Hoši.ja viem ze ste v uplne inom levely a mate kua drahe flinty a tak podobne,ja vystrielam za rok cca 5000ks z mojich uzasnych 5ks vzduchoviek
Ked ma niekto lamacku za cca 30e(ja)a najdrahsiu vzduchovku za cca 100e(ja)tak si myslim ze kovohute tomu neuskodia.A keby hej tak si za 20rokov kupim novu.
Do fotrovej S620 som ich daval dlhe roky(a este standardy samozrejme),a bol som s nimi spokojny,slavku sme kupovali pred 35rokmi z druhej ruky a furt slape.
Nechcem sa nejako extra zastavat kovohuti,ale myslim si ze aka flinta take strelivo.Takze keby som si kupil flintu za 300e a vyssie tak tam urcite kovohute nedam ani na "cisteni hlavne "ako to tu niekto odporucal.
Je to len moj osobny nazor,ked sa mylim tak ma opravte,ale do trabanta asi nikto netankuje nejaky V-power ale obycajny najlacnejsi benzin-hlavne ze to jede.
Ja viem ze ste uplny profici,ale myslim si ze je tu na tomto fore aj miesto pre amaterov ktory sa snazia poradit a pomoct(vacsinou sebe ale aj druhym) a odovzdavaju si skusenosti zo strelby z 5m na plechovku piva.
Je pravda ze su tu aj exoti-momentalne ma napada S634 ktory cloveka uplne domota a zabije mnoztvom teoretickych bludov,ale aj taky musia asi byt.
Ale v kazdom pripade si necham poradit a poucim sa.Toto forum mi dalo vela.
Takze strelbe zdar a nech nas to co najdlhsie bavi.