https://www.youtube.com/watch?v=XJKjundJ7bY
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Už jsme to řešili asi v jiných sekcích, Puškohled Gamo 3-9x40 WR dodávaný ke Gamo Shadow DX v setu je sice laciný nemá však nastavitelnou korekci paralaxy ... vyb-r-puskohledu-na-vzduchovku-t1653-2805.htmlvormen píše:Mám teď Hatsan Striker Edge 4,5mm, koupeno před rokem, stříleno cca 4x a chtěl bych koupit další vzduchovku, která by měla dobrou spoušť a menší ráz. Jelikož střílím opravdu svátečně, tak nechci moc investovat. Líbí se mi Gamo Shadow DX v setu, ta by se mně líbila, ale nikde jsem nenašel, jak to má se spouští. Navíc jsem levák, preferuji plast bez tvarování lícnice. Kdyby se prodávala Slavia 634, tak šel asi do ní, ikdyž se mi vůbec nelíbí a spoušť nic moc.
Je to jen obyčejný reklamní švindl - uvádějí vysoké úsťové rychlosti odpovídající použití střeliva s nižší hmotností! Ale tu hmotnost se už páni prodehci neobtěžují uvést!! Rozhodující je udávný výkon 16J, který jak jsem si u mé Gamo Shadow DX cal. 5,5mm souhlasí.Psych0p4th píše:Zdravim vespolek.
Ale mam par nejasnosti:
1. Jak je mozne,ze komercne nabizene vzduchovky maji uvedenych 16J avsak zaroven jsou u zbrani v technickem popisu uvede ruzne ustove rychlosti - od 22o m/s az po 3o5 m/s. Nejsem moc technicky typ a nejak mi to nedava smysl.
Spoušť je vybavena mechanickou pojistkou a regulačním šroubem k nastavení citlivosti spouště. Více v manuálu Obr.F1 a F2...vormen píše:Líbí se mi Gamo Shadow DX v setu, ta by se mně líbila, ale nikde jsem nenašel, jak to má se spouští.
Tak to je takhle:rawen píše:Nazdar lidi.
Když se posunu z kategorie vzduchovek typu Slavia někam výš, jaké budou hlavní rozdíly mezi top pružinovými vzduchovkami v relaci cca 15tis. Kč typu Weihrauch HW 97 anebo AA ProSport a základními větrovkami (CZ200 a pod.) ?
Jde mi o ráži 4.5mm, střelbu na terče a sklopky v přírodě.
Díky, Radek