P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Prave ze tycka placenta a labbelo se me osvedcili lip nez klas. jeleni luj, jsou vice mastnejsi a ne tak tuhy. Takte budu mazat dal
Re: Předovky
Dovoluji si Vás upozornit na nová pravidla pro střelbu předovkami, která vejdou v platnost od 1. 3. letošního roku. Ke stažení jsou zde:
http://www.shooting.cz/pdf/140218-pss_predovky_2014.pdf
http://www.shooting.cz/pdf/140218-pss_predovky_2014.pdf
In vino veritas...
Tak tato pravidla jsou důvod, proč si jdu jen tak zastřílet pro radost a ne s pravidlem jako v unii
- Black Powder
- Administrator
... a to si jako myslis, ze pravidla do teraz neboli?
Akurat sa rozsirili o dalsie discipliny, prevazali sa nazvy z MLAIC, ako aj ine body, ktore tam neboli a zostalo v nich aj cosi "ceskeho" navyse.
Tu mas stare pravidla:
http://www.strelectvi.cz/forum/pravidla ... 21759.html
Ak chces, sprav si porovnanie co sa zmenilo.
Pravidla su aspon na to, aby bola dodrzana aspon nejaka bezpecnost a uniformita, aby kazdy robil co ma a moze.
To aj na cestach s autom si robis co chces?
Akurat sa rozsirili o dalsie discipliny, prevazali sa nazvy z MLAIC, ako aj ine body, ktore tam neboli a zostalo v nich aj cosi "ceskeho" navyse.
Tu mas stare pravidla:
http://www.strelectvi.cz/forum/pravidla ... 21759.html
Ak chces, sprav si porovnanie co sa zmenilo.
Pravidla su aspon na to, aby bola dodrzana aspon nejaka bezpecnost a uniformita, aby kazdy robil co ma a moze.
To aj na cestach s autom si robis co chces?
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Rozhodně si v dopravě nedělám co chci, mám najeto přes 3 melouny na silnici a jak vidíš žiju. Pravidla a zákony jsou proto, že je moc blbcu. Jinak by stačila slušnost mezi lidmi.. Je jasné, že při závodech musí být pořádek a systém, ale mě nebaví v civilu ten vojenský dril. Já si prostě zastřílím pro radost a ne abych byl první. Omlouvám se, že to vše je tady mimo mísu...
" Disciplína, vy klucí pitomí, musí bejt! Jinak byste lezli po stromech jako vopice! "
JOSEF ŠVEJK
JOSEF ŠVEJK

- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
No, mě taky nebaví závody, nikdy jsem v žádném z mých hobby nezávodil- nepotřebuji sobě, ani jiným nic dokazovat, dělám to pro radost a pohodu. Honičky mám dost v práci. Ale co se týče pořádku a pravidel- na střelnici prostě být musí- není to sbírání známek, ty hračky zabíjí.
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
Hatsan Factor Sniper .22
V rukou pitomce je nebezpečné všechno, třeba auto je horší zbraň jak střelná zbraň.
Já si střílení užívám jako super relax a stačí mi k tomu místo kde a s rozumným člověkem, nebo klidně i sám.
Já si střílení užívám jako super relax a stačí mi k tomu místo kde a s rozumným člověkem, nebo klidně i sám.
Když střílíš třeba sám, taky se určitě snažíš dosáhnout co nejlepší
výsledek a máš radost pokud je lepší než ten minulý.
Takže vlastně soutěžíš sám se sebou. V kolektivu je ale u všeho
větší sranda

výsledek a máš radost pokud je lepší než ten minulý.
Takže vlastně soutěžíš sám se sebou. V kolektivu je ale u všeho
větší sranda

- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
No jo, jenže když střílím jen pro radost, nehoním se, nenervuju se, nejsem ničím honěnej a v klidu a pohodě. Párktát si bouchnu, pokecám... Pořád mi nějak uniká ten smysl s někým soupeřit. Proč? O co? Pochopím, že naši předci museli soupeřit o lepší jeskyni, o ulovenýho mamuta, ale dnes? Co mi to přinese, když se budu místo pohody honit? Že budu lepší, nebo horší, než jinej? A co? Změní se tím něco? Pro mě ne.
Hatsan Factor Sniper .22
Hatsan Factor Sniper .22
střílím jen pro radost, nehoním se, nenervuju se, nejsem ničím honěnej a v klidu a pohodě. Párktát si bouchnu, pokecám
Když jsem ještě závodil, přesně tohle jsme dělali. A večer u táborák opekli vuřta a oslavili to
Když jsem ještě závodil, přesně tohle jsme dělali. A večer u táborák opekli vuřta a oslavili to

Ano, když se sejde dobrá part, je to super. Ale někdy jsou tam takový namyšlení blbci, že to nestojí za námahu. Všichni nemají štěstí na dobrý kolektiv.
- fr.sagitarius
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám taky nevýhodu v tom, že i když bych třeba chtěl se jen podívat na nějakou takovou akci, a pokecat se stejně postiženými, tak tady v Brně se nic neděje. Vše je celkem dost daleko.
Hatsan Factor Sniper .22
Hatsan Factor Sniper .22
Jak poznam ze jsou olovene strely opravdu mekke? Vryp nehtem udelam,ale co ja vim jak ma byt hluboky a pri jake sile. Strilim sem tam pro zabavu,pro extra vysledky urcite ne,tak pouzivam PB zavazi od Brymu. Strilim natvrdo a kule mam velky tak aby se orizli po naklepani do usti. Nezda se me ze by to slo nejak ztezka,nemuzu porovnat,jiny sem nepouzival a po naklepani jdou s tuzsim odporem nabit,tak akorat bych rekl. Hezky se roztahnou. Tim ze strilim natvrdo tak bych si nerad tvrdym olovem nejak oddelal drazky,ale predpokladam ze ta hlavnovina je tvrdosti materialu porad nekde jinde a ze jde u tvrdeho olova spise o horsi nabijeni.
Zdá se, že sis sám odpověděl, jde o horší nabíjení, ba dokonce nemožné. pokud nemáš problém, je vše v pořádku.