Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já znám jak inzerenta, tak pušku, teda respektive pušky. Inzerent je známý podvodník Hovnosád, fotky jsou ukradené od Great Gun (je na nich Henryovka a Winchesterka 1866, normální plnotučný nábojovky na papíry) a pak Winchesterka skutečně model 1892, ale poplašná od Umarexu.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Re: Flobertka
Nezavrou,bude ho muset nekdo sejmout,jinak to neni ani mozny.
Ale zase na druhou stranu,je to makac.Tolik emilu,tolik inzeratu,tolik inzertnich webu osefovat a i pres neustale utoky,zustat v klidu,to chce silneho cloveka.

Ale zase na druhou stranu,je to makac.Tolik emilu,tolik inzeratu,tolik inzertnich webu osefovat a i pres neustale utoky,zustat v klidu,to chce silneho cloveka.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tolik lidí mu už na letělo a budou přibývat dokud ho nezavřou lumpa.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
čau, nevíte jak to teda je s flobert špičatejma? nikde nejsou k sehnání a můj špilas kulatejma moc nechce střílet 

Zoraki ultra .177 ... špilas 200f
U nás taky nejsou.Až se objeví tak bude krabice za 300kč.
Obchodníci už neví kolik by na tom vydělali.
Obchodníci už neví kolik by na tom vydělali.
mi to přijde jak docela průhledný marketingový tah, jedna z věcí proč se mi flobky zhnusily(snad počtvrtý?).
Přitom ve vlašimi prý nakoupily nové stroje a hrnou to po tunách. Že to zas zdražej tak na to bych si vsadil
Přitom ve vlašimi prý nakoupily nové stroje a hrnou to po tunách. Že to zas zdražej tak na to bych si vsadil

Nejde!Prostě NNe
Ve Vlašimi zatím mají špičky i kuličky za cenu 220 a 230kč. Alespoň ještě minulý týden.
PEPAN
Jestliže už po 80 letech obnovili výrobní stroje,měli by být floberty konečně levnější než LR
Jenže bez konkurence je k tomu nic nenutí.
Brzo bude flobert drahý jako přebíjený Luger a to už s nima sekneš popátý
Jestliže už po 80 letech obnovili výrobní stroje,měli by být floberty konečně levnější než LR
Jenže bez konkurence je k tomu nic nenutí.
Brzo bude flobert drahý jako přebíjený Luger a to už s nima sekneš popátý

zdravim...v pátek jsem si objednal mini revolver ekol arda 4mm flobert.....včera už byl odzkoušený....ze 4-5 metrů je schopen prostřelit plastový kanystr od kapaliny do ostřikovače....střelba na terč mizivá...ale není problém,když jsem střílel na 50 metrů vzdálenou lampu....jak mi cinkaly zásahy o plechová vrata za lampou
A to je ta pověstná rovnováha v přírodě.
Na jedné straně šťastný majitel revolveru,
na druhé nešťastný majitel vrat
Na jedné straně šťastný majitel revolveru,
na druhé nešťastný majitel vrat

Ekol Arda je magašmejd a vyhozený prachy.Divím se že jsi ze 4m kanystr vůbec trefil.
To už je lepší házet náboje do ohně,udělá to stejnou ránu a střela poletí taky neznámo kam.
http://forum.gunshop.cz/flobertka-t8941-1200.html
To už je lepší házet náboje do ohně,udělá to stejnou ránu a střela poletí taky neznámo kam.
http://forum.gunshop.cz/flobertka-t8941-1200.html
je vidět,že jak se tu někdo zmíní o něčem jiném než o flobce od Dresslera nebo Drulovu....všechno je šmejd.donedávna jste každej měl jen českou alfu a byli jste rádi,že máte něco jako opravdovej revolver a nic lepšího nebylo.když se zamyslíte,že jsou to všechno redukované flobertky omezené výkonem,nevim co si tu každý dokazuje....mám alfu 661 na střílení na plechovky do 7 metrů víc to prostě neumí....levně koupené dvě tur.flobky zoraki 4mm a ted ekola ardu na nošení v kapse.
každej tu přemejšlí jak z flobertky udělat 22lr a co z toho.....?černota nic jinýho.................párkrát jsem se nechal nachytat a po přečtení recenzí tady na foru jsem koupil a byl dost zklamanej.....Slavia 634,Drulov a Zoraki 906.....zbytečně vyhozený peníze
každej tu přemejšlí jak z flobertky udělat 22lr a co z toho.....?černota nic jinýho.................párkrát jsem se nechal nachytat a po přečtení recenzí tady na foru jsem koupil a byl dost zklamanej.....Slavia 634,Drulov a Zoraki 906.....zbytečně vyhozený peníze
Kdyby jsi kliknul na odkaz pod mym prispevkem a procetl si tam prispevky ode me,tak by jsi zjistil proc je Ekol Arda supersmejd.