slavia 631 prosim radu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
631 je presna a to som mal vyrobenu na SK. A kvalita rovnaka ziaden rozdiel. Aj 634 je presna ak snou strielam z nastrelovacieho stojana. Na 20m 5r stoho 4 v 10. Ale kope.
S631
Nazdar,dostala se ke mě 631 v docela v chatrném stavu.V první řadě budu měnit celý píst z 634 a pružinu dám 631.Pak je problém s hlavní.Celá je dobastlená a k tomu ještě zkrácená a je patrné že vývrt není v středu.Nabízí se několik možností co s ní udělat: 1)ještě ji zkusit jednou zkrátit
2)koupit komplet hlaveň třeba z 634
3)koupit jenom hlavňovinu a naroubovat ji na kostku ze stávající hlavně.No a s touto možností bych
potřeboval poradit jestli a jak je lauf v kostce zajištěný.
Předem všem děkuji za rady. Česťa
2)koupit komplet hlaveň třeba z 634
3)koupit jenom hlavňovinu a naroubovat ji na kostku ze stávající hlavně.No a s touto možností bych
potřeboval poradit jestli a jak je lauf v kostce zajištěný.
Předem všem děkuji za rady. Česťa
Re: slavia 631 prosim radu
Proč? Jaký to má smysl? Když montujete píst od Slavia 634, tak budete muset pilovat válec i dřevo, pak železo bude sedět hůř v pažbě. Vzduchovka s pružinou od Slavia 631 a pístem od 634 nepůjde natáhnout.Česťa píše:V první řadě budu měnit celý píst z 634 a pružinu dám 631.
To jsem u Slavia ještě nevíděl. Mohu poprosít o fotky?vývrt není v středu
Co dělat s hlavni, záleží na Vaších možnostech (technických a finančních):Nabízí se několik možností co s ní udělat:
To je nejlevnější možnost. Hlaveň se může zkrátit do 25-30cm, ale pak nebude pohodlný nátah. Může se namontovat tlumič pro pohodlí.1)ještě ji zkusit jednou zkrátit
Nejjednodušší, ale ne nejlepší možnost. Současné hlavně jsou horší než staré.2)koupit komplet hlaveň třeba z 634
Můžete zkusit najít hlaveň na inzerátu.
Hlavňovina je lisovana do kostky za tepla.3)koupit jenom hlavňovinu a naroubovat ji na kostku ze stávající hlavně.
potřeboval poradit jestli a jak je lauf v kostce zajištěný
Nejlepší, ale nejdražší a nejsložitější z možností. Je to práce pro práci.

Vyvrtejte hlaveň z kostky, kupte novou hlavňovinu (Anschutz, Lothar Walther, může se objednat něco výjímečné

Udělal jsem nové těsnění pístu, pružinu, která pasuje pro toto těsnění, a dvě vodítka pružiny. PET-tuning - kousek dvoulitrové flašky od piva (Braník

Také jsem vyleštil spoušť, ale mám nápad jak jej vylepšit.
Udělal jsem a poslal několik setů na zkoušku. Pokud bude všechno fungovat - udělám ještě.
https://strix071.wixsite.com/airgunup/s ... 631-tuning
Děkuji za reakci.Fotky časem dodám.Zatím jsem na žádnou starší hlaveň nenarazil.Kdyby někdo měl na prodej,rád odkoupím.Česťa
Zdaravím mám problém se slavii 631 při našroubování jde hlaven dát dozadu, ale po pár výstřelech jde cca 2mm do předu, kde už zůstane. Co muže být za problém ?
Hlaveň?
- shadowmage
Já se tedy ve zbraních moc nevyznám, ale Slavia 631 má hlaveň na opačném konci pušky, než jsi nafotil... 

Optimista ten svou hlavu mučí, ve svém volnu anglicky se učí, pesimista, ten má obzor dosti úzký, ve volnu se tedy učí rusky, realista nechce jenom v demonstracích kvílet, pořídí si zbraň a jde se učit střílet...
A co šrouby? Nejsou ohnuté? Díry pro šrouby, nejsou vyvaklané? Pokud se střílelo s povoleným železem, mohly se vyvaklat. A nebo jenom povolené železo? Ale to jsi snad utáh. Víc mě teď nenapadá.
Železo drží v pažbě tři šrouby, dva po bocích v přední části a jeden zespoda přes kryt spouště ( lučík ). Kdyby byla mezera jen u zátky válce, tak jsi tu zátku při poslední rozborce asi dotáhl o pár zavitu více. Jelikož je mezera jak u zátky tak u válce, troufnu si říct, že je to problém ze šrouby a věcmi kolem nich ( vyvaklané dírky v pažbě, nedotažené, mimo závit,...... .
Zdravím , jak lze nejlépe demontovat narážku ze S631 ?
Je naprasklá a hlaň má vůli.
Předem děkuji za rady.
Je naprasklá a hlaň má vůli.
Předem děkuji za rady.
Pozdravujem.potrebujem "rozkodovat"čísla na hlavni S631.doteraz všetky čo som videl,mali výrobné číslo a rok výroby.na tejto je niečo úplne iné...skúsim,či sa podarí vložiť foto...