A jeje to zas bude hadaniho se tady skrz ty listy apropo ALEXXXUS cekam stale na odpoved zda bys me dokazal vyrobit pouzdro na toho Foxika S 20mm zitra mi prijde a za kolik, diky
Revolver Rex 3" . Derringer Rex 3". Derringer Great Gun 2.5" Derringer Liegi . Pistole Hawken.
Mno, dnes jsme střílel na 100 metrů. A i když kamera klame, tipoval bych to mezi 20-30-35 metry, 50 ne. I to je velmi slušné.
4 jurasek59: Než se začneš někomu posmívat do Buffalo Billů, tak si o tom pánovi něco přečti. Třeba aspoň jeho poslední rozhovor s novinářem pár dnů před smrtí. Mimo jiné povídal: Současní sportovní střelci přestřílí nás staré, kdykoliv. Neměli jsme tak přesných zbraní, čas na trénink a náboje byly drahé, tedy se s nimi nemohlo tolik plýtvat...... Pak ještě povídal něco o vhodnosti Coltu akorát ku plašení hadů a vhodnosti Winchesterky k střílení lidí (nejvhodnější to bylo podle mínění starého pána zezadu - cíl se jednak zbytečně neztěžoval míření nadměrným pohybem a pak také nezkoušel střelbu opětovat). Podle mě se jednalo i ve vysokém věku o pána s velmi realistickým pohledem na svět. A ve své generaci patřil ke střelcům výrazně nadprůměrným. Takže vlastně někoho k němu přirovnávat, znamená zmíněného chválit.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
jáb bych těh 30 m bral ale já se nikomu neposmívám až to někdo změří nebo si opravdu dá něco na 50 m a ukáže co to na těch 50 m trefuje tak neřeknu ani slovo ale ne se někam podívat a říct to je 50
Zbraně doby "divokého západu" vesměs nebyly špatné, jak udává již zmíněný Buffalo Bill.
Je to jen projev starého člověka, jenž po záblesku slávy skončil jak mnoha jiných v cirkusech
a divadlech jako atrakce. Určitě byla v té době spousta dobrých střelců.
Legendy se z nich ale nestaly.
Třeba při zhlédnutí videí soutěží westernového střílení koukám jako blázen