Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Trosku 

Alfa 641
Re: Flobertka
No jasně že se dá Tunit
Začneš tím že se jí zbavíš..... 6mm flobert od Alfy a Kory jsou mrtvice!!!!!!!!!!

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
To je nemlich to samý jako 6mm ale alespoň maj válec v celku.... Výkon je na tu bídu v normálu a přesnost ???? hahahaha
Nevim mě 6mm nasrala a do tejdne jsem ji dal z ruky.
Nevim mě 6mm nasrala a do tejdne jsem ji dal z ruky.
Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
V soucasnosti jsou u nas jen dve moznosti,pokud chceme presne flobertky a to vyrobky pana Dresslera a firmou PPK Holice upravene zbrane,od vyrobniho druzstva Drulov Litomysl.Jinak je to vsechno zumpa.
Zapomel jsem jeste na pusku Spielberg.
Zapomel jsem jeste na pusku Spielberg.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ale prd, na relax je Alfa 6mm výborná. Jasně, není to pro ostrostřelce, ale to stejně nejsem 
Jinak ohledně té Ukrajiny se věci mají takto - podle všeho tam proběhla nějaká úprava zákona, která dovoluje volné vlastnictví zbraně s ráží 4mm a méně. O výkonu se zřejmě nemluví, takže jakákoliv trubka co umí vystřelit 4mm randz je ok. Ještě to s kamarádem ověřujeme.

Jinak ohledně té Ukrajiny se věci mají takto - podle všeho tam proběhla nějaká úprava zákona, která dovoluje volné vlastnictví zbraně s ráží 4mm a méně. O výkonu se zřejmě nemluví, takže jakákoliv trubka co umí vystřelit 4mm randz je ok. Ještě to s kamarádem ověřujeme.
Alfa 641
...a můžeš jen tak pro zajímavost zjistit cenu Alfy 441 a toho Tauruse? Docela by mě to zajímalo. Ty Naganty jsou asi předělávky z ostrých. Nebo ne? Ten systém přitlačení bubnu k laufu je boží 

existují jen tři místa, která řídí celý svět
Když si rozklikneš ty ukrajinské stránky, tak najdeš cenu 4.000 Hriven (stejně stojí i ten Nagan), tedy cca 4 a 1/4 x víc než tam stojí Ekol Viper od Turků. Je zvláštní, že ty stránky jsou v ruské azbuce a ne v ukrajinské pseudolatince (azbuka s latinkou dohromady).
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
Alfa 441 s dřevěnou střenkou vychází na 322 dolarů což odpovídá cca 6400. tj o zhruba tisícovku víc než tady.
Nagant jsem tam nenašel
Nagant jsem tam nenašel

- jozef hošmanek
Je zvláštní, že ty stránky jsou v ruské azbuce a ne v ukrajinské pseudolatince (azbuka s latinkou dohromady).[/quote]
monikash Ukrajinština se píše cyrilicí a ne azbukou.
monikash Ukrajinština se píše cyrilicí a ne azbukou.
Je to sice OT jako prase,ale cirilice je i v Rusku,Belorusku,Makedonii,Bulharsku a Srbsku.Ne jen na Ukrajine.A ve vsech se oznacuje jako azbuka.Je to je oznaceni prvnich dvou pismen Az,Buka,jako u nas Á,Bé.... V rectine ze ktere vznikla Alfa,Beta, atd...
Mate opravdu pocit,ze se vyplati vozit to z Ukrajiny?
Mate opravdu pocit,ze se vyplati vozit to z Ukrajiny?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
to je zajímavá otázka, jestli je na tom líp s výkonem tak asi jo- já bych si za neokleštěnou alfu radši připlatil kupovat ji, ale nebude mít platnou zkušebnu tak asi trochu nedovolený ozbrojování?
on by to snad asi nikdo neřešil když te s ní natrapíruje

Nejde!Prostě NNe
Taky bych koupil. pokud by na alfě bylo 7.5J jako na tom videu, není co řešit.
Mimochodem, mám pocit, že získat neokleštěnou flobertku je větší problém než si opatřit ostrou zbraň na černo. A to je taky možná důsledek naší legislativy
Kontraproduktivní opatření, kterých je v této zemi víc než příliš
Mimochodem, mám pocit, že získat neokleštěnou flobertku je větší problém než si opatřit ostrou zbraň na černo. A to je taky možná důsledek naší legislativy

Kontraproduktivní opatření, kterých je v této zemi víc než příliš

Vyrobni provedeni Alfy bude pro UK podle me stejne, proc by kvuli relativne malemu trhu menili vyrobu...
Jinak s tou legislativou souhlas i kdyz jeste teda zatim muzeme byt celkem radi za to co mame.
Jinak s tou legislativou souhlas i kdyz jeste teda zatim muzeme byt celkem radi za to co mame.
Alfa 641
Není potřeba měnit výrobu. Stačí nábojové komory vrtat jedním průměrem. Naopak by si to ulehčili tím, že nebudou převrtávat ze předu na větší průměr.
Na těch jejich stránkách je nějaká značka Latek Safari. Ať mi nikdo netvrdí, že to není okopčená Alfa
Na těch jejich stránkách je nějaká značka Latek Safari. Ať mi nikdo netvrdí, že to není okopčená Alfa