Ahoj chlapi, chtěl jsem vás poprosit o radu, protože se zlamovacími vzduchovkami nemám žádnou zkušenost. Koupil jsem na chatu Slavii 630. Ač z bazaru, vypadá nová, nepoužitá v originálním balení, rybina 11mm, vše bez vůlí, spoušť super, v nástřeláku obsypaný střed terče, pohoda. Včera jsem zajel na chatu ji otestovat a trochu jsem se nas.al - nemám olšové ruce a ze Slávek jsem kdysi nastřílel dost, ale ať jsem se snažil jak jsem chtěl, tak na 10m to včera lítalo cca 6cm vpravo a 8cm dolů. Zkusil jsem teda výškově seřídit mířidla, ale uspokojivého výsledku jsem dosáhl až tehdy, když jsem je vytáhl dost vysoko - výš už asi nepůjdou. A to už jsem musel použít šroubovák, a né korunu nebo co to je v manuálu. Chtěl jsem se vás proto zeptat:
1) Je možné, že nástřelák vypadá jak na olympijskou medaili, ale v praxi to střílí jinak?
2) Je možné, že by byla nějakým způsobem poškozená hlaveň? Kdysi jsem slýchával o ohnutých hlavních na pouti

ale nějak se mi to nezdá...
4) Čím by to ještě mohlo být? Pokud je to normální jev, budu se babrat v mířidlech, prostě se jen ptám, jestli to není nějaký zmetkový kus.
Dík moc a smějte se mi potichu
P.S. Diabolky jsem použil JSB Exact a Straton
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.