Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pánové, jak kalibrujete střely? Máte na to nějaká udělátka? Jak vypadají? Můžete vložit pár fotek? Děkuji.
Re: Derringer od fy Great Gun
Matrice od Lee lis použiješ jaký máš......., ten můj stál 20000Kč. Fotky není třeba.
do derika? Tam jsou postupky ty kalibrovat nejdou. By z toho byli válečky.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ano, na devítku. Nebo ňáká vychytávka na nabíjení těsnějších nábojů? Mám jich opravdu hodně a jdou o dost tesněji než ,45.
Naposledy upravil(a) GGG dne 25 zář 2012 20:00, celkem upraveno 1 x.
ja testoval drážkování ale moc pracné. Tak valim ty GG a OK.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Experimentálně jsem koupil ono pouzdro Dasta 822. Mezi mušku a tělo jsem strčil kus ztvrdlé benzínové hadičky (aneb co bordel dá), jinak se mucha chytala o konec pouzdra. Do Stínadel doporučuji. Anebo si ho ještě můžete dát do kapsy
Proti vysypání z kapsy ho zas lze chytit neodymovým magnetem přes hadr kapsy.
GGG: já je přece nabíjím s tou dírou na nabijáku. Výrazně pohodlnější.

GGG: já je přece nabíjím s tou dírou na nabijáku. Výrazně pohodlnější.
Naposledy upravil(a) COOK dne 23 zář 2012 09:57, celkem upraveno 1 x.
Zdravím, pánové.
Mám derringera od GG v ráži .45 a začal jsem odlévat kule pro jinou zbraň. Uvažuju tedy i o vlastnoručním krmení derringera. Děláte někdo něco takového? Jakou kokilu máte? Osobně bych nejradši odléval ogivály, ale kuličkám se taky nebráním.
Mám derringera od GG v ráži .45 a začal jsem odlévat kule pro jinou zbraň. Uvažuju tedy i o vlastnoručním krmení derringera. Děláte někdo něco takového? Jakou kokilu máte? Osobně bych nejradši odléval ogivály, ale kuličkám se taky nebráním.
pročti vlákno, už se to tu řešilo,-)
Konečně jsem dořešil nabíjecí sadu:

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
GGG.Ahoj mam na to takovej valeček se dvouma průměrama.Je to samovýroba ale maká dobře a nic to nestálo.Ogivál má dole náběh takže ho do hlavně nasuneš rukou a potom doklepeš.A hlavně tam půjdou všechny stejnou silou.Jestli chceš nakreslim to a pošlu. 

Zajímají mě všechny nápady. Líp se pak vymýšlí něco nového. Vlož to sem, ostatní se taky rádi podívají.
Já jsem si udělal Mosazno-bronzové kladívka na natloukání a zatlačování střel se zahloubením podle tvaru střely na konci. Víc pochopíte z fotky.
Já jsem si udělal Mosazno-bronzové kladívka na natloukání a zatlačování střel se zahloubením podle tvaru střely na konci. Víc pochopíte z fotky.
Naposledy upravil(a) GGG dne 25 zář 2012 20:01, celkem upraveno 1 x.
Je to váleček se dvěma průměrama.Gumovou paličkou tam vrazim střelu pak otočim a vyrazím ji mosaznou kulatinkou ven.Che to trošku namazat a jde to krásně.Kleště používám LEE 452 228grs (45 ACP,COLT).Je to sice ruční práce ale krásná.Začnu u starý trubky a skončim u střely
GGG odkud máš ten kufřík?Vypadá moc pěkně

Ten kufr jsem dělal...
To GGG to je pěkná práce ten kufr! A už tam s místem pamatuješ i na Derr. 54
To je už virtuozita

To je už virtuozita

Ne ne, to bude zase 9-ka, o 1/2 palce delší...chacal píše:To GGG to je pěkná práce ten kufr! A už tam s místem pamatuješ i na Derr. 54![]()
To je už virtuozita![]()