodí "normální" lidi ,prostě se zabavit,i když výsledky jsou opravdu krásné

,ale na akce většího zrna jdou jen ti "lepší"a ti nechodí ani z cz combat ani z glokckem natož z alfou

, Na naši střelnici chodí rúzní lidi z rúznými zbraněmi(dlouhé,krátké,perkusní) a co se Alfi týká chodí pravidelně 4z defenderem 2- 9l,1- 45acp,a 1- 40sw a 2 z combatem 9l, jeden náš člen má Alfu combat 40sw(mimo dalších asi 8 krátkých) a nikdo z nich si nestěžoval ,naopak ,proto jsem si jí pořídil(tá akce za 8394kč mně popohnala

) prostě jen tak na "blbnutí"i když jsem se s ní seznámil celkem dúkladně(testovala se u nás než se začala prodávat) je to pár let jela 3000ran v "kuse"odmaštěná a chladili jí v kýblu z vodou

,testovali namáhání mechanizmu a vypouštění zásobníku(stávalo se že sem tam vyjel samovolně zásobník)to pak přepracovali,a další týden z ní vymlátili další 2000ks z toho nějaké tormentační a pohoda ,vše si dokumentovali a přihlížejícím dali možnost zkusit si jí a připomínky zapsali(byl jsem u teho),nevím jeký byl celkový počet ran té testované Alfi ,ale jestli já z ní udělám 10000ran mně to určitě stačí a pak skusím teho Glocka (přemýšlím o G19) ,chcu si udělat osobní zkušenost

(říkám a píšu jen to co sám vidím a zažiju, nejsem jen teoretik)proto ty "přehnané"srovnání Alfa je prostě ve své třídě úplně stejná jak to ostatní ,ani lepší ani horší...prostě dobrý standart. Stačí? ok?

.......
In vino veritas...