Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak a Foxka 200mm je doma,krasna prace a treti zbran v poradi 

Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Re: Dreslerovy flobertky
Foxka nemá chybu, spolehlivá a přesná. Moje nejoblíbenější 

CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Adler A píše:Další palba na velkou vzdálenost:
Kde se dá sehnat ta krabička na náboje kterou má pověšenou na krku? Vypadá to moc dobře.
Dresslerovky, ZKM 451
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to skvělá věc, tenhle budík na diabolky, náboje flobert nebo jiné menší náboje.
Je to z kůže a velice pěkně zpracováno.
Pohodlně se z toho dají nabíjet flobertky, vhodné především pro jednoranky.
Je to z kůže a velice pěkně zpracováno.
Pohodlně se z toho dají nabíjet flobertky, vhodné především pro jednoranky.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Dneska provětram FOXku co mně dorazila.
Včera bylo pár hodin volno tak jsem spíchnul pouzdro ala futrál co v něm tahali v US Army bouchačky
Nafotím a snad se bude líbit - chce to poměrně kus kůže - už je i namořená a ještě než vyrazím ji jednou promáznu ...
ale jak píšu něco málo nafotím až dnes.
Budík mám jeden na diabolky a druhej na flobertky - žádné otevírání krabičky a nebo hledání patronek po kapsách ...
dost mně to zrychluje střelbu
Bohužel díky kurzu co vymysleli v ČNB je cena vyšší než před měsícem
Včera bylo pár hodin volno tak jsem spíchnul pouzdro ala futrál co v něm tahali v US Army bouchačky

Nafotím a snad se bude líbit - chce to poměrně kus kůže - už je i namořená a ještě než vyrazím ji jednou promáznu ...
ale jak píšu něco málo nafotím až dnes.
Budík mám jeden na diabolky a druhej na flobertky - žádné otevírání krabičky a nebo hledání patronek po kapsách ...
dost mně to zrychluje střelbu
Bohužel díky kurzu co vymysleli v ČNB je cena vyšší než před měsícem
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Alexxxus: ty mas totoznou foxku jako ja ne? 200mm stavit.miridla,ze bys me nohl spichnout pouzdro dle sve foxky
a jelikoz jsi z Phy,muzu se stavit klidne osobne co by se predani pouzdra a prachu tykalo a klidne bych okoukl tve hracky.

Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Jak dlouho tak cistite po strelbe flobku? Zajima me zda se jen ja s tim tak se*u 

Záleží jak velkej mazel to pro tebe je, někdo nečistí vůbec, někdo se s tím vyloženě mazlí
. Třeba já 

existují jen tři místa, která řídí celý svět
Ja nevim,ale jestli chcete strilet presne,tak to s tim cistenim neprehanejte.Staci vycistit komoru.Vsechny .22 strili nejlip zasvineny 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
O presnost mi nejde ale proste o vycisteni pred ulozenim zbrane,ja se taky mazlim,treba hodku i dyl, uchostouchy,vata.... Kam to jde tam to vytru, a vyvrt dokud se neleskne
a vubec,vse do detailu, no a kdyz strilim se vsema treba a k tonu pridam perkusaky,tak je den v haji

To nechapu.Ja myslel,ze o presnost jde v prvni rade.Tohle nejsou perkusky,ktery se jasne musi surovat poradne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
blbe sem se vyjadril, jiste ze o presnost jde, ale myslim si ze starat se o zbran je taky dulezity a popravde sem si nevsiml nejakyho rozdilu pri cisty a zapraseny hlavni, pravda je ze sem ji mozna nemel nikdy poradne zaprasenou. Ale Dresslerovky mam proste pro radost, kdybych to mel prevazne na strileni,tak si poridim hned jen foxku,ale mam jeste dalsi dve, protoze mit takoveto zbrane me proste tesi. Je to jako mit na ucte milion,nemusim ho prece hned utrati,hreje me ten pocit ze ho tam mam
ale kdyz uz jsme u toho, tak jaka prachova napln je v nabojnich? A vzhledem k tomu kolik me to stalo,bych se o to nedovolil radne starat.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mám Silver FOXku ...
Naměřená energie se špičkou necelých 8 joule ... dneska jsem z ní vystřeli prvních 10 ran .... zima jak sviňa vítr jak na moři a přesto jsem na 50 metrů trefil berana
plechového
na střelnici.
Naměřená energie se špičkou necelých 8 joule ... dneska jsem z ní vystřeli prvních 10 ran .... zima jak sviňa vítr jak na moři a přesto jsem na 50 metrů trefil berana

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24