slavia 631 prosim radu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
toho bych se nebál, navíc to ani nepoznáš, u 631 určitě ne
- armyhunter
Re: slavia 631 prosim radu
Co nepoznám?
- DrobasMirek
změnu výkou po pet tunningu.. když ho nějak výrazně nezkoníš 

zdravim.chcel som vymenit tesnenie piestu na Slavii 631 a tak som si zakupil tesnenie na Slaviu 631 - biele.Ale v mojej Slavii 631 je tesnenie cierne a tvarovo tiez odlisne.Skor to vyzera ako tesnenie na 634.Neviete ci je v tych tesneniach rozdiel a ci je to vobec piest zo 631 alebo zo 634.Zbran je kupovana nova pred dvoma rokmi.Dakujem
Teraz už robia piesty s rovnakým tesnením na 634 aj 631,630 rozdiel je iba v dĺžke piestu. To biele silonové je zo staršieho typu.
Dakujem.
Ahoj Lidičkové !!!
Našel jsem na půdě po tátovi slavii 631 je v bezvadnym stavu jen má někde uvnitř závadu.. Po zlomení a vlastním natažení nezacvakne pružina a tudíž se zase uvolní.. čili nezustane ve stavu pripraveno ke střelbě. Měl jsem ji rozebranou ale na zajištění pístu a zbytku věcí neni vidět nic zlomeného nebo opotřebovaněho. Zkuste mě někdo navést Díkes a hezkej den !!
Nikde uvnitř nic nechybí ani sebemenší pružinka od spouště k tomu zajišťováku.
Našel jsem na půdě po tátovi slavii 631 je v bezvadnym stavu jen má někde uvnitř závadu.. Po zlomení a vlastním natažení nezacvakne pružina a tudíž se zase uvolní.. čili nezustane ve stavu pripraveno ke střelbě. Měl jsem ji rozebranou ale na zajištění pístu a zbytku věcí neni vidět nic zlomeného nebo opotřebovaněho. Zkuste mě někdo navést Díkes a hezkej den !!

Nikde uvnitř nic nechybí ani sebemenší pružinka od spouště k tomu zajišťováku.
Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
-
gratuliji k nálezu
, nic zatím neobědnávej neb je to kravina:
rozeber,dále rozeber spoušťák a je tam podélně posuvný bazmek(záchyt spouště) pravděpodobně zaseklý vzad. případné mechanické poškození poznáš jinak většinou stačí rozebrat a složit
P.S. mrkni ještě na pojistku- taky občas může zlobit

rozeber,dále rozeber spoušťák a je tam podélně posuvný bazmek(záchyt spouště) pravděpodobně zaseklý vzad. případné mechanické poškození poznáš jinak většinou stačí rozebrat a složit
P.S. mrkni ještě na pojistku- taky občas může zlobit
No přesně co mi popisuješ to mi je jasný!! Měl jsem ji už rozebranou jenže tam neni nic vidět co by bylo opotřebovaný nebo unavený.... Záchyt pístu a spoušť v pohodě pojistka jistí a když to mam rozebraný tak bez tlaku pružiny to funguje jak má tak mi nejde do hlavy proč to nejde smontovaný v kuse.... nic no obědnal jsem některý díly z netu tak se potom uvidí stejnak to chce nový těsnění do pístu a celkem to stojí pár korun. Díkes. 

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
-
tak ještě jednoduchá věc, zkus natáhnout bez pažby a mrkni na pružinu-esli nejde nadoraz závit na závit. Třeba je podložená. jinak fungovat to musí když není nic poškozeno, toto se mi občas stalo když se v tom vrtam a nikdy jsem nic nekupoval, vyjma silonu
Hele tak jak jsi psal kravina .... Tak teda fakt nevim. Novej záchyt pístu,nová spoušť+pružinka,hlavní pružina a těsnění.... A závada je stále nezměněna... Ne že by mě to sralo ale asi ji uložim zpět na půdu. No ne zkusim zbrojíře ale ten se mi vysměje
co naplat

a stále s ženou....
a stále s ženou....
-
napiš sz s adresou, z kladna to mam kousek. by v tom byl čert aby nešla
Zdravim pani
poprosil by som este raz o radu ako tu bolo spomenute na zaciatku ale ziadna dobra odpoved tu nezaznela a to akym sposobom vybrat ulomenu narazku poz.16 z puzdra poz.17 /podla rozkresu / ked je to ustrihnute v rovine a nemam to zaco zachytit? Problem je v tom ze narazka poz.16 je kalena a nie je mozne do nej navrtat otvor, vyrezat zavit, naskrutkovat skrutku a vytahovakom vytiahnut. Otvor v puzdre 17 pre danu narazku nie je priechodzi takze sa to neda ani vyrazit z vnutornej strany puzdra.
Za skoru odpoved vopred dakujem.
poprosil by som este raz o radu ako tu bolo spomenute na zaciatku ale ziadna dobra odpoved tu nezaznela a to akym sposobom vybrat ulomenu narazku poz.16 z puzdra poz.17 /podla rozkresu / ked je to ustrihnute v rovine a nemam to zaco zachytit? Problem je v tom ze narazka poz.16 je kalena a nie je mozne do nej navrtat otvor, vyrezat zavit, naskrutkovat skrutku a vytahovakom vytiahnut. Otvor v puzdre 17 pre danu narazku nie je priechodzi takze sa to neda ani vyrazit z vnutornej strany puzdra.
Za skoru odpoved vopred dakujem.
kdysi jsem řešil ušoupanou zarážku a nakonec jsem jí navařil a potom vybrousil dremlem (mikrobruskou). Záleží kolik toho kouká. Zkusil bych na to navařit tyčku a požít jí jako reverzní kladivo, to by bylo aby to nevyběhlo ven.
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
To: peter631
Jednoducho treba vyvrtať o niečo tenším vrtákom ako je tá narážka a pri vzniknutej teplote pri vrtaní sa samo uvolní a vyjde s vrtákom.
To: Fesoj
Hladáš chybu tam kde neni. Slavky 630/31 sú citlivé na to, aby poloha záchytnej tyčky piestu bolo v správnej polohe a nehýbalo sa. Preto si skontroluj či je vodítko pružiny na správnom mieste, alebo či je tam vôbec.
Jednoducho treba vyvrtať o niečo tenším vrtákom ako je tá narážka a pri vzniknutej teplote pri vrtaní sa samo uvolní a vyjde s vrtákom.
To: Fesoj
Hladáš chybu tam kde neni. Slavky 630/31 sú citlivé na to, aby poloha záchytnej tyčky piestu bolo v správnej polohe a nehýbalo sa. Preto si skontroluj či je vodítko pružiny na správnom mieste, alebo či je tam vôbec.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria