Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nasadte si mozky v 7.5 j to tady pište pro 14 leté kluky
Re: Dreslerovy flobertky
Na přesnou střelbu na papír nepotřebuješ výkon k poražení slona. Potřebuješ výkon stálý s co nejmenším kolísáním a dokonale znát zbraň. Znám takový borce z předovek. Odpočítají do . 45 (kam dávám do pistolky 1,6 gramu) svý 4 zrníčka prachu, pak to pšoukne, střelu skorem můžeš předeběhnout a jsou pravidelně na bedně.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
já nechci porážet slony ale kolik má březoví list jedině že u vás jsou jak lopuch pak na 50m tak jo a přez otevřený mířidla nedívejte se na smrtonosnou zbran včera byla tak už vám věřím
Proto že mám Dresslerovu FOXku už nějaký ten pátek doma, mohu potvrdit že střílí i na větší vzdálenost přesně. Má prostě kvalitní hlaveň a je dobře udělaná, navíc výborně padne do ruky.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
to neříkám že jeho flobertky jsou špatné to určitě ne ale dejte si na 50m březový list a zkuste ho trefit a napište kolika se vám to podařilo
Mám karabinu Wolf a jde s ní na 50m trefovat 1,5l pet lahev 5 ranami z 10ti a to jsem hodně mizernej střelec a má hlaveň dlouhou cca 220mm, což je dost podobný jak Fox.....
2 Jurasek: Sory, ale nemůžu jinak.....
.....nasadte si mozky v 7.5 j to tady pište pro 14 leté kluky.....
hele nevysiluj se a ten svůj "mozek" nech klidně dál odpočívat
(neznáš, nevíš, nikdy jsi neviděl a jen myslíš, tak to nech myslivcům)
pardon za OT
2 Jurasek: Sory, ale nemůžu jinak.....
.....nasadte si mozky v 7.5 j to tady pište pro 14 leté kluky.....
hele nevysiluj se a ten svůj "mozek" nech klidně dál odpočívat

(neznáš, nevíš, nikdy jsi neviděl a jen myslíš, tak to nech myslivcům)
pardon za OT
ale tady to napsat do recenze to je moc
Promiň, ale od tebe jsem žádnou recenzi nečetl a pitomců co umí jen pomlouvat je tady bohužel pořád dost!!!!! Jsi toho živím důkazem 
Aleši, ještě jednou dík za pěknej report.....mám rád tvoje počteníčka....taky jsi nevěřil, než jsi to sám odzkoušel

Aleši, ještě jednou dík za pěknej report.....mám rád tvoje počteníčka....taky jsi nevěřil, než jsi to sám odzkoušel

Venku svítí sluníčko. Tak co pánové, dá sem někdo
fotku terče na těch padesát metrů?
fotku terče na těch padesát metrů?

taky bych ho rád viděl a ještě pro upřesnění je bříza takový bíločerný strom jdu sebrat nějaký lístek a zkusit jestli ho na 50 m uvidím 

sory, ale já s tím na terč střílel jen při nastřelování kukátek a od těch dob né......
TOTO jsou hračky na Plinkačku a nic jinýho!!!!
Chceš střílet terče, tak si kup větrovku....., ale terče tu už nějaké jsou, sice né na 50m, ale Aleš píše, že recenzi ještě dodělá, tak třeba bude i terč i když na toto je to naprosto zbytečný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokazovat někomu něco, co ho vlastně ani nezajímá a jen o tom polemizuje, nemá ani moc smysl....
Kdyby Vás to opravdu zajímalo pánové, tak si tam zajedete a zkusíte to jako Ti kteří o to měli opravdu zájem!!!!!!!!
Jen to tady spochybňovat je opravdu ubohý!
Jen můj názor.....tydýýýýýt
TOTO jsou hračky na Plinkačku a nic jinýho!!!!
Chceš střílet terče, tak si kup větrovku....., ale terče tu už nějaké jsou, sice né na 50m, ale Aleš píše, že recenzi ještě dodělá, tak třeba bude i terč i když na toto je to naprosto zbytečný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokazovat někomu něco, co ho vlastně ani nezajímá a jen o tom polemizuje, nemá ani moc smysl....
Kdyby Vás to opravdu zajímalo pánové, tak si tam zajedete a zkusíte to jako Ti kteří o to měli opravdu zájem!!!!!!!!
Jen to tady spochybňovat je opravdu ubohý!
Jen můj názor.....tydýýýýýt
právě jen na plinkačku tak at ztoho nedělá prostě bombu když si to přečte kluk který by měl o to zájem tak to chce ale pak je to všechno trochu jinak jsou to nejlepší flobrtky u nás ale nepřehánějte a neskreslujte pravdu
tydýt: ...se ti divím, že na to vůbec reaguješ. S "myslivci" nemá smysl debatovat
.

existují jen tři místa, která řídí celý svět
tak ukažte ty terče nebo jestli na 50 m trefíte někdo plechovku od solviny a pak si přiznejte že jste měli virozu jak pan prezident
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Za týden nebo tak nějak pojedu opět do Křtin ... dneska snad seženu pixlu od solvíny ... nebo vezmu kyblík co v nem byla lízátka ChupaChups 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků