Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
My ve střeleckém kroužku používáme JSB SCHAK a TARGET. I běžné ceny jsou slušné a pokud máš opravdu velkou spotřebu, možná se v Bohumíně dohodneš ještě na lepších.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Re: Diabolky
Jediný levný střelivo co ještě za něco stojí,jsou LUXky a dělaj se taky v rozměrech 4,50,51,52 a 53.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Já střílim 4,5 jen exact, mam už taky dost omezenou spotřebu, přesto mě zaujalo HN
http://www.euroshooting.eu/index.php?detail=HNECON
http://www.euroshooting.eu/index.php?detail=HNECON
Nejde!Prostě NNe
Schválně je zkus, jestli chceš experimentovat, moc by mě zajímal nějaký testík.
Známý mi přivezl ukázat soustřel ze svěráku na 10 m z pistole Tau PCP s HNkama, všechno jednou dírou. On přišel chválit tu zbraň, ale ty diaboly musí být taky velmi dobré. Je jich ovšem víc druhů a speciálně u HN prý jsou rozdíly v kvalitě větší než u RWS nebo JSB. To mi ale tvrdil jiný pistolář, který střílí FWB, takže nejlepší by bylo to vyzkoušet.
Známý mi přivezl ukázat soustřel ze svěráku na 10 m z pistole Tau PCP s HNkama, všechno jednou dírou. On přišel chválit tu zbraň, ale ty diaboly musí být taky velmi dobré. Je jich ovšem víc druhů a speciálně u HN prý jsou rozdíly v kvalitě větší než u RWS nebo JSB. To mi ale tvrdil jiný pistolář, který střílí FWB, takže nejlepší by bylo to vyzkoušet.
Econ jsem vystřílel dvě krabičky. Bohužel je nebere DU-10 protože jsou moc krátké a protože jsou moc lehké , z flinty létají velice špatně.
Varga mi však prodal za stejnou cenu Sport. Na Economy si už ani nevzpomenu.
Varga mi však prodal za stejnou cenu Sport. Na Economy si už ani nevzpomenu.
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
mozna by stalo za vyskouseni vzit gamo match/ pro match ... ale to jenom muj nazor,mohlo by to na trenink stacit,zalezi co tam mate za vzduchovky
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Zkoušel jsem z pevně upnuté Steyr LG 110 na 10m JSB Target, RWS Basic a Gamo Pro Match. JSB a RWS stejné, Gamo házelo asi 2 mm na všechny strany, což není tak zlé. Akorát RWS Basic se dá sehnat levněji než JSB (má sice jenom 4,5 g ale na trénink stačí).
Kdby diabola měla 4.5g,tak z pistole jen vypadne
Je to překlep na stránkách JSB

Je to překlep na stránkách JSB
Jasně, 0,45
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl diabolku co váží 4,5 gramu
flinta by na to byla ... diabolka dlouhá jak šíp. To by byla penetrace masa ...

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
co to FX /myslim verminátor MK2/na šípy co na to říkáte
kdy to tady bude
pude to normálně koupit třeba v Aeronu 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Mildote zcela určitě
Byl mi nabýdnut už loni v říjnu
Ale jen na objednávku, skladem asi nebudou...

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Tak jsem po nekolika mesicich vytahl rest a dal si jeden tercik. Bag dozadu jsem nemel, tak jsem improvizoval takovym valeckem.
Strileno pri halogenu, venku, -4 °C
Opet moje QB79 a nyni nove s VOMZ 10×42 s osnovou FFT.
QBecko je na BR dobry, ale ta desitka je docela malo a ten kriz taky neni zrovna nejlepsi na terc. Asi budu muset zkusit jiny kukr, abych dal nejaky jeste lepsi vysledek.
A pak ze Monstery pri 16 nelitaji
Strileno pri halogenu, venku, -4 °C
Opet moje QB79 a nyni nove s VOMZ 10×42 s osnovou FFT.
QBecko je na BR dobry, ale ta desitka je docela malo a ten kriz taky neni zrovna nejlepsi na terc. Asi budu muset zkusit jiny kukr, abych dal nejaky jeste lepsi vysledek.
A pak ze Monstery pri 16 nelitaji

Možná špatně koukám,možná to není z fotky vydět,ale já myslel že 10 je když ji lízneš a X uplně vystřelíš její vyznačení (kružnici o pruměru 2mm)
Z fotky bych řek,že tam jsou cca 4 terče klasifikovány jako 10bodu ale řek bych že 9 bodu.
Jak říkám z fotky to nepoznám a nechci rejpat,každopádně je to hezký..
Já a monstery nejsme karamááádi
Z fotky bych řek,že tam jsou cca 4 terče klasifikovány jako 10bodu ale řek bych že 9 bodu.
Jak říkám z fotky to nepoznám a nechci rejpat,každopádně je to hezký..

Já a monstery nejsme karamááádi

177
22
25
22
25
BR se hodnoti kalibrem 5,5mm