Vyb?r?m lep?? v?trovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jakkoli mám Německo nerad a snažím se jejich výrobky nepoužívat, tak v téhle kategorii jednoznačně HW 100.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Re: Vybírám lepší větrovku
Cutlas mi dává140 ran,než zaznamenám propad na 50m.
A HW si neber
FX střílí stějně dobře a má i něco navíc
A když si koupíš Gladouše tak budeš mít takovou konzistenci,o které se hodně puškám jen zdá i s regulátorem..
Pořád jen HW,ale kolik z vás radilu mělo FX s hladkou hlavní a HW možnost srovnat???
Takže z osobní zkušenosti,bych si HW nekoupil,radši FX.
Tot muj názor
A HW si neber

A když si koupíš Gladouše tak budeš mít takovou konzistenci,o které se hodně puškám jen zdá i s regulátorem..
Pořád jen HW,ale kolik z vás radilu mělo FX s hladkou hlavní a HW možnost srovnat???
Takže z osobní zkušenosti,bych si HW nekoupil,radši FX.
Tot muj názor

177
22
25
22
25
piku:
Fx určitě nebude špatná volba, aspoň dle tvých nástřelů a díky ST hlavni, ale osobně mám raději data. Můžeš sem dát kompletní chrono záznam některého FXka a údaj od jaké do jaké tlaku byl daný záznam. Fx tu sice tolik lidí nemá, ale i tak jsem tu zatím moc údajů neviděl, což tedy neznamená že tu nejsou, ale třeba jsem je přehlédl.
Fx určitě nebude špatná volba, aspoň dle tvých nástřelů a díky ST hlavni, ale osobně mám raději data. Můžeš sem dát kompletní chrono záznam některého FXka a údaj od jaké do jaké tlaku byl daný záznam. Fx tu sice tolik lidí nemá, ale i tak jsem tu zatím moc údajů neviděl, což tedy neznamená že tu nejsou, ale třeba jsem je přehlédl.
Já bych nikoho nepřesvědčoval, ať si všichni koupí HW.
Nebo ať zajedou na sraz http://forum.gunshop.cz/pripoji-se-nekd ... 52-15.html

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Máš pravdudrát píše:Já bych nikoho nepřesvědčoval, ať si všichni koupí HW.Nebo ať zajedou na sraz http://forum.gunshop.cz/pripoji-se-nekd ... 52-15.html

Napsal jsem toho o FXdost,video se tu taky najde,konzistence taky,nástřel taky...
Ale kupte si co chcete,je mi to šumák

Du si spravit chut a dělat díry

177
22
25
22
25
Větrovka do 18000
Ahoj kluci,
zháním větrovku dlouhý přesný dostřel
Dikes
zháním větrovku dlouhý přesný dostřel

Dikes
Re: Větrovka do 18000
Střelim ti Hanelku a jenom za 16a půl.Bereš?
jaký model?
Do 18 000 myslis komplet (puska, plnenie, optika) alebo len cisto puska?
Ak komplet tak bud niektory Hatsan alebo CZ200... s pumpou a priemernou optikou sa do 18 vojdes
Ak komplet tak bud niektory Hatsan alebo CZ200... s pumpou a priemernou optikou sa do 18 vojdes

jen puška,pořád nevím už týden chodím kolem toho , nebo AA 410 ?
poraď mi co mám vzít
poraď mi co mám vzít
Leon nevíš jaká je ta Hanelka?
Neviem, ja som z vetroviek strielal len z CZ200S Colour
V tejto oblasti mam len "papierove" skusenosti. Ale je tu vela tem, da sa mnoho informacii vycitat 

pavelzp píše:Leon nevíš jaká je ta Hanelka?

WOw, to bych taky moh střelit tu mou a dokonce za šestnáct...

Annifry patrně myslel sice "ne-lámačku", ale pístovku, dost přesnou starší vzdůšu východoněmecké provenience, kterou ještě proháněli naši otcové (a snad i dědové..) ve Svazarmu.. Je jich více typů, asi nejznámější typy 310,311 a 312 a pak trošku větší dělíčko MGL 550.
Pokud chceš dát jen 18 tisíc do pušky bez optiky a výbavy, tak máš toho na výběr opravdu HAAAFFOOO. Za ty prašule, tak jdu nejspíš do AA 510 se zásobníkem + větší kartuš, nebo nic nepokazíš Weihrauch HW100, sice malinko ještě připlatíš, ale vyplatí se to...
Nebo se k těm TOP větrovkám postupně přibližuj jako já.. teď na 30m .. (9-ka utekla shitt, ostaní jsou protržené odrazy od zadní stěny lapače... 9x10 + 1x9 ) s COčkem AR2049 tuněným... cena kolem 9tisíc komplet
Haenel modIII-284, 311; ČZ vz.47; ČZ 803,801,800, 236, 236-1; ZB ZV4, ZV3 a Slávinky
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
AR 2079 tuned&modified + Leupold 4-12x40AO
-
Zdravim vsechny!
Chtel jsem se zeptat jeslti se nekdo nechce pochlubit se zkusenostma (soustrel 40-50m, konzistence, postrehy, integrovanej "tisic" vystrelu, antitamper, dalsi upravy a ladeni) s Daystate Air Ranger. Má jí někdo? Jde porovnat konzistence s Airwolfem?
Nad větrovkou přemýšlím už dost dlouho, prece jen jsem jako decko vzdusu mel (takovou nejakou malou slavku bez pojistky) a ted uz jsou deti vetsi a je i vic volneho casu. Docela jsem to tu procet, no a moc tu toho o Daystate není..
Jak je to s "laděním" ?
děkuji za případné odpovědi
Chtel jsem se zeptat jeslti se nekdo nechce pochlubit se zkusenostma (soustrel 40-50m, konzistence, postrehy, integrovanej "tisic" vystrelu, antitamper, dalsi upravy a ladeni) s Daystate Air Ranger. Má jí někdo? Jde porovnat konzistence s Airwolfem?
Nad větrovkou přemýšlím už dost dlouho, prece jen jsem jako decko vzdusu mel (takovou nejakou malou slavku bez pojistky) a ted uz jsou deti vetsi a je i vic volneho casu. Docela jsem to tu procet, no a moc tu toho o Daystate není..
Jak je to s "laděním" ?
děkuji za případné odpovědi
Naposledy upravil(a) Filip.díky dne 08 zář 2011 19:45, celkem upraveno 1 x.