O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak uz ti dosla? Ake su prve dojmy spracovanie presnost ,vykon VS slavia
?

Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
Re: O vzduchovkách Gamo
2mažki-došla,ale zabavena
,manželka se nabídla,že mi ji zaplatí,ale krabici(ještě nerozbalenou)ji předám,a budu to mít od ní k Vánocům,no a tak jsem souhlasil,zaplatila přepravci,balík zabavila,a já flintu ani neviděl
A páč má absťák,a zbytečných pár tisíc,které jsem měl připravený na CF30,tak si snad koupím za ty peníze nějakou hračku,abych se toho Ježíška vůbec dočkal.No a když už mám tu Slávii,Gamovku,tak něco o víkendu přečtu a objednám Hatsana,takový peníze to nejsou a budu mít co porovnávat
Navíc ze Sláviie se stalo víkendové střílení,a chce střílet manželka i dcera,tak se pak na chatě perem o jednu flintu...

A páč má absťák,a zbytečných pár tisíc,které jsem měl připravený na CF30,tak si snad koupím za ty peníze nějakou hračku,abych se toho Ježíška vůbec dočkal.No a když už mám tu Slávii,Gamovku,tak něco o víkendu přečtu a objednám Hatsana,takový peníze to nejsou a budu mít co porovnávat

Navíc ze Sláviie se stalo víkendové střílení,a chce střílet manželka i dcera,tak se pak na chatě perem o jednu flintu...
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO

Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
No já vím,že za ty peníze co dám do třech vzduchovek,téhle třídy mohla být Weihrauch HK97,ale to bych přišel o tu cestu poznání
.Navíc ceny za který se tyhle Gama atd prodávají pro mne nejsou likvidační,a sranda je s tím až kam.
koupi 634 nelituju,i když to bylo malý DODO,ale jsem spokojen,tak snad CF 30 bude taky sloužit.
Koukal jsem na vlákna o těch"turcích",ale je to tam nějaké neživé,tak asi případně to bude koupě na "blind",ale to sem Gamo vlákna nepatří.Samozřejmě,až bude španěl vybalen,tak bude rozbrán a podám patřičný report...

koupi 634 nelituju,i když to bylo malý DODO,ale jsem spokojen,tak snad CF 30 bude taky sloužit.
Koukal jsem na vlákna o těch"turcích",ale je to tam nějaké neživé,tak asi případně to bude koupě na "blind",ale to sem Gamo vlákna nepatří.Samozřejmě,až bude španěl vybalen,tak bude rozbrán a podám patřičný report...
Čau
Taky jsem měl Gamo CF 30 v ráži 4,5mm a na střelbu do 25-30m to celkem šlo.Nějaké problémy s CF 30tkou taky byly, ale vše se dá opravit. Pak jsem ji za pakatel prodal abych mohl koupit láhev k větrovce.Teď mě to štve,páč bych si rád vystřelil z pružinovky s optikou a mám jen slávii 631 bez optiky,tak jsem objednal hatsana torpédo 100x v ráži 5,5mm.Prostě se mě líbí a zas tolik peněz to nestojí a láká mě ráže 5,5mm.Když bude stát za prd,tak ji pověsím na zeď.Kamarád co jsem mu prodal CF 30tku ,tak je s ní spokojený.
Taky jsem měl Gamo CF 30 v ráži 4,5mm a na střelbu do 25-30m to celkem šlo.Nějaké problémy s CF 30tkou taky byly, ale vše se dá opravit. Pak jsem ji za pakatel prodal abych mohl koupit láhev k větrovce.Teď mě to štve,páč bych si rád vystřelil z pružinovky s optikou a mám jen slávii 631 bez optiky,tak jsem objednal hatsana torpédo 100x v ráži 5,5mm.Prostě se mě líbí a zas tolik peněz to nestojí a láká mě ráže 5,5mm.Když bude stát za prd,tak ji pověsím na zeď.Kamarád co jsem mu prodal CF 30tku ,tak je s ní spokojený.
počkej-já ze Slavii 634 v 4.5mm střílím docela pěkně na 40m(plechovky atd,ne terčovku),a čekám že CF 30 budu střílet nejmíń tak dobře!! Jinak díky za příspěvek.
Plechovku na 40m dáš v pohodě.Já měl mamysli na 20- 25m víčka od pet láhve a na 30m krabičku od sirek atd.. Koukni se ke mě na rajčenet a tam je výsledek Gamo CF 30 na 20m,25m a 30m. Stříleno v jeden den.Bylo krásně a bez větří.
JJ,já jsem"plinking" střelec,tak mě terč moc neberou,když to trefí 0.5l plechovku na 50 m budu spokojen.jinak-co tě na Gamu zlobilo?Byla nějáká zásadní oprava-úprava?
Terče moc pěkný-mám se co učit
Terče moc pěkný-mám se co učit

Jen jsem si poladil spošť podle svého a vydrželo to 2000-2500 výstřelů a potom začala střílet sama.Jinak do té doby se sní střílelo hodně slušně.Dal jsem reklamovat,páč byla v záruce.Jen jsem to zkusil reklamovat. Sice mrčeli,ale dali to tak nějak do kupy,ale pak už jsem nikdy nepoznal kdy vystřelí.Spošť je taková neohrabaná.Pak jsem ji musel prodat kvůli nedostaku peněz na láhev.Prodal jsem ji kamarádovi s tím že jsem mu řeklu o problému který jsem měl a jaká je spoušť nyní,ale on je s ní spokojenej.Prodal jsem ji za 2000.- i s puškohledem.Teď mě to štve.Nu což. Hatsan je objednán. 

Ahojte potrebujem sa co najskor rozhodnut medzi dvoma vzduchovkami od gamo zaujima ma nazor hlavne na gamo vzduchovky v polymere ake mate s nimi skusenosti ci sa je coho obavat ci su dostatocne odolne?
Mam slubenu zlavu na
http://www.gunshop.cz/cs/3144-gamo-gamo ... gt-4-5-mm/ bezIGT klasika za 150e o 30e lacnejsia ako vsade inde
a dalej zvazujem
je tam uz nova spust a zakladny puskohlad k obidvom mam v plane kupit hned puskohlad s paralaxou asi variabil je tam zaruka tak snad bude sluzit .Prva vzduchovka je nasledovnik gamo 440 takze ak su tu majitelia ochotny nieco k nej poradit pripadne ako su na tom po par rokoch/opotrebenie materialu/ a tak tiez majitelia vzduchoviek v polymere uvitam nazory na odolnost alebo by uz isli radsej do dreva zial nemam ako si ich ist pozriet musim objednat cez net. Dakujem
Mam slubenu zlavu na
http://www.gunshop.cz/cs/3144-gamo-gamo ... gt-4-5-mm/ bezIGT klasika za 150e o 30e lacnejsia ako vsade inde
a dalej zvazujem
je tam uz nova spust a zakladny puskohlad k obidvom mam v plane kupit hned puskohlad s paralaxou asi variabil je tam zaruka tak snad bude sluzit .Prva vzduchovka je nasledovnik gamo 440 takze ak su tu majitelia ochotny nieco k nej poradit pripadne ako su na tom po par rokoch/opotrebenie materialu/ a tak tiez majitelia vzduchoviek v polymere uvitam nazory na odolnost alebo by uz isli radsej do dreva zial nemam ako si ich ist pozriet musim objednat cez net. Dakujem
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
ja ti poradim - gamo nekupovat 
za tie penize si kup slaviu 634 cal. 4.5mm a mas super pruzinovku...,

za tie penize si kup slaviu 634 cal. 4.5mm a mas super pruzinovku...,
Tak ok keby sa niekomu tie "perfektne mieridla "z odolneho materialu hned odlomili na muske tak sa to vysuva do strany a nove stoja 4,5eura
.

Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
Vie mi niekto poradit ako dat dole nastavec na musku co je na hlavni dole? Da sa to bez jeho poskodenia,ide o nastevec co je na modeloch hunter dx alebo shadow. ide o diel 32310
http://www.gamo.com/collage/images/pott ... r%2BDX.pdf
http://www.gamo.com/collage/images/pott ... r%2BDX.pdf
Beretta APX 4,5mm
Beretta APX 4,5mm
No Čaute troška odbočím od témy.Pred mesiacom som sa stal majiteľom Gamo Whisper IGT a musím povedať že to nie je HW alebo Diana no nie je ani taká zlá a ani taký shit ako má Gamo vo zvyku.Pred tím ale hodne dávno som mal Gamo Vipper Express a Gamo Shadow no ani jedna nebola kazová a nemala nijaké vážne poruchy a presnosť bola na pružinovky celkom good.Ja mám skôr taký pocit že ked si niekto kúpi Gamo a nepodarí sa a potom si kúpi slávku ,HW alebo niečo lepšie tak je jasné že Gamo na to nemá-viem z vlastnej skúsenosti.Možno som mal aj ja šťastie ale na dobré kusy
čo ma teší.
Ináč Whisper má pekné spracovanie a neviem niekto tu písal že netlmí,nech si ten moderátor dá dole a potom zbadá ten rozdiel-no o 52% ako tvrdý výrobca to neni.
Presnosť celkom fajn na 50m to dá škatuľku od zápaliek no to dokáže aj Slávia,takže nič svetoborne.A IGT systém-celkom fajn ale tvrdenie výrobcu že nekope je blud, kope a slušne . Myslím že je porovnateľný s NP od crosmana no spúšť je lepšia-viem mal som dve a práve kvôli nej išli pa,pa.

Ináč Whisper má pekné spracovanie a neviem niekto tu písal že netlmí,nech si ten moderátor dá dole a potom zbadá ten rozdiel-no o 52% ako tvrdý výrobca to neni.
Presnosť celkom fajn na 50m to dá škatuľku od zápaliek no to dokáže aj Slávia,takže nič svetoborne.A IGT systém-celkom fajn ale tvrdenie výrobcu že nekope je blud, kope a slušne . Myslím že je porovnateľný s NP od crosmana no spúšť je lepšia-viem mal som dve a práve kvôli nej išli pa,pa.
no, jestli s tím ( a se slavií taky! ) trefíš krabičku od sirek na 50 m, tak to už je myslím hodně světoborný!!rik26 píše:Presnosť celkom fajn na 50m to dá škatuľku od zápaliek no to dokáže aj Slávia,takže nič svetoborne.

nebude teď někdy zase soutěž " česko-slovensko má talent " ? s takovou přesností by jsi měl, podle mého, zaručený postup do druhého kola

pozor, bavíme se o tom, tu krabičku trefovat pravidelně. ne náhodně jednou z dvaceti ran

dycky STEYR