Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
neviem preco by mal by byt problem z colnimi... predovky su na volno od 18 rokov a ostatne veci uplne... ja som uz vela objednaval veci zo statov a pohoda... ani z colnikmi ziadne problemy, preclili a poslali na dobierku domov postou, zaplatil som pri okienku clo a balik doma... akurat raz mi poslali vyzvu, ze nevedia co som si to dal poslat a kde to zaradit, a prelozene nazvy im nic nehovoria... boli tam same baby.. (objednaval som odlievacie klieste, musky, diopter,kresacie kamene a plno inych malych veci...) za trosku tahanic z colnikmi to aj tak stoji... napr. Lee klieste 15 dolarov, tu cca 1100 Sk...marteens píše:Kolega skusal objednat so statov perkusnu predovku do sermiarskeho clubu,som mu dnes volal aby som si to overil,vravel ze nehrozi aby ti to poslali,a keby to chcel cez nejakeho znameho v usa,ze by bol velky problem s colnikmi.Zvlastne ze kamaratovi do afganistanu poslali po castiach skoro cely AKS bez tela,po telo by musel odskocit do dubaja:-)Ale bolo by dobre keby sa niekomu podarilo objednat nejaku kvalitnu inlajnku,tiez mam v usa vyhladnutu perkusnu dvojku.
Nevíte kde se dají koupit střely REAL cal 50, nebo nějaké do Trackera ? Díkycherro píše:Teď jsem v Ostravě kupoval střely MAXI-BAL do .54 a vyšly na 2,50 kus. Za tu cenu to fakt nemá cenu lítJo, jinak už mám ceny toho mýho vysněnýho Thompsna... I s "dph a zkušebnou"
Sice jsem počítal o pár tisícovek míň, ale co by člověk pro svého novéhoi miláška neudělal, že...
...tím taky dávám na vědomí že v reálné době půjde do světa ten můj starý Thompson. (SCOUT, .54, černý, karabina) Kdo bude mít zájem tak se už může pomaličku hlásit...
Odkud jsi?bufallo píše:neviem preco by mal by byt problem z colnimi... predovky su na volno od 18 rokov a ostatne veci uplne... ja som uz vela objednaval veci zo statov a pohoda... ani z colnikmi ziadne problemy, preclili a poslali na dobierku domov postou, zaplatil som pri okienku clo a balik doma... akurat raz mi poslali vyzvu, ze nevedia co som si to dal poslat a kde to zaradit, a prelozene nazvy im nic nehovoria... boli tam same baby.. (objednaval som odlievacie klieste, musky, diopter,kresacie kamene a plno inych malych veci...) za trosku tahanic z colnikmi to aj tak stoji... napr. Lee klieste 15 dolarov, tu cca 1100 Sk...marteens píše:Kolega skusal objednat so statov perkusnu predovku do sermiarskeho clubu,som mu dnes volal aby som si to overil,vravel ze nehrozi aby ti to poslali,a keby to chcel cez nejakeho znameho v usa,ze by bol velky problem s colnikmi.Zvlastne ze kamaratovi do afganistanu poslali po castiach skoro cely AKS bez tela,po telo by musel odskocit do dubaja:-)Ale bolo by dobre keby sa niekomu podarilo objednat nejaku kvalitnu inlajnku,tiez mam v usa vyhladnutu perkusnu dvojku.
inak este k olovu, kde to kupujete olovo za take prachy za kilo??? momentalne stoji v zberniach vykup 7 Sk a predaj 15 Sk za kilo... a v pohode sa da najst ciste olovo, maju toho tam haldy.. plechy, rury, kablove obaly atd..
Jsou to jen moje zkušenosti........cernunos píše:Zdravím vás pánové.Potřeboval bych poradit s výběrem a hlavně litím ogiválních střel.Budu kupovat in-line perkusku Roling block od Pedersoli v ráži 50 a nevím ještě čím to budu vlastně ládovat.: