Len aby si nebol prekvapený. AA510 má bez úpravy konzistenciu na prvých 50 výstrelov +-2,5m/s. Ak by sa dala väčšia kartuša tak by to bolo ešte lepšie.Tomayo píše:Me se ta zbran libi, ale nekoupil bych si ji z duvodu absence regulatoru, hloupemu nabijeni,zasobniku na spatne (druhe) strane, atd ...na to ji nemusim mit v ruce si myslim teda
Neviem o akom hlúpom nabíjaní hovoríš. Ak máš na mysli to že sa dá nabiť aj druhá diabolka tak moja odpoveď na to je: Áno dá sa nič nie je blbovzdorné a možno ťa to prekvapí, ale bolo tu spomínané že aj HW100 to dokáže. Mne sa za cca 2 roky ešte nestalo že by som nabil 2x - asi si dávam pozor a nemyslím na kktiny pri strieľaní ale venujem sa strieľaniu. Zásobník je na druhej strane, ale ničomu to nevadí. Ak by si si dal veľké koleso paralaxy tak sa v ňom nechá miesto na vybratie zásobníka.
Takže než začneš najbližšie písať o nejakej zbrani tak by bolo dobré keby si si ju aspoň "omakol" - v najhoršom prípade by možno stačilo keby si ju aspoň videl naživo. Inak sa nečuduj reakciám ľudí ktorým tých zbraní už "niekoľko" prešlo rukami.
PS: HW100 ako aj plno iných "vzduchopušiek" (od AT44 až po AR5) som si mal možnosť vyskúšať takže nejakú predstavu mám.