Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nechápu, o čem mluvíš, Miliusi...
Cogito ergo armatus sum.
Hw97 special
Zdravím všechny, hlavně dobré němčináře.Mám na vás dotaz, dneska jsem na stránkách www.sportwaffen-schneider.de našel téměř až u konce nabídky vzduchovek Weihrauch nějaké provedení Hw97 které tam dříve nebylo.Mohl by mi někdo kdo umí dobře německy říct o co přesně jde.V čem jsou tam hlavní rozdíly.Na první pohled to vypadá pouze na jinou pažbu.
Je to tedy předposlední kus HW97 Spezial v nabídce firmy Weihrauch pak už je tam jen HW98.
Děkuji za odpovědi.
John
Je to tedy předposlední kus HW97 Spezial v nabídce firmy Weihrauch pak už je tam jen HW98.
Děkuji za odpovědi.
John
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Někdo po mně chtěl V-mach kit kdopak to byl ?
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Schíním Lukáše ze Slovenska .... kurna zapomněl jsem jaký má nickname prosím pomozte má u mne nějaké věcičky.
ak si myslel tuto http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/14350
tak tam pisu ze je "vyvinuta" pre strielanie po siluetach asi FTcko, je vyvazena, s lahsim natahovanim atd...
a hlavne myslim ze licnica je trosku nizsia kvoli tomu FTckovemu uchopu zbrane
tak tam pisu ze je "vyvinuta" pre strielanie po siluetach asi FTcko, je vyvazena, s lahsim natahovanim atd...
a hlavne myslim ze licnica je trosku nizsia kvoli tomu FTckovemu uchopu zbrane
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
natažená
Bude poznat, když si nechám třeba cca hoďku natáhlý HW při "čekaný" na tom, že mi klesne nějak znatelněji výkon? Já si myslím, že to bude OK, ale radši se ujišťuji...
Cogito ergo armatus sum.
baretta@pobox.sk píše:trochu mimo k unave pružiny. lupol som zo S634 do H312 a bolo to dost nekonfortne. tak som nechal tyžden napnutu - vysledok necititelny. Tak som nechal 3 tyzdne a uz pol ciciti mierny pokles reakcie paky na moju ruku pri napinani...
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Kubajz ... fotku fotku fotku proím prosím prosím .... ostatní neptejte se prosím Kubajz ví co chci 
Je k mání celý V-Mach kit pro HW97 mk.II - 16 joule.
Nedávám to záměrně do sekce bazar - přivezl jsem to pro jednoho chlapa a ten mně napsal že jsem mu neodpověděl jestli jo - nebo né ----tak je pružina k mání domluva skrze SZ. Omlouvám se adminovi že jsem to dal sem .....

Je k mání celý V-Mach kit pro HW97 mk.II - 16 joule.
Nedávám to záměrně do sekce bazar - přivezl jsem to pro jednoho chlapa a ten mně napsal že jsem mu neodpověděl jestli jo - nebo né ----tak je pružina k mání domluva skrze SZ. Omlouvám se adminovi že jsem to dal sem .....
Tak jsem si po dvou letech řekl, že je čas vyměnit pružinu.
Jednak už tam byla dlouhou dobu a druhak jsem už konečně chtěl 16J, abych byl vpuštěn na HFT.
O V-mach tuningu jsem něco četl a prý že je to dobré atd. Sice to stojí nekřesťanské prachy, ale někdo to zkusit musí (kua, proč zas já?
), tak jsem to přes Alexe objednal.
Celé to příjde v pytlíku, kde je pružina, pak je tam nové vodítko, protože ta pružina je z drátu asi 3,4mm (původní 3,15mm), takže na to staré by to nevešlo a ještě je na tom nasazený pettuning, ale z plechu. Ještě je tam nové těsnění pístu z nějakého prý spešl materiálu. Pak dvě flaštičky s vazelínou a olejem, které jsou celkem k ničemu a pak ještě podložky na doladění předpjetí a pak ještě nějaký plastový kroužek, co nevím na co je.
Tak to jdu vyměnit a hned jsem šel do kolen.
Rozeberu vzduchovku, vysypu střeva ven a vevnitř bylo tohle:

Zíral jsem na to jak puk.
Péro na čtyři díly, přitom jsem s tím minulý týden nastřílel ten momentální pístový rekord 185 bodů...
Bůhví jak dlouho to bylo prasklé. Při natahování a střílení nebylo nic poznat. Sice jsem měl asi o 10m/s menší rychlost než na začátku, ale říkal jsem si, no co, tak to asi za ty dva roky časem kleslo.
Ono to tam vevnitř nemá žádné místo a nemá to kam uhnout, takže se to zapasovalo do sebe a nic nebylo poznat.
No nic, strčil jsem tam V-mach. Ze začátku jsem k tomu měl značnou nedůvěru, co jsem viděl, co to udělalo s AA Prosportem, ale v tomto případě se povedlo a musím uznat, že to má něco do sebe. Celá pružina je asi o 4cm kratší než originál. Takže je o hodně míň předepnutá, nandal jsem ji tam jen tak v ruce, stačilo jen trochu zatlačit, předpokládám, že tím pádem bude mít větší trvanlivost a taky by měla pomaleji ztrácet své mechanické vlastnosti. Přitom drát je o dvě desetiny tlustší, tedy pružina je o něco tvrdší a zřejmě bude IMHO z kvalitnějšího materiálu, takže tu sílu dohání jinak. No ještě uvidím, ale z konstrukčního hlediska to asi bude lepší cesta - Dát tam kratší tvrdší pružinu, než tam dávat dlouhou, kterou předepnu jak sviňa (to je její rychlá smrt). Si pamatuji, že když jsem tam dával tu původní, tak jsem na tom visel celou váhou a ještě mi musela Marta pomoct.
No tak dál uvidím, střílel jsem s tím jenom jednou. Řek bych, že se to o něco líp natahuje, ale nějaký velký rozdíl to není. Kope to subjektivně asi stejně jako předtím, tedy takový ten hávéčkovský nic moc kop, ne jako Gamohatsan atd.
Příště se to chystám otestovat víc, tak napíšu pak, zatím jsem z toho dal ani ne 50 ran, z toho 20 nástřel a 20 ran ve větru na online terč (asi 175 bodů).
Jo, takhle to vypadá:

Jednak už tam byla dlouhou dobu a druhak jsem už konečně chtěl 16J, abych byl vpuštěn na HFT.

O V-mach tuningu jsem něco četl a prý že je to dobré atd. Sice to stojí nekřesťanské prachy, ale někdo to zkusit musí (kua, proč zas já?

Celé to příjde v pytlíku, kde je pružina, pak je tam nové vodítko, protože ta pružina je z drátu asi 3,4mm (původní 3,15mm), takže na to staré by to nevešlo a ještě je na tom nasazený pettuning, ale z plechu. Ještě je tam nové těsnění pístu z nějakého prý spešl materiálu. Pak dvě flaštičky s vazelínou a olejem, které jsou celkem k ničemu a pak ještě podložky na doladění předpjetí a pak ještě nějaký plastový kroužek, co nevím na co je.
Tak to jdu vyměnit a hned jsem šel do kolen.

Rozeberu vzduchovku, vysypu střeva ven a vevnitř bylo tohle:

Zíral jsem na to jak puk.
Péro na čtyři díly, přitom jsem s tím minulý týden nastřílel ten momentální pístový rekord 185 bodů...

Bůhví jak dlouho to bylo prasklé. Při natahování a střílení nebylo nic poznat. Sice jsem měl asi o 10m/s menší rychlost než na začátku, ale říkal jsem si, no co, tak to asi za ty dva roky časem kleslo.
Ono to tam vevnitř nemá žádné místo a nemá to kam uhnout, takže se to zapasovalo do sebe a nic nebylo poznat.

No nic, strčil jsem tam V-mach. Ze začátku jsem k tomu měl značnou nedůvěru, co jsem viděl, co to udělalo s AA Prosportem, ale v tomto případě se povedlo a musím uznat, že to má něco do sebe. Celá pružina je asi o 4cm kratší než originál. Takže je o hodně míň předepnutá, nandal jsem ji tam jen tak v ruce, stačilo jen trochu zatlačit, předpokládám, že tím pádem bude mít větší trvanlivost a taky by měla pomaleji ztrácet své mechanické vlastnosti. Přitom drát je o dvě desetiny tlustší, tedy pružina je o něco tvrdší a zřejmě bude IMHO z kvalitnějšího materiálu, takže tu sílu dohání jinak. No ještě uvidím, ale z konstrukčního hlediska to asi bude lepší cesta - Dát tam kratší tvrdší pružinu, než tam dávat dlouhou, kterou předepnu jak sviňa (to je její rychlá smrt). Si pamatuji, že když jsem tam dával tu původní, tak jsem na tom visel celou váhou a ještě mi musela Marta pomoct.

No tak dál uvidím, střílel jsem s tím jenom jednou. Řek bych, že se to o něco líp natahuje, ale nějaký velký rozdíl to není. Kope to subjektivně asi stejně jako předtím, tedy takový ten hávéčkovský nic moc kop, ne jako Gamohatsan atd.

Jo, takhle to vypadá:

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.