P?edovky

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pepoto
Re: Předovky

Příspěvek od pepoto » 20 úno 2014 12:01

Prave ze tycka placenta a labbelo se me osvedcili lip nez klas. jeleni luj, jsou vice mastnejsi a ne tak tuhy. Takte budu mazat dal

ramires

Příspěvek od ramires » 22 úno 2014 00:17

Dovoluji si Vás upozornit na nová pravidla pro střelbu předovkami, která vejdou v platnost od 1. 3. letošního roku. Ke stažení jsou zde:
http://www.shooting.cz/pdf/140218-pss_predovky_2014.pdf
In vino veritas...
chramst

Příspěvek od chramst » 22 úno 2014 00:49

Tak tato pravidla jsou důvod, proč si jdu jen tak zastřílet pro radost a ne s pravidlem jako v unii
Black Powder
Administrator

Příspěvek od Black Powder » 22 úno 2014 01:06

... a to si jako myslis, ze pravidla do teraz neboli?
Akurat sa rozsirili o dalsie discipliny, prevazali sa nazvy z MLAIC, ako aj ine body, ktore tam neboli a zostalo v nich aj cosi "ceskeho" navyse.
Tu mas stare pravidla:
http://www.strelectvi.cz/forum/pravidla ... 21759.html
Ak chces, sprav si porovnanie co sa zmenilo.

Pravidla su aspon na to, aby bola dodrzana aspon nejaka bezpecnost a uniformita, aby kazdy robil co ma a moze.
To aj na cestach s autom si robis co chces?
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
chramst

Příspěvek od chramst » 22 úno 2014 10:27

Rozhodně si v dopravě nedělám co chci, mám najeto přes 3 melouny na silnici a jak vidíš žiju. Pravidla a zákony jsou proto, že je moc blbcu. Jinak by stačila slušnost mezi lidmi.. Je jasné, že při závodech musí být pořádek a systém, ale mě nebaví v civilu ten vojenský dril. Já si prostě zastřílím pro radost a ne abych byl první. Omlouvám se, že to vše je tady mimo mísu...
anm

Příspěvek od anm » 22 úno 2014 11:59

" Disciplína, vy klucí pitomí, musí bejt! Jinak byste lezli po stromech jako vopice! "
JOSEF ŠVEJK :lol:
fr.sagitarius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr.sagitarius » 22 úno 2014 14:41

No, mě taky nebaví závody, nikdy jsem v žádném z mých hobby nezávodil- nepotřebuji sobě, ani jiným nic dokazovat, dělám to pro radost a pohodu. Honičky mám dost v práci. Ale co se týče pořádku a pravidel- na střelnici prostě být musí- není to sbírání známek, ty hračky zabíjí.
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
chramst

Příspěvek od chramst » 22 úno 2014 14:55

V rukou pitomce je nebezpečné všechno, třeba auto je horší zbraň jak střelná zbraň.
Já si střílení užívám jako super relax a stačí mi k tomu místo kde a s rozumným člověkem, nebo klidně i sám.
anm

Příspěvek od anm » 22 úno 2014 15:22

Když střílíš třeba sám, taky se určitě snažíš dosáhnout co nejlepší
výsledek a máš radost pokud je lepší než ten minulý.
Takže vlastně soutěžíš sám se sebou. V kolektivu je ale u všeho
větší sranda :lol: :lol: :lol:
fr.sagitarius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr.sagitarius » 22 úno 2014 15:47

No jo, jenže když střílím jen pro radost, nehoním se, nenervuju se, nejsem ničím honěnej a v klidu a pohodě. Párktát si bouchnu, pokecám... Pořád mi nějak uniká ten smysl s někým soupeřit. Proč? O co? Pochopím, že naši předci museli soupeřit o lepší jeskyni, o ulovenýho mamuta, ale dnes? Co mi to přinese, když se budu místo pohody honit? Že budu lepší, nebo horší, než jinej? A co? Změní se tím něco? Pro mě ne.
Hatsan Factor Sniper .22
anm

Příspěvek od anm » 22 úno 2014 16:10

střílím jen pro radost, nehoním se, nenervuju se, nejsem ničím honěnej a v klidu a pohodě. Párktát si bouchnu, pokecám
Když jsem ještě závodil, přesně tohle jsme dělali. A večer u táborák opekli vuřta a oslavili to :D
chramst

Příspěvek od chramst » 22 úno 2014 16:35

Ano, když se sejde dobrá part, je to super. Ale někdy jsou tam takový namyšlení blbci, že to nestojí za námahu. Všichni nemají štěstí na dobrý kolektiv.
fr.sagitarius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr.sagitarius » 22 úno 2014 23:40

Tak já mám taky nevýhodu v tom, že i když bych třeba chtěl se jen podívat na nějakou takovou akci, a pokecat se stejně postiženými, tak tady v Brně se nic neděje. Vše je celkem dost daleko.
Hatsan Factor Sniper .22
pepoto

Příspěvek od pepoto » 27 úno 2014 00:44

Jak poznam ze jsou olovene strely opravdu mekke? Vryp nehtem udelam,ale co ja vim jak ma byt hluboky a pri jake sile. Strilim sem tam pro zabavu,pro extra vysledky urcite ne,tak pouzivam PB zavazi od Brymu. Strilim natvrdo a kule mam velky tak aby se orizli po naklepani do usti. Nezda se me ze by to slo nejak ztezka,nemuzu porovnat,jiny sem nepouzival a po naklepani jdou s tuzsim odporem nabit,tak akorat bych rekl. Hezky se roztahnou. Tim ze strilim natvrdo tak bych si nerad tvrdym olovem nejak oddelal drazky,ale predpokladam ze ta hlavnovina je tvrdosti materialu porad nekde jinde a ze jde u tvrdeho olova spise o horsi nabijeni.
chramst

Příspěvek od chramst » 27 úno 2014 00:52

Zdá se, že sis sám odpověděl, jde o horší nabíjení, ba dokonce nemožné. pokud nemáš problém, je vše v pořádku.
Odpovědět