P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, když se někdo ptá jak Trubka Trubkovič na věc, kterou snadno zjistí za použití Googleho přímo z online katalogu výrobce, tak se nesmí divit, že je mu jako Trubkovi odpovězeno.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Re: Předovky
Chlastáš, kentane? Taky tě štve politika? 

Nebo ze by problemy doma ci v praci?
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Nic takového... jen neuvěřitelně hloupé dotazy zde.
Tak si založ vlastní fórum na svých stránkách, kam budou mít přístup cenzorem Kentanem jen chytří a prověření.

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
A předovky se zvrhly v politiku 

Pak by mě zajímalo odkud ti pitomí a neprověření budou brát moudro. Místo toho aby jste byli rádi, že vám poradí člověk, který tomu opravdu rozumí, tak budete brečet, jaký je hrubý a zlý. Tahle pravdoláskařská doba nic dobrého nenese a nepřinese.aejp píše:Tak si založ vlastní fórum na svých stránkách, kam budou mít přístup cenzorem Kentanem jen chytří a prověření.
Poradit se dá slušně a ne hned dělat z člověka debila..Aby se bál člověk zeptat.. 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Ahojte, pořídil jsem si perkusní pistoli Hawken cal.45 od Investarmu, nemá někdo zkušennosti? Chtěl sem původně jinou,ale cena vs kvalita si myslím že dobrá, dle mého střed mezi ardesou a pedersoli,spíš lepší kvalita. Jen možná nevýhoda (netuším jak je to u ostatních) když chci natažený kohout spustit zpět, nezasekne se na pojistným ozubu,ale bylo to tak i u jiných kusů,takže to tak asi prostě je. Jinak ozub samozřejmě funguje při natahování.
- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
To je v pořádku. Dělají se dvě verze zámků- u jedné se při vypouštění kohoutu zasekne na pojistném ozubu, pokud kohout vypouštíš pomalu a hned z počátku spoušť uvolníš. U druhé verze je pojistka, aby se to nezaseklo, když bys při výstřelu náhodně povolil spoušť moc brzo. To jištění se dá vyhodit [musí se nahradit stejně silnu podložkou], ale já bych to tam nechal.
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
Taková malinká západka, která překlene bezpečnostní ozub při pohybu zpět.
Používá se u spouští s napínáčkem, kdy spoušť klepne do uvolňovací páky jen krátce,
nepodrží ji uvolněnou a došlo by k zaseknutí o bezpečnostní ozub
Používá se u spouští s napínáčkem, kdy spoušť klepne do uvolňovací páky jen krátce,
nepodrží ji uvolněnou a došlo by k zaseknutí o bezpečnostní ozub

Přemetku hlavně nevyndávat, tuhle pistoli sice nemám, ale geometrie ozubů na ořechu patrně s přemetkou počítá. Pokud ji vyndáš, může se ti stávat, že při spuštění nedomáčkneš dostatečně spoušťovou páku a ta ti bude zapadat do pojistného ozubu (což se může stávat i u zámků bez přemetky, když nějakej doveda začne vrtat do výšky a tvaru ozubů na ořechu). Že to trvanlivosti rastů neprospívá, není třeba dodávat 

To je "správný" předovkář viz video níže! A ta krásná střelnice
A ty rady "náhoda je sviňa".. Zbraň je po střelbě potřeba pořádně vyčistit - Petrolej, Nafta, Technický benzín, dělají to vodou.. .. na 14 dní opravdu prolít olejem ať to z toho klidně aji teče
a ještě vezelinou... ..mastný prach nestřílí..
Tak nadšení tomu dobrému člověku nechybí, ale takhle prezentovat předovky je fakt o hubu! Tohle by mělo být bráno spíše jako varování.

Tak nadšení tomu dobrému člověku nechybí, ale takhle prezentovat předovky je fakt o hubu! Tohle by mělo být bráno spíše jako varování.
Koukám, že lidi na sebe dobrovolně naprášej úplně všechno.... krásně zdokladovaný přestupek....