P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Cau,saboty,jak kompletni,tak komponenty sezenes u http://www.andelreloading.cz/kontakt.php napis jim mejla,nebo zavolej a domluv se.Ale upozornuju te,ze se prohnes.Poloplaste .44 jsou levnejsi,nez ten kosicek.Na jedno baleni strel,musis koupit dve baleni plastovych kontejneru po 50ti kusech.Kus cca 5,-
Odkud jsi?
Odkud jsi?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Vejdes,ale nebude to to prave orechove.Pokud koupis original saboty kompletni od Hornadyho,tak pujdou nabijet docela dobre,ale pokud koupis jen ty kosicky a zvlast strely SaB,tak se docela nadres.Tim origo plastovym nabijakem to jde blbe.Ohyba se a nema rukojet,takze nejlip udelas,kdyz si koupis kulatinku,nejlip dubovou a nahore si na ni das rukojet do T.Na spodku,kterym budes nabijet,vyvrtej prislusnym vrtakem lehkej zadlab,aby ti to lip sedlo na cumak strely.Casem zjistis,ze oloveny strely jsou pro nase podminky nejlepsi reseni.Taky jsem ze zacatku resil saboty,ale ikdyz jich jeste par mam,tak je nepouzivam.Jde to blbe nabijet a presnost neni nejlepsi.Ale zase to nekope a neodelas tolik optiku,jestli ji tam das.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jo, chtěl sem to stejně jen na zkoušku. Jaký nejlepší soustřel se dá bez optiky udělat? Ta flinta podle mě nemá nejlepší mířidla, na 25 m to posílám jednou dírou, ale na 50 už muška překrývá velkou část terče a rozptyl mám asi 30 cm. Nabíjeno střelou real, mázlou komerčním voskem, s návažkou 3,5 gramů.
Jo, jen tak pro zajímavost, kde se dá sehnat takový bipod?
http://forum.gunshop.cz/download.php?id=3756
http://forum.gunshop.cz/download.php?id=3756
Například zde: http://www.aczshop.cz/store/default.asp ... tmentID=19
Jsou to originály Harris a za velmi slušný ceny.
Jsou to originály Harris a za velmi slušný ceny.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
To duffioso:
Podle mě není dubový nabiják, ale i z jiného dřeva, příliš vhodný.
Dřevěný nabiják se může zlomit, rezp. rozštípnout a zarazit si takovej ostrej dřevěnej "kolík" do ruky neni zrovna příjemný. Rozhodně lepší bude z duralový silnostěný trubičky nebo laminátovej. Laminátovej nabiják jde koupit od Pedersoliho za cca.400Kč, ale kdo nechce tolik utrácet koupí si laminátovou tyčku...1m jsem kupoval v Velký Bíteši za 95Kč...a na konce naimplantuje příslušný kovový "koncovky". Nebo bych pozišťoval zda by nešel použít ocelovej nabiják z Evolutiona...já jsem si na něj udělal hlavici z topůrka a je to OK.
Podle mě není dubový nabiják, ale i z jiného dřeva, příliš vhodný.
Dřevěný nabiják se může zlomit, rezp. rozštípnout a zarazit si takovej ostrej dřevěnej "kolík" do ruky neni zrovna příjemný. Rozhodně lepší bude z duralový silnostěný trubičky nebo laminátovej. Laminátovej nabiják jde koupit od Pedersoliho za cca.400Kč, ale kdo nechce tolik utrácet koupí si laminátovou tyčku...1m jsem kupoval v Velký Bíteši za 95Kč...a na konce naimplantuje příslušný kovový "koncovky". Nebo bych pozišťoval zda by nešel použít ocelovej nabiják z Evolutiona...já jsem si na něj udělal hlavici z topůrka a je to OK.
Stačí se pořádně kouknout na stránky Aeronu. Versa-Pody jsou hned nad Harris http://www.aczshop.cz/store/default.asp ... tmentID=15happymoos píše:to na fotce je ale VersaPod
Tracker má očka na řemen, takže tam je to snadný. Vyber takovej , kterej je pro montáž na očko řemenu dělanej a je to. Namontovaný to je během 2minut (včetně vybalení z krabice).
Dubovej nabijak je v pohode,uspesne jsem ho vyzkousel a funguje super.Jen ho musim krapet zkratit.
Otevreny miridla na Trackerovi jsou nestastny.Jak psal smrtelnej stin,tak na 25m to lita krasne,ale na 50m uz ta muska zakrejva velkou cast terce a to nemluvim o vzdalenosti kolem 100m.To uz se neda.Bud vymenit za ocelovy,nebo optika.Klonim se samozrejme k optice,ale musi mit jednodilny tubus,jinak odejde do vecnych lovist.Chystam se ji jeste jednou vyzkouset,jestli pri minulych strelbach nebyla chyba v tom mezikuse mezi puskou a podlahou.Jestli je v haji optika tak bohuzel nakup nove.
Otevreny miridla na Trackerovi jsou nestastny.Jak psal smrtelnej stin,tak na 25m to lita krasne,ale na 50m uz ta muska zakrejva velkou cast terce a to nemluvim o vzdalenosti kolem 100m.To uz se neda.Bud vymenit za ocelovy,nebo optika.Klonim se samozrejme k optice,ale musi mit jednodilny tubus,jinak odejde do vecnych lovist.Chystam se ji jeste jednou vyzkouset,jestli pri minulych strelbach nebyla chyba v tom mezikuse mezi puskou a podlahou.Jestli je v haji optika tak bohuzel nakup nove.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
bipod
A co tak použít bipod kovovou dvounožku z airsoftu?cena 600-800kč. 

Ja mam airsoftovou repliky Versy a ikdyz jsem s nima nastrilel nektere opravdu pekne vysledky,tak je nedoporucuju.Kdyz repliky,tak kvalitni a hlavne kopie Harrisek.Ale v Aeronu maji origo za fajn cenu,takze neni co resit.Ja dosel k tomu,ze je stejne lepsi knedlik pod predpazbi.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert