Nejzajimavější na Diana 31/34/340 je napínací páka. Skoro u všech vzduchovek s jednočlennou pákou píst dře válec a časem vzniká opotřebení. Hatsan, Norica, Slavia 620 - časem budou vypadat takhle:
Dá se tomu předejít jen mazáním pístu.
Ale Diana takový problém nemá! Při natahování píst netlači na válec! Ikdyby se tato vzduchovka vůbec nepromazávala, tak nevznikne opotřebení. Kdyby se prodávali píst od N-tec a spoušť zvlášť, tak by se daly všechny staré 31/34 předělat na plynovou pružinu a pak by byl nátah a výstřel ještě lepší.
kesi píše:Aha, Velmi přesná! Mě se líbí u Diany i ty jejich camo verze...
Edit: asi budu zase nepochopen (tedy za pitomce

), ale šroubky pro pevné dotažení pažby, bych do budoucna určitě vyměnil (třeba za imbus ...)
Narozdíl od Weihrauch se šrouby od Diana pořád odšroubovávají a je potřeba je zašroubovat s fixačním lepidlem. Více se mi líbí konzervativní pažby. Asi mi už v životě camo stačilo.
Geniální inženýři firmy Diana vytvořili mnoho nádherných vzduchovek.
A samozřejmě Diana 75. Inženýr Diana - Kurt Giss udělal patent na kanstrukci vzduchovky, která je osnovou nejdražší pružinovky - Whiscombe. Dnes je její cena kolem 4 tisíc dollarů. Ikdyž se říká, že kompletní tuning včetně sady hlavní různých ráži bude stát “jen” 10 tis.