Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jojo také píšu že tohle není recenze tohle byla fakt radost ... tohle je o návště u pana puškaře ...
Berte to kldině z rezervou - píšu že budu mít Siver Fox k recenzi ale ihned jsem si objednal FOX S ... to asi o něčem svědči
A pravdou je že jsem musel pár dní počkat protože kdybych to napsal ihned po návratu do Prahy tak bych pěl chválu až do nebes.
Berte to kldině z rezervou - píšu že budu mít Siver Fox k recenzi ale ihned jsem si objednal FOX S ... to asi o něčem svědči
A pravdou je že jsem musel pár dní počkat protože kdybych to napsal ihned po návratu do Prahy tak bych pěl chválu až do nebes.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Re: Dreslerovy flobertky
O.K...počkáme na plnohodnotnou recenzičku,ne jen na dojmy z příjemného dne..
Vím,že bude objektivní a nebude chybět toliko vyžadovanej nástřel na 50m...
Nepotřebuju žádné video,stačí mi když Mr.Alexxxus napíše..bylo to padesát metrů a tady je fotka.
To mi jako důkaz bude stačit
Vím,že bude objektivní a nebude chybět toliko vyžadovanej nástřel na 50m...
Nepotřebuju žádné video,stačí mi když Mr.Alexxxus napíše..bylo to padesát metrů a tady je fotka.
To mi jako důkaz bude stačit

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty Dreslerovky vypadají opravdu dobře a kvalitně. Rád bych, kdyby v této kategorii kvality existovala i revolverová puška s délkou hlavně cca 500mm s možností upevnění puškohledu. Za tu bych dal i 10tisíc 

Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Pepan012345: obavam se ze bys musel pritlacit vzhledem k tomu ze nekteri tito prckove stoji bezmala tu desitku
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Myslím že bys musel přitlačit protože od něj kvalita je byl jsi prvni
A jestli pan Dressler četl poslední dva dny tohoto vlákna,
tak z nás všech tady musel mít děsnou zábavu a srandu

tak z nás všech tady musel mít děsnou zábavu a srandu

Ten ma na starosti jiny veci.... treba vyrabet mi foxika 

Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Myslím si, že udělat z Trampa karabinu by takový problém nebyl. V malosériové výrobě dominuje cena práce nad cenou materiálu, což by byla v podstatě 30 cm hlaveň a pažba navíc. Zase tak jednoduché to určitě ale nebude:-)
Jo, jo.....udělat by to určitě šlo, protože já mám šínu na Trampovi udělanou a dobrý....a dlouhej lauf problém nebude.....horší bude ta pažba....dle slov p. Dresslera je problém nechat ty pažby udělat v tak malých seriích....on se tím nezabývá!!!!
Pažbu by sis musel asi dodělat, ale třeba taková sklopka by na tom byla fajn(pořád o ní taky uvažuju)....
Pak jedíně sehnat někde staršího Wolfa, není sice revolverový, ale je víceraný.....
Pažbu by sis musel asi dodělat, ale třeba taková sklopka by na tom byla fajn(pořád o ní taky uvažuju)....
Pak jedíně sehnat někde staršího Wolfa, není sice revolverový, ale je víceraný.....
Udělat pažbu typ "prkýnko" jako je třeba k P08 přece nemůže být problém. Chytal bych to k revolveru pomocí tvarovaných plechových příložek (z každé strany jedna), které by byly schovány pod původními dřevěnými střenkami. Takže by se to dalo jednoduše sundat, akorát by byly potřeba 2 sady šroubů kratší a delší, a možná ani to ne.
Nejsem si jist jestli revolver a Foxka má stejnej tvar pažby, ale jestli ano, dala by se tato přídavná pažba snadno přidělat i na tu superdlouhou Foxku a další karabinka by byla na světě
Nejsem si jist jestli revolver a Foxka má stejnej tvar pažby, ale jestli ano, dala by se tato přídavná pažba snadno přidělat i na tu superdlouhou Foxku a další karabinka by byla na světě

http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Malým revolver REX L s třípatrový hlavní se dá taky přesně střílet, odhadují to na dobrých 20 metrů.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Můj odhad je tak patnáct metrů. To podle těch osmnácti kroků 

TRAMP se vyrábí i v černém provedení!
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Vypadá moc dobře, ten bych bral s 80 mm hlavní. Černá je elegantní, líbá se mi možná více než chrom.
Dresslerovky, ZKM 451
-
- Kontaktovat uživatele:
Stavitelnými miřidly je vybavena pouze pistole FOX S a lze si vybrat mezi normálním nebo zdobeném provedení a také délku hlavně od 125 mm do 200 mm.martk píše:Dotaz na p.Dresslera:
Může být Silverfox vybavený stavitelnými mířidly?