P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Buckhunter .45
Máte prosím někdo zkušenosti s touto pistolí? Dávkování prachu, střely, zápalky, atp.
Duffioso-díky za info,jsem už na 99%rozhodnut,že do ní půjdu.Udělám si radost k vánocům).Koupím ji vklasickém provedení-dřevo a černění,myslím,že ten povrch dělají i nějak pískovaný.Že sní nebudu moci na soutěže,mě nijak moc nemrzí,chci střílet pro zábavu a soutěžit můžu s kamarády).Až budu tu krásku mít doma,tak napíšu první dojmy.
cherro-já už ji měl taky v ruce,prohlížel jsem si jí asi před půl rokem u Brymové,a hned jsem se do ní pobláznil.Právě tam jí asi budu i kupovat.Rozhodně jí chci v klasickém provedení,plasty a nerez se mi u těchto zbraní moc nelíbí.Takže už aby byly vánoce,protože si chci zahrát na ježíška a snést si tuhle krasavici přímo pod stromeček 

No, já jsem jen chtěl podrobnější info od majitele Buckhuntera .45 (.45 proto že mám pušku .45), protože chci k pušce ještě pistoli a nevadí mi, že to není soutěžní kategorie. Manželce se líbí plast+nikl bez kompenzátoru a na to musím taky brát ohled, protože jsem jí slíbil, že ji může užívat, jinak bych měl asi trochu problém si ji obhájit.ppeettrr píše:Copa když to budete psát i sem aby se člověk něco dozvěděl
Staré moudro říká, že vlastnosti, které ženy na mužích přitahují se po svatbě stanou těmi nejneoblíbenějšími.
Co se týče koníčků, tak u nás doma je to docela O.K., motorky byly už před Sašou a dá se říct, že jim vděčím za seznámení a střelba ji baví - ovšem, co se týče motorek a zbraní, musí se jí především líbit, technická stránka věci je podružná. S pistolí jí musím vyhovět, protože design mojí poslední motorky se jí nelíbí a puška ji nebere, vypadají málo moderně. Rangera všichni znáte a motorka vypadá takto (je prostě málo oplastovaná).
Co se týče koníčků, tak u nás doma je to docela O.K., motorky byly už před Sašou a dá se říct, že jim vděčím za seznámení a střelba ji baví - ovšem, co se týče motorek a zbraní, musí se jí především líbit, technická stránka věci je podružná. S pistolí jí musím vyhovět, protože design mojí poslední motorky se jí nelíbí a puška ji nebere, vypadají málo moderně. Rangera všichni znáte a motorka vypadá takto (je prostě málo oplastovaná).
Mám další dotaz na zkušenější kolegy, hlavně na ty, kteří si lijí olovo doma.
Ranger .45, vývrt je podle měření posuvkou 11,3 na 11,8. Chtěl bych si koupit kleště, protože kupovat střely za 3,50,-/ks se mi zdá trochu drahé a kuličky ve flastru tak dobře nelítají. U Brymové jsem našel pro kal. 45 váhy 200gr. a 250gr, po přepočtu na gramy jsem naznal, že kupuju ty 250gr.
Podle jakých rozměrů a kritérií se mám řídit, abych nekoupil blbě???
Ranger .45, vývrt je podle měření posuvkou 11,3 na 11,8. Chtěl bych si koupit kleště, protože kupovat střely za 3,50,-/ks se mi zdá trochu drahé a kuličky ve flastru tak dobře nelítají. U Brymové jsem našel pro kal. 45 váhy 200gr. a 250gr, po přepočtu na gramy jsem naznal, že kupuju ty 250gr.
Podle jakých rozměrů a kritérií se mám řídit, abych nekoupil blbě???
Pokud kupuješ za 3,50.........tak bych nic sám neodléval. To je 62 střel do kila,to je 217Kč za jedno kilo. Když uváží poslední nákup Pb plechu ve Feroně za 165Kč/kg.Marťyn píše:Mám další dotaz na zkušenější kolegy, hlavně na ty, kteří si lijí olovo doma.
Chtěl bych si koupit kleště, protože kupovat střely za 3,50,-/ks se mi zdá trochu drahé a kuličky ve flastru tak dobře nelítají.