Flobertka

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
tydýt
Re: Flobertka

Příspěvek od tydýt » 03 led 2013 09:22

přesně jak píše Duffi....pažby se dají bezproblémů sehnat.... a je to kus poctivé Zbrojovácké práce, ale nevím jak je to s tím odfukem, jest-li to není moc zprasený!!!
No, konečně bych měl i příležitost si nějakou pažbu udělat(kovářova kobyla chodí bosa) :roll: :lol:
Ale s TOZkou bych to nesrovnával, to je "hnus" sám o sobě a spolehlivě můžu říct, že to byla nejhorší flobka kterou jsem držel v ruce(po všech stránkách, ale možná to byl jen ten kus co jsem viděl)!!!!
a ano dají se sehnat i v ČR...dal jsem první odkaz jen pro ilustraci.... :wink:
Když jsem "lámal" Dresslera na výrobu něčeho dlouhýho, tak se přiznal, že si sám tuto pušku objednal a je s ní po drobných úpravách moc spokojen a doporučil mi ji!!!! Ale nikde není napsaný, že tu dlouhou nezačne dělat..... :mrgreen: ....asi bych do ní hned šel.....

PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 03 led 2013 10:16

pažbu mam doma novou nepoužitou ale je to zas jen klasika. jo dílů je u nás mraky, jen nesmíš kupovat u těch zlodějů na aukru!!! prodávaj věci až 4x předražený+ pošta to se vyplatí.
jinak TOZ oproti ZKM má taky pár vychytávek, a třeba chod pojistky u obou mých pušek je stejně hrozný.(na kladivo)
ale měl jsem na mysli hlavně ty odfuky a komoru, ono na ničem jinym asi moc nezáleží, a jde o to jestli jim to nedělá třeba jen jedna firma(prase)
Nejde!Prostě NNe
tydýt

Příspěvek od tydýt » 03 led 2013 10:42

No z té úpravy mám největší obavu, jinak by už byla doma :D
Mám strach aby to nedělalo stejnej kravál jak TOZka....málem jsem z ní ohluchl!!!! Možná mám trošku lepší sluch a jsem zbytečně přecitlivělej :shock: :lol:
ZKMko mi přijde jako velmi povedená a i pro mě "schůdná" varianta....jan zjistit jak je to "domrvený"......a jest-li s tím půjde případně něco udělat......
thompsons

Příspěvek od thompsons » 03 led 2013 10:54

Na 451 flob. ze Slovenska co jsem viděl byla za komorou zespoda vyvrtaná díra cca 10mm a do ní vsazený váleček odpovídajícího průměru zavařený a začištěný a v něm díra asi 3mm.Váleček procházel i vývrtem a znemožňoval nabití 22LR.22 short nabít šla.Odfuk foukal zásobníkovou šachtou i když tam byl zásobník.
PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 03 led 2013 16:09

tak jestli tomu dobře rozumim tak prohnaly ten váleček skrz hlaveň tak že se o něj střela ořezává? :idea: :evil: du blejt končim s flobertkama tohle je humus
Nejde!Prostě NNe
tydýt

Příspěvek od tydýt » 04 led 2013 09:06

2PEPA: to snad né!!!! :shock: :roll: ....v nejhorším odstranit....
to by bylo horší jak ta TOZka.....
já bych ještě rád slyšel nebo nejlíp i viděl(nástřely) tak na 30 a 40m....nemáte někdo???
samozřejmě té upravené na flobert.....předem děkuji....
duffioso

Příspěvek od duffioso » 04 led 2013 09:28

Ja nad ni premyslel taky.Libi se mi,ze je to klasicka malorazka,jen predelana na flobky.Ale od te doby co jsem vyzkousel Zomku,tak na to prdim a pujdu do Holicke flinticky.Je to parada,strili uzasne presne a vyborne se mi drzi,ikdyz je to prcek.A uprava spociva jen ve dvou otvorech skrz pouzdro zaveru za komoru.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
anonim

Příspěvek od anonim » 07 led 2013 16:38

.
Naposledy upravil(a) anonim dne 07 led 2013 18:41, celkem upraveno 1 x.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 07 led 2013 16:45

Kdyby aspon napsal znacku vyrobce.Text inzeratu vypada jakoby ho psal jisty sikovny podnikatel nam vsem znamy :-) Ta zaloha by tomu i odpovidala.

Edit: tak je to opravdu ON!!!!!!!!!
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 07 led 2013 16:58

Moc bych si od toho nesliboval! Cena příšerná. Viděl jsem od této fy video kde dotyčný předváděl střelbu s pistole vz.50. Na 10 metrů nebyl schopen zasáhnou terč ani nic jinýho! Pistole byla taky odborně upravena na flobert. Nedokážu si představit jak 25 ks flobertů půjde bez problému vystřílet bleskovou akcí jak má tato zbraň v názvu. Sám jí mám už přes rok ale v ráži 22LR, je 17ti raná ale tam vše funguje jak má. Snad se někdo nachytá a časem se něco dovíme. A pokud se jedná opravdu o pušku Winchester r. 44x40 která stojí cca 15000-20000Kč je předělání na náboje flobert vrchol prasárny!
Smazaný uživatel 9461

Příspěvek od Smazaný uživatel 9461 » 11 led 2013 10:00

Zdar nemáte někdo zkušenost s dlouhejma flobertkama z téhle stránky.
Dik za případnou odpověď

http://www.brucklacher.eu/advanced_sear ... ds=flobert
duffioso

Příspěvek od duffioso » 11 led 2013 10:32

Vetsina uz je prodana,a na vsechny dlouhe je potreba EWB,coz je urcita verze zbrojaku v Nemecku.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
selc

Příspěvek od selc » 15 led 2013 10:54

Zdravim, nevyznam sa do flobertiek tak sa radsej spytam skor nez spacham nejaku hlupost, nasiel som na nete naboje Wadie 6mm Flobert, CN Supra 95mg., pasuju do klasickeho 6mm flobert revolveru, napr. Alfa 641? Viem ze su aj 6mm plynovky, len sa chcem uistit. To moze teoreticky aj flobertka plnit funkciu plynovky (teoreticky, kedze viem, aky je rozdiel v "ucinnosti" 9mm/6mm revolver).
Inak este jedna vec (to som skor lenivy googlit), ako je to s presnosotu 641, ma vyvrt hlavne? Pretoze som pozrel viacero eshopov a nikde neuvadzaju tuto informaciu. Na 10 metrov to je pouzitelne (ci je mozne trafit terc alebo to je skor o nahode). Vdaka za odpovede

edit: tak som sa medzicasom stal majitelom alfy 641, zatial som spokojny, neocakaval som zazraky od presnosti, ucel zatial plni (spravit cakanie na zbrojak znesitelnejsie + ziskat navyky so zbranou na nerozonanie od ostrej). Vyvrt hlavne ma ako som sa presvedcil :D... Jedine trosku sklamanie su tie Flobert Court naboje, v streleckom revue uvadzaju 2.75J vykon co je strasna bieda, skusim zohnat .22ky, snad to bude mat vyssiu energiu, pochybujem ze s 2,75J ta strela vobec dostane rotaciu...
mikitelekuk

Flobertka

Příspěvek od mikitelekuk » 26 led 2013 10:54

Dobry den,
mohu se zeptat jaky revolver od pana dresslera je lepsi? Rex L 4'' nebo jakykoli Tramp
dekuju moc
greywolf

Příspěvek od greywolf » 26 led 2013 13:14

Včera jsem měl chvilku trochu otestovat flobert revolver Zoraki R1 4mm 4"...Jen pár bubínků na vzdálenost 7m.Docela mě překvapila přesnost..Na to,že hlaveň nemá vývrt tak soustřel o průměru 3cm ze střelby obouruč bez opory v DA mi přijde docela dobrej..A to i přes to,že se mi zdá spoušť dost tvrdá..Ale nemám s čím porovnávat,protože jiný flobert revolver jsem v ruce neměl.Např. spoušť Drulovky bez napínáčku je úplně jinej level..
Omezení flobertky na zákonej lmit 7,5J je řešenej kuželovým náběhem do laufu.Mezera mezi bubínkem a hlavní je minimální.Chvili jsem jen tak z prdele střílel do násady koštěte opřeného o zeď a lítaly z něj třísky :) Jasně,že to není žádný validní měření energie střely,ale ta je určitě vyšší,než 7,5J...Tipnul bych tak mezi 10-13J.Občas kulička pleskla o dlaždičky a zbyla z ní jen placička :lol: Komory i hlaveň jsou těsné a střela nepropadává,takže se energie ztrácí jen v náběhu do hlavně,možná proto se jeví výkon jako vyšší..
Zpracování revolveru je na dobré úrovni,jen ta spoušť mi vadí a zřejmě je tam ještě nějaká nepřesnost,páč dvě z devíti komor jdou vůbec ztuha...Drhne bubínek v DA i SA.Třeba se to časem rozchodí a když ne,tak se bude nejspíš pilovat.
Nechal jsem Zorku nabitou asi 14dní a dalo se vystřelit jen 6 z 9 nábojů.Vyhazovač ztuha vyhodil všechny nábojnice a tři kuličky zůstali v bubínku.Ony ty kuličky držej v patroně totiž jen silou vůle a asi se oddělily od patronky.Vzniklou mezerou patrně zvlhla prachová náplň a nedošlo k odpálení náboje..Na pár drobností za málo peněz docela dost zábavy,plechovky, víčka a různé pí.ovinky na 20m úplně v pohodě :wink: ..Berte můj názor jako silně subjektivní,nemám s čím srovnávat a třeba mě někdo vyvede z omylu,že je to přímo katastrofa :roll: :lol:

Edit:Pro vtipálky...nemyslím víčka od petek,ty tak možná na 10m,ale třeba od diabolek,přesnídavky atd...terčovnice to vskutku není :lol:
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Odpovědět