P?edovky

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
duffioso
Re: Předovky

Příspěvek od duffioso » 07 pro 2013 21:42

Vsichni vyrobci inlajnek ze statu nakupujou ve Spanelsku a laufy maji od Bergary.CVA je na tom kvalitativne jeste dobre.Nehlede na to,ze CVA byla jen jedna z tech tri pusek.T/C podle me dopadla nejhur,ale jelikoz je to kanal CVA,tak tam mohli soupnout o zdibec smokeless vic :)

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
mojedx

Příspěvek od mojedx » 07 pro 2013 22:00

Už párkrát jsem viděl, jak někdo napřed dá zápalku a pak bezstarostně láduje. A to jeden dával brokové, takže musel mít zbroják!

Abych se vyvaroval bordelu v hlavni, mám z mirelonového futrálu na vodovodní trubky a izolačky udělanou záslepku, kterou přes ústí přetáhnu. No sranda je, že si toho kluk nevšim (u vzduchovky) a divil se že mu z toho vyletěla jakási myš. Udělal mi tam díru, pacholek :D
duffioso

Příspěvek od duffioso » 07 pro 2013 22:13

Pouziti brokovych zapalek neznaci nic o ZP.
Ale pravda je,ze spousta lidi nabiji odzadu :(
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 07 pro 2013 22:47

Pazoury bych si urazil nabit to zezadu :D
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
anm

Příspěvek od anm » 08 pro 2013 10:56

Domnívám se, že ani takovéto děsivé videa neodradí
bezdýmákové experimentátory od svých pokusů.
Jen doufám, že budou stát dost daleko ode mě :(
Marťyn

Příspěvek od Marťyn » 08 pro 2013 12:00

Nabíjet od zadu, to je nový klon ruské rulety? :lol:
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
fr.sagitarius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fr.sagitarius » 08 pro 2013 12:19

Ono stačí se pročíst jakýmkoliv fórem- dnes je moderní nečíst manuály a nepoužívat mozek. S jedním takovým jsem měl nedávno debatu. Řekl mi, že je jen uživatel, že se nic učit nepotřebuje. A když se to prodává volně, musí to být bezpečný. Když jsem viděl, co s tím ten magor dělá, raději jsem v rámci zachování svého zdraví a tělesné celistvosti odešel. Domluvit si nedal, "není přece žádnej debil, ne?".
Rozdíl mezi klukem a chlapem je jen v ceně hraček:
AirmaksArms Katran L-HP .22,
KralArms Puncher Breaker .22,
Hatsan Factor Sniper .22
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 12 pro 2013 05:33

Kdyz bych mel podezreni ze se mi na jednom miste ke kteremu se nijak mechanicky nedostanu,vytvorila rez,staci nastrikat olejem na jeji zastaveni ? Konkretne pouzivam spark.
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Kier

Příspěvek od Kier » 14 pro 2013 23:39

A kde si myslíš, že sa Ti tvorí hrdza? Kdesi v Liegi derr.?
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 14 pro 2013 23:54

Tam ne,jen se ptam spis co by kdyby :-D pocketa mam ted prave zase dlouhodobe nabityho,ale adi mu nebude delat dobre chlad-teplo-chlad-teplo :-D se dycky orosi,coz o to,napovrchu si s tim poradim,ale chci vedet co na to rekne prach uvnitr. A aby prave nedoslo na korozi a hlavne komurka je tmava a bude prd poznat,to liegi ma vnitrek lesteni,tam by rez vudet byla.
Kier

Příspěvek od Kier » 15 pro 2013 00:54

Fuh, no už som sa zľakol :)
Ja to tiež teraz testujem, hlavne počasie zimné je na to ideálne, chodím s derr. GG. po vonku v sychravom, ráno primŕzajúcom počasí, potom do tepla, opäť von do nečasu, som tiež sám zvedaví, čo to urobí s vnútrom, kedže na fasáde sa to dá ľahko spozorovať, aj ľahko ošetrovať v priebehu. Horšie to je s nabitými hlavňami, a hlavne s tým, čo je za prachom rep. medzi ním a zápalkami, to sa ťažko kontroluje.. a najmä tam ťažko streknúť bez dôsledkov olej.. :)
mausee1

Příspěvek od mausee1 » 02 led 2014 18:23

ahojky, omlouvám se ale mám trivialní dotaz. šermuji gotiku a mimo jiné děláme i lancknechty a tak jsem si udělal radost a koupil repliku arkebuzy. a jelikoš mě to chytlo chci si aj zastřílet. Hlaveň je ardesa ráže .45. problém je že jsem si koupil kule průměr 11,41mm a po změření jsem zjistil že rozmer mezi drážkami je taktéž 11,41mm. a zdá se mi že nestřílí moc přesně.. ale to bude i rukama. mno hlavně jsem se chtěl zeptat kde koupit kule a nebo minie.. nejlíp nějakej odkaz. a chtěl jsem se zeptat co používáte jako ucpávku? pro střelbu na akcích používame hjzlpapír ale to je pro střelbu ,,na slepo´´
děkuju
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 06 led 2014 20:22

Je u derringeru liegi davka prachu neco malinko pres 1g hodne mala? Raze .44, kule mam 11.45mm , vahu ted nevim z hlavy, ale to zkusenejsi budou vedet. Vzhledem k delce hlavni 60mm si myslim ze vetsi davka by stejne cenu nemela,nehlede na to ze nejaky misto zebere jeste prach(vsechen se do komurky nevejde) a ucpavka z hajzlaku... pro zvetseni vykonu se tedy snazim papir poradne udusat nabijakem a to samy na kuli dam par ran kladivkem pres nabijak aby se vice roztahla do drazek,sama o sobe se da nabit pres mensi odpor. silnejsi hlavku zeli bez problemu a nejaka tvrzena drevotriska me bohuzel nevysla,trefil sem se blbe do hrany a byl odraz,a bojuzel prach mi dosel na dalsi pokusy ale i kdyby neprosla,energii asi preda slusnou. u pocketa cal.36 mam navazku pod gram a jde to skrz,coz je jasny mensi razi a je i trosku delsi hlaven.
greywolf

Příspěvek od greywolf » 06 led 2014 20:56

Nejvíc jsem tam namastil 1,5g Vesuvitu LC, střílel jsem přes flastr...přesný průměr kule si nepamatuju,ale šla tam hóódně ztuha.1,5cm OSB deska durch na tři metry...1g prachu a ta samá kule sflastrem...5 metrů a 1cm tlustý dveře z dubový skříně,kule téměř prošla,no zůstala půlkou vevnitř :roll: ...Derrik už má jinýho pána,ale stály by za to pokusy z Vectanem...Je to francouzkej prach,kvalitou se blíží švýcarskýmu..i 1g tohohle prachu by asi byl výživnější,než 2g Vesuvitu..
0,5kg se dá sehnat za 750,-....Bacha,neplést si s bezdýmým Vectanem...to by byl fičák :roll:
Jen testuj..tahle pidipistolka je na crashtesty do 10metrů jako dělaná :lol:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Pedersoli

Příspěvek od Pedersoli » 06 led 2014 21:14

kdyby bylo vic casu zkousel bych,ale kdo to ma furt pucovat,psal sem ze sem detailista na cisteni,ani nebudu radsi psat jak dlouho u jedny pistolky dokazu drepet :D ale prach asi prece jen pridam.
Odpovědět