Podla môjho názoru ak je vôla "téměř neznatelný", s otovorenými mieridlami to netreba riešiť, presnosť by to nemalo ovplivniť(nakolko mieridlá sú na hlavni). Samozrejme s optikou situácia by bola iná.
Ináč doťahovať by sa mala z pravidla tak, aby sa dala zaisťiť s aretačným šróbom. Ale môže sa stať že pri najbližšiej polohe je zatiahnútý príliž, a puzdro hlavne, aj puzdro piestu sa len zbytočne derie.(V medzipolohe, jednu dobu som ju istil s loktajtom, ale som to nechal lebo som ju rozoberával a skladal na dennom poriadku pri experimentoch

). Najlepšie je zohnať ďalší šrób, kde závit je posunutý opičný chlp...
Nie som zástanca ani toho pliešku ako tuning, lebo je to krátkodobé riešenie, s dlhodobým negatívným efektom. O tej hrúbke/ťenkosťi by to malo byť nejaká pruinová oceľ, čo je zas príliž tvrdý materiál, a zase len amortizuje zbraň, + zredukuje dotýkovú plochu, vzápeťí presnosť počase sa zhoršuje.
2fext - mates444 píše: "631 a 634 budou prakticky totožné, jen 634 je silnější"
(čo sa týka presnosti) 631 a 634 totožné niesú, lebo 634 je silnejšia, kope viac. Na tých 14J je jednoducho prilahká, nedomyslená,črevá len narvali do egzistujúceho puzdra aby minimalizovali náklady na vývoj a výrobu.
EDIT: tú mušku ešte môžeš skúsiť nahodiť obrátene. Jemná asimetria nie je vylúčené.