Vyb?r?m lep?? v?trovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na tom videu je to poučné od času 2:13 - to vám HW100 neudělá... 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: Vybírám lepší větrovku
To máš pravdu..
Nedáš dvě bo víc diabolek do hlavně.
Ale zase neumí jiné věci a řek bych že podstatné

177
22
25
22
25
To sem zvědav co nakonec vyleze. taky se koukám po něčem dobrym, byť na zbroják..
Jaké jiné věci myslíš?piku píše:To máš pravdu..Nedáš dvě bo víc diabolek do hlavně.
Tak na to jsem zvědavý taky.U mne to je Blizzard,SSS,a něco od FX .666karel píše:To sem zvědav co nakonec vyleze. taky se koukám po něčem dobrym, byť na zbroják..
Ten co začal pumpovat.
- DrobasMirek
FX, teď už nevim jaký jsem měl v ruce když jsem se rozhodoval co koupit po S-Typu. Zpracováním a výkonem mě rozhodně "neuchvátilo", plastová pažba byla ošmudlaná už po pár týdnech užívání. Víc k němu napsat nemůžu, měl sem ho v ruce jenom chvíli. Nakonec jsem koupil Steyr LG 110 HP, protože:
1. nechtěl jsem podstoupit další experiment (Theoben)
2. preciznost výroby našich sousedů
3. obrovská možnost vyřádit se na novým opažbení (původní je řekněme kromě Huntingu kulantně řečeno nedotažený, specielně HP)
4. přesnost v základu, na kartuš dost výstřelů, regulátor
5. chladná elegance a fakt libový zpracování kovových částí
6. možnost zvednutí výkonu (leč po střelbě na 70 - 80m se základním nastavením k tomu nevidim zatím důvod, možná časem)
7. lze jednoduše vyšroubovat kartuši, celá puška je lehoučká
a pak STEYR je prostě STEYR a tomu tu jednoranku klidně odpustim
jestli chceš opakovačku tak HW100
1. nechtěl jsem podstoupit další experiment (Theoben)
2. preciznost výroby našich sousedů
3. obrovská možnost vyřádit se na novým opažbení (původní je řekněme kromě Huntingu kulantně řečeno nedotažený, specielně HP)
4. přesnost v základu, na kartuš dost výstřelů, regulátor
5. chladná elegance a fakt libový zpracování kovových částí
6. možnost zvednutí výkonu (leč po střelbě na 70 - 80m se základním nastavením k tomu nevidim zatím důvod, možná časem)
7. lze jednoduše vyšroubovat kartuši, celá puška je lehoučká
a pak STEYR je prostě STEYR a tomu tu jednoranku klidně odpustim

jestli chceš opakovačku tak HW100
6. K tomu zvednuti vykonu...bude to ale na ukor vzduchu (zvysenej spotreby)
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
No zadarmo není nikdy nic. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Jsem uvažoval,ať nestřílím pořád do terčů (už jsem dost natrénovaný)
tak bych chtěl udělat službu veřejnosti.Chtěl bych likvidovat potkany v místním "JZD".Pořád řeším problém jakou Pcp.Rychlá,přesná kvalitní.Evanix,GunPower,Weihrauch,FX Airguns,Steyr?A pozor!Jen tak pro zajímavost.Objevila se zase nějaká novinka pružinovka.Ale,to samozřejmě jen pro zajímavost.
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/?fx=fil ... vky--retay

http://www.zbrane-vzduchovky.cz/?fx=fil ... vky--retay
IMHO nejsou na podobné věci moc vhodné Steyr a Gunpower, protože to jsou jednoranky a manipulace s diabolkami nic moc, hlavně při střelbě z ruky. Naopak by se mohla hodit samonabíjecí funkce u FX Revolution. Výkon bych neřešil, na vzdálenost, na kterou potkana spolehlivě trefíš v "polních podmínkách" by mělo být 16 J naprosto posatačující.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Jedině FX.Je z nich nejlehčí.A ta pružinovka je nějaká Gamovina.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Chlapi.Díky-díky za rady.Už se blížím k vlastnímu-rozumnému řešení.
Díky vašim názorům.

Ja to bral tak...
Za cca 22tis jedine HW nebo Daystate Huntsmen......Kdyz FX, tak 400 Royal, ale je to + 6tisic za mozna o trochu hezci zbran a vic vzduchu.....
Pak je tu STEYR Hunter asi hodne dobra zbran, ale jestli lepsi ty tri ? Myslim,ze ne a je to dalsich + cca 10.000,- navic Navic jednoranka na tvuj ucel? No nevim
No a pak uz jen daystate airwolf teda pokud nechces dle meho nazoru uchylarny tipu EV2 nebo GP... na behani po kravine
.....ten je jen o cca 1.500,- drassi nez STEYR , ale je to nadherna zbran a ma vsechny pro (vykon,presnost,hodne vzduchu,moznost regulace,zasobnik a dalsi kravinky, ktere pro me nejsou uz tak podstatne
Ja si nakonec vybral a objednal HW 100T, jednak protoze se vzhledem nemam zadny problem a navic ji nemam na parahu a bych pred nekym machroval, zasobnik, presnost, spolehlivost... ma ji tu kde kdo a co jsem precetl nikdo nepsal o problemu a kdyz je, tak tu urcite poradi jak ho resit. Dalsi vec neni to zadny polotovar jako AA 400 - 510. No a cena? 15.000,- je 15.000,- za to je min. puskohled a 5l lahev.
Pokud bych uz lahev,puskohled,plnici set atd mel, tak si asi koupim daystate Airwolf, ale asi jen protoze se mi vic libi....
PS: ..navic kde je napsano , ze nemuzes mit casem dve aniz bys jednu musel prodavat
? (treba toho STEYRa nebo nejakou uchylarnu
)
Za cca 22tis jedine HW nebo Daystate Huntsmen......Kdyz FX, tak 400 Royal, ale je to + 6tisic za mozna o trochu hezci zbran a vic vzduchu.....
Pak je tu STEYR Hunter asi hodne dobra zbran, ale jestli lepsi ty tri ? Myslim,ze ne a je to dalsich + cca 10.000,- navic Navic jednoranka na tvuj ucel? No nevim
No a pak uz jen daystate airwolf teda pokud nechces dle meho nazoru uchylarny tipu EV2 nebo GP... na behani po kravine

Ja si nakonec vybral a objednal HW 100T, jednak protoze se vzhledem nemam zadny problem a navic ji nemam na parahu a bych pred nekym machroval, zasobnik, presnost, spolehlivost... ma ji tu kde kdo a co jsem precetl nikdo nepsal o problemu a kdyz je, tak tu urcite poradi jak ho resit. Dalsi vec neni to zadny polotovar jako AA 400 - 510. No a cena? 15.000,- je 15.000,- za to je min. puskohled a 5l lahev.
Pokud bych uz lahev,puskohled,plnici set atd mel, tak si asi koupim daystate Airwolf, ale asi jen protoze se mi vic libi....
PS: ..navic kde je napsano , ze nemuzes mit casem dve aniz bys jednu musel prodavat

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
On píše,že to chce do statku a tys to chtěl i na dálku.Proto máš HW.Nedokážu si představit,že by běhal po kravíně se 4kg puškou.Na to stačí 3kg FX v plastu a to nepočítám optiku.Takovej FX cyclone by byl v pohodě.
A co myslíš tím,že AA je polotovar?Jediný co tam neni je regulátor.A když si ho seženeš z Litvy,tak si skoro pořád na poloviční ceně HW 100.
A co myslíš tím,že AA je polotovar?Jediný co tam neni je regulátor.A když si ho seženeš z Litvy,tak si skoro pořád na poloviční ceně HW 100.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
...
Naposledy upravil(a) Robo77 dne 13 led 2014 16:02, celkem upraveno 1 x.