Vyb?r?m lep?? v?trovku

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
ALKAJ
Re: Vybírám lepší větrovku

Příspěvek od ALKAJ » 30 kvě 2011 21:56

Nedá mi nereagovať.
Tomayo píše:Me se ta zbran libi, ale nekoupil bych si ji z duvodu absence regulatoru, hloupemu nabijeni,zasobniku na spatne (druhe) strane, atd ...na to ji nemusim mit v ruce si myslim teda :!:
Len aby si nebol prekvapený. AA510 má bez úpravy konzistenciu na prvých 50 výstrelov +-2,5m/s. Ak by sa dala väčšia kartuša tak by to bolo ešte lepšie.
Neviem o akom hlúpom nabíjaní hovoríš. Ak máš na mysli to že sa dá nabiť aj druhá diabolka tak moja odpoveď na to je: Áno dá sa nič nie je blbovzdorné a možno ťa to prekvapí, ale bolo tu spomínané že aj HW100 to dokáže. Mne sa za cca 2 roky ešte nestalo že by som nabil 2x - asi si dávam pozor a nemyslím na kktiny pri strieľaní ale venujem sa strieľaniu. Zásobník je na druhej strane, ale ničomu to nevadí. Ak by si si dal veľké koleso paralaxy tak sa v ňom nechá miesto na vybratie zásobníka.

Takže než začneš najbližšie písať o nejakej zbrani tak by bolo dobré keby si si ju aspoň "omakol" - v najhoršom prípade by možno stačilo keby si ju aspoň videl naživo. Inak sa nečuduj reakciám ľudí ktorým tých zbraní už "niekoľko" prešlo rukami.

PS: HW100 ako aj plno iných "vzduchopušiek" (od AT44 až po AR5) som si mal možnosť vyskúšať takže nejakú predstavu mám.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 30 kvě 2011 22:27

presne o tom mluvim ... nechci rezat nejake kolo paralexi :!: nechci nabijet levou a natahovat pravou,nechci delat 3 pohyby klickou misto dvou nemysleno u AA510,... ...sam si si nabehl, o tom tu celou dobu mluvim. OMG :roll: Na to tu pusku videt na zivo nemusim. Pokud si spokojeny jedine dobre...byla to pro Tebe dobra volba. Kazdemu chuti neco jineho

Navic kdyz neco delam,vystrelim,natahnu a druhy cil dejme tomu uleti,tak druhy den vim prd jestli mam nabito nebo ne......a za tyden tuplovany..... myslim ze neni pochyb o tom, ze to ma sve vyhody a ze HW a nejen to je v tomto o krok napred
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42

http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
milius

Příspěvek od milius » 30 kvě 2011 22:59

RZ CZ píše:Kluci nehádejte se.Tomayo je unešen HW100 to je jasné a závidím mu.No zhruba to vidím na FX Airguns - Cutlas Synthetic, a nebo Evanix Blizzard S10.Ještě vyřešit kalibr.A hrrr na ně (potkany) ať se práší za kočárem.No a příště řeším optiku s podsvícením a ještě pro radost budu uvažovat nad HW100,STEYR,GUNPOWER.Nedá mi to některou z nich nemít.
Právě když jsem měl Cyclona v plastu v ruce,tak první co mě prolétlo hlavou je lehkost té pušky.Z toho odvozuji obratnost,pohotovost a nepronese se.Cutlas bude stejnej,akorát nevím jak to bude s rychlým zamířením s tou pažbou.Thumbhole pažby jsou že prý jako lovecký,ale mě to nějak vadí a nedokážu si představit,jak v té rychlosti tam cpu palec.S Gunpowerem na lov zapomeň.To je puška na vzhled.Možná je přesná,ale blbě se s tim střílí.Dost blbě na terč natož lovit.Steyr možná.Když to bude takový to akční:Jedna rána jeden mrtvý.Pokud ale dáš jednu ránu na měko,tak se odplazí než nabiješ další.Na potkanech je adrenalin.Když jsem chodil do prasečáku s LOVkou,tak praxe je,že po jednom vystřelíš a druhého vyplašíš.Tam je zásobník nutnost.Jinak to HW.Ale je dost těžký.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 30 kvě 2011 23:17

jj
Jeste jsem premyslel o Edgun matador...lehka,delka 890mm u nejdelsiho modelu,ale dlouha hlaven 590mm, presna dost a dost,vykon,velika kartus cca388cm3, hodne ticha(integrovany tlumic), jen je to jednoranka, ale dobre se nabiji - puskohled neprekazi a nakonec drevena rukojet ikdyz potazena ....cenu nezmam a to jak to sem dostat nebo kdo to dovazi

ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 31 kvě 2011 06:57

Tomayo píše:Navic kdyz neco delam,vystrelim,natahnu a druhy cil dejme tomu uleti,tak druhy den vim prd jestli mam nabito nebo ne......a za tyden tuplovany.....
:lol:
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
vendous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendous » 31 kvě 2011 08:39

ALKAJ: Tak to mě taky pobavilo, nedovedu si představit jak nechám nataženou flintu tejden ve skříni.
Venca a Zuzka (Zuzule :D )
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 31 kvě 2011 09:21

Tomayo píše:
DrobasMirek píše:..je zamilovanéj, to je jasný..

já teda nemusim AA (s vyjímkou tx a prosportu) ani HW, ale tomu cos napsal aniž bys je měl v ruce se musim fakt zasmát, to je reakce rychlokvasa, jak píše milius..

jj to jsem, do jedny dvounohy co tu lezi vedle me :D

promin, ale cemu se smejes? Neni nejaka vec pravda z tech veci co jsem napsal ohledne AA ?? Me se ta zbran libi, ale nekoupil bych si ji z duvodu absence regulatoru, hloupemu nabijeni,zasobniku na spatne (druhe) strane, atd ...na to ji nemusim mit v ruce si myslim teda :!:
no já narážim spíš na to, že píšeš, že AA jsou nedotažený kopie a polotovary. Je sice pravda, že AA lecos okoukala od HW v případě TX200 (a myslim, že tim, že k tomu přidala vlastní invenci tak vznikla puška, která HW97 mírně překonává - muj subjektivní názor).. ale zajímalo by mě podle čeho co má HW okopírovali ten podle tebe polotovar Prosport :?:

..a že by to byly polotovary? proto, že nemaji regulátor? - co jsem pochopil tak chceš flintu na lov, do terče nestřílíš tak proč tě proboha trápí regulátor, max. kvuli počtu výstřelů, jinak je to celkem šumák. (někde bych možná vyhrábnul nástřel na 45m s Theobenem S-Type kdy se s příšernou konzistencí v rozmezí 190 - 240m/s schoval pod padesátikorunu). AA větrovice jsou taky trochu cenově níž než HW100, tak možná to bude tím, co myslíš?

hloupé nabíjení? v čem prosimtě? pokud vim tak AA má u některých modelů už dávno biatlonovou kličku. Zásobník na špatný straně je relativní pojem, spoustě lidí vyhovuje

ALE musim ti dát za pravdu, já bych si větrovici AA nekoupil (teda v týhle cenový, Evo je prostě Evo, achhhhhhh... :twisted: ) ale ne proto, že by to byl polotovar

jinak tohle neber jako nějakej pokus o hádku, jenom sdílení názoru, je mi celkem šumec s čim se budeš tahat přes rameno :mrgreen:

EDIT: s tou nataženou puškou ve skříni to myslíš vážně? :lol:
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 31 kvě 2011 10:04

no jo......uz se mi to za tech 25let co se vzduchovkou strilim parkrat stalo no :oops: :) stydim se, ale je to tak. Divil bych se kdybych byl sam?

tak co jsem tu cetl o kvalitach EV2 neni pochyb, ale pro me je zatim tento tip vetrovek uchylarna - to neznamena, ze si ji jednou nekoupim :D ale podobnost s GP tam nejaka je, nemyslite :wink: ? Nevim teda ktera byla vyrobena prvni a ktera mela system el. spouste, atd. Ale je za polovicni cenu....to cinske vyrobky byvaji :lol: :lol: jen legrace :!:

u pro sporta mi vadi vkladani diabolek z prave strany....jsem zvykli natahovat a vkladat diabolku levou rukou a pravou mit porat na (gripu).. bez nejakeho prendavani zbrane z jedne ruky do druhe a nazpet....zbran mam i pri prebijeni porat v ose strelby. Je to podstatne rychlejsi, prebiti za 6-7s , v podstate mam zbran v ose strelby,prst da se rict na spousti a muzu vystrelit do 10s

JJ AA je levnejsi, ale ne o tolik,abych musel resil regulator,kolo paralexi atd
Naposledy upravil(a) Tomayo dne 31 kvě 2011 10:16, celkem upraveno 1 x.

Joezbrna

Příspěvek od Joezbrna » 31 kvě 2011 10:11

Tomayo píše:...
Navic kdyz neco delam,vystrelim,natahnu a druhy cil dejme tomu uleti,tak druhy den vim prd jestli mam nabito nebo ne......a za tyden tuplovany..... myslim ze neni pochyb o tom, ze to ma sve vyhody a ze HW a nejen to je v tomto o krok napred
Řešením by byl vzduchovkový dvoják... nevyrábí to někdo?
Myslím, že jsme našli slušnou díru na trhu :lol:
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 31 kvě 2011 10:19

:lol: dobre ty...zadelas miliony :lol:

milius

Příspěvek od milius » 31 kvě 2011 15:02

Především kdo dělal první větrovky byli právě ty Angláni a až potom Němci.Mezi GP a Evo bylo první Evo.No a ten Prosport:Když teda máš při nabíjení pravou skoro na spoušti,tak by stačilo pušku jemně natočit doleva,no...... a máš to uprostřed :lol:
Čéče ještě nemáš doma jedno a už seš chytrej jak rádio :lol: Věřím,že optiku si vybereš i bez naší pomoci :wink:
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tomayo

Příspěvek od Tomayo » 31 kvě 2011 22:59

Trochu krkolomne a pres ruku nemysslis - pro me vyrizena vec :!: .....vidim, ze mas ProSport opravdu rad a ze se ti libi :wink:

No optiku zatim mam Nikko Stirling Gold Crown 4-12x50AOE , neni to zadny zazrak,ale zatim na ty vzdalenosti co strilim mi staci. Uvidime jak si bude rozumet s HW na delsi vzdalenosti ... chtelo vetsi priblizeni, jsem si toho vedom a uz mam nejake tipy :wink: :) treba tohle http://www.gunshop.cz/cs/sidewinder-30- ... -2737.html milius poradis :?: :D

Blue_L

Příspěvek od Blue_L » 01 čer 2011 08:25

Podla mna dobra optika. Mam sice tactical ale neurobis chybu ani s tvojim vyberom. Mne sa strasne paci(l) half mildot nakolko vacsinou prenasam tak sa mi zda half lepsi. :wink:
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP