P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
NzPerX: gratuluju k pursuitu:) taky jsem ho pořídil a jsem z něho celkem hotovej, technicky je vymakaná, ale je fakt že s provedením si mohli dát záležet víc:/hlaveň stačí opřít o dřevo a černění je voblejskaný, ale barva to snad nebude a předpažbí mohli taky uchytit dvěma štoubama (to moje nedolíhá k hlavní na 100% ale to je kosmetika a stejně uvažuju o dřevě). Jinak ten novej dnovej šroub je supr. trochu mě mrzí že jsem si z ní ale furt nevystřelil, čekám na dvou-kokilu:(
... ještě k tomu dnovýmu šroubu, fakt jak ho dvěma prsty člověk na pár otáček lehce vyndá, tak to úplně svádí k myšlence tam místo něho vymyslet nějakou jako hylznu (něco jako sharpska), škoda že ten závit v hlavni není trochu zapuštěnej pod vývrt:/ a co zkusit něco jako prázdnou brokovnicovou náb. s zápalkou a kulí v sabotu na obrázku? u pursuitu-lámačky je ten dnovej šroub stejně opřenej o rám závěru (akorát nevím jestli by ten rám unesl ty skoro 2KJ zpětnýho rázu u 300gr střely, ale když to unese ten AL dnovej šroub s pár závity??) co myslíte?
ps. ještě jsem si nebouchnul a už vymějšlím kraviny:))
ps. ještě jsem si nebouchnul a už vymějšlím kraviny:))
Tiez okolo neho poskakujem ako cernoch okolo kopy snehu
a ked sa pozriem na mrznuci dazd vonku... Kua zasa aspon dva dni sa na strelnicu nedostanem
Priznavam, ze som na dvore odpalil aspon zapalku, aby som ho chlapca privital doma
.
Mne predpazbie dolieha, len som sa zamyslel, v akom bude stave po 100 demontazach pri cisteni. Ale nemozeme mat vsetko za par korun, vsak.
S tymi upravami co popisujes u mna nenajdes porozumenie. Ja som strelec, nie zberatel, ani puskar. BP je pre mna dalsi zaujimavy typ strelby, ktory by som chcel zvladnut co najlepsie. Jednoducho necitim potrebu z .50 inline urobit bezzaklzovy kanon len preto, ze to asi ide. Aj na Glockoch moje upravy siahaju len po zlepsenie kvality strelby - ladenie spuste, mieridla, gripy na uchop, ale nemam tendenciu z neho urobit automat, i ked to velmi jednoducho ide. (Odhliadnuc od toho, ze je to proti zakonu v cs i sk)
Chapem, ze su zberatelia, urcite su puskari, kutilovia atp. ale kedze si si zatial este z tej flinty ani nepraskol, skus pouvazovat najprv o jej kvalitach, ktore este nepozname (obaja), nez ju budes menit na nieco ine. Prepac nechcel som moralizovat ani ta poucat (i ked som to asi urobil )
, ale mozno ti zostanu vsetky prsty, necakane obe oci a cely zaver na puske 

Mne predpazbie dolieha, len som sa zamyslel, v akom bude stave po 100 demontazach pri cisteni. Ale nemozeme mat vsetko za par korun, vsak.
S tymi upravami co popisujes u mna nenajdes porozumenie. Ja som strelec, nie zberatel, ani puskar. BP je pre mna dalsi zaujimavy typ strelby, ktory by som chcel zvladnut co najlepsie. Jednoducho necitim potrebu z .50 inline urobit bezzaklzovy kanon len preto, ze to asi ide. Aj na Glockoch moje upravy siahaju len po zlepsenie kvality strelby - ladenie spuste, mieridla, gripy na uchop, ale nemam tendenciu z neho urobit automat, i ked to velmi jednoducho ide. (Odhliadnuc od toho, ze je to proti zakonu v cs i sk)
Chapem, ze su zberatelia, urcite su puskari, kutilovia atp. ale kedze si si zatial este z tej flinty ani nepraskol, skus pouvazovat najprv o jej kvalitach, ktore este nepozname (obaja), nez ju budes menit na nieco ine. Prepac nechcel som moralizovat ani ta poucat (i ked som to asi urobil )

Radujte se z novych zbrani a nevymyslejte nesmyly.A trenujte,at mame vic lidi na In-line Cup,za par mesicu.Uz se tesim jako malej kluk.Bohuzel to budu muset odstrilet s moji starou laskou.Penizky ted nejak nejsou
a jen tak nebudou.Na to cisteni nemusite sundavat pazbu,to jen parkrat za sezonu,pri kompletnim uklidu.Priznavam,ze cerneni neni to,co bych pochvalil,ale ja mam zaver cernenej kvalitne,spis hlaven se lehce otre.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Dotaz na In-line Cup. Stale sa tu spomina, na tvojich strankach je prazdna kolonka, skus aspon naznacit, zhruba obdobie a miesto konania. (Ak napises leto, Cechy, prisaham, ze dostrelim az do Plzne )duffioso píše:Radujte se z novych zbrani a nevymyslejte nesmyly.A trenujte,at mame vic lidi na In-line Cup,za par mesicu.Uz se tesim jako malej kluk.Bohuzel to budu muset odstrilet s moji starou laskou.Penizky ted nejak nejsoua jen tak nebudou.Na to cisteni nemusite sundavat pazbu,to jen parkrat za sezonu,pri kompletnim uklidu.Priznavam,ze cerneni neni to,co bych pochvalil,ale ja mam zaver cernenej kvalitne,spis hlaven se lehce otre.

A este otazka, mozu 2 sutaziaci strielat tou istou zbranou? (Ak nie tak musim polovicke schovat zasobniky...)

Problem je,ze porad jeste nemam doma internet a nemuzu na strankach vsechno dopsat,v mobilu je to blby.Az pojedu k nasim,tak vsechno doplnim.In-line Cup bude koncem jara a nebo zacatkem leta v Cechach 
Ne opravdu neni presny termin,o tom dam hlasovat,aby se to hodilo co nejvice lidem.Konat se to bude na strelnici v Chotesove,kousek od Plzne.Vim,ze je to pro vas ze Slovace daleko,ale bohuzel jsem nenarazil na strelnici s pohodovim zazemim a zaroven podminkama,pro nas jako stvorenyma.Da se tam zajistit jidlo,obcerstveni a je moznost grilovani.Ja osobne nevidim v pouzivani jedne flinty dvema lidmi zadny problem.Pravidla budou spise pohodova.Ovsem,abys pak nebyl nastvanej,ze polovicka nastrili lepe nez ty.Nebudes mit moznost to svalit na pusku
Ovsem jedna podstatna vec je a to,ze se bude strilet s optikou,takze doufam,ze vsichni,co budou chtit soutezit,si ji opatri.Max a min zoom nejsou omezene,mame lovecke zbrane,ne soutezni specialy a naroky na "sniper" strelbu si snad nikdo neklademe.

Ne opravdu neni presny termin,o tom dam hlasovat,aby se to hodilo co nejvice lidem.Konat se to bude na strelnici v Chotesove,kousek od Plzne.Vim,ze je to pro vas ze Slovace daleko,ale bohuzel jsem nenarazil na strelnici s pohodovim zazemim a zaroven podminkama,pro nas jako stvorenyma.Da se tam zajistit jidlo,obcerstveni a je moznost grilovani.Ja osobne nevidim v pouzivani jedne flinty dvema lidmi zadny problem.Pravidla budou spise pohodova.Ovsem,abys pak nebyl nastvanej,ze polovicka nastrili lepe nez ty.Nebudes mit moznost to svalit na pusku

Ovsem jedna podstatna vec je a to,ze se bude strilet s optikou,takze doufam,ze vsichni,co budou chtit soutezit,si ji opatri.Max a min zoom nejsou omezene,mame lovecke zbrane,ne soutezni specialy a naroky na "sniper" strelbu si snad nikdo neklademe.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Nakup Pursuit padol do `namahaveho` obdobia a som musel financne zvazovat co ano, co nie. Na eGun som nasiel toto a uz je to zaplatene a snad aj na ceste. Manik komunikuje anglicky a bol very ustretovy, kedze to bol moj prvy nakup na eGun a v tej ich nemcine som prirodzene plaval...
http://www.egun.at/market/item.php?id=2075743
Zielfernrohr zum Toppreis - ZF 3-12x50 Leuchtabsehen 4LP (Leuchtpunkt im Kreuz)- 25,4mm Mittelrohr - inklusive Montageset 11mm oder 19mm - hochwertige und robuste Verarbeitung - Top Preis - Neuware mit 24 Monate Garantie- ab Lager lieferbar
Eigenschaften 3-12x50 4LP:
*
Länge: 320mm
*
Gewicht: ca. 590g
*
Objektivdurchmesser: 50mm
*
Okulardurchmesser: 38mm
*
Mittelrohrdurchmesser: 25,4mm
*
Multicoating
*
Farbe - schwarz Matt eloxiert
*
Material- hochwertiges Aluminium
*
Stromversorgung: 3V Lithium CR 2032 (im Lieferumfang)
*
Leuchtpunktregelung: in 11 Stufen
*
Absehenverstellung: 1/4 MOA Klick
*
Paralaxenfrei
*
Dioptrienausgleich
http://www.egun.at/market/item.php?id=2075743
Zielfernrohr zum Toppreis - ZF 3-12x50 Leuchtabsehen 4LP (Leuchtpunkt im Kreuz)- 25,4mm Mittelrohr - inklusive Montageset 11mm oder 19mm - hochwertige und robuste Verarbeitung - Top Preis - Neuware mit 24 Monate Garantie- ab Lager lieferbar
Eigenschaften 3-12x50 4LP:
*
Länge: 320mm
*
Gewicht: ca. 590g
*
Objektivdurchmesser: 50mm
*
Okulardurchmesser: 38mm
*
Mittelrohrdurchmesser: 25,4mm
*
Multicoating
*
Farbe - schwarz Matt eloxiert
*
Material- hochwertiges Aluminium
*
Stromversorgung: 3V Lithium CR 2032 (im Lieferumfang)
*
Leuchtpunktregelung: in 11 Stufen
*
Absehenverstellung: 1/4 MOA Klick
*
Paralaxenfrei
*
Dioptrienausgleich
Teda já mám teda dvě repliky, ale kdybych věděl, že in-line má zásobníky, tak bych to určitě přehodnotil!!!NzPerX píše:Dotaz na In-line Cup. Stale sa tu spomina, na tvojich strankach je prazdna kolonka, skus aspon naznacit, zhruba obdobie a miesto konania. (Ak napises leto, Cechy, prisaham, ze dostrelim az do Plzne )duffioso píše:Radujte se z novych zbrani a nevymyslejte nesmyly.A trenujte,at mame vic lidi na In-line Cup,za par mesicu.Uz se tesim jako malej kluk.Bohuzel to budu muset odstrilet s moji starou laskou.Penizky ted nejak nejsoua jen tak nebudou.Na to cisteni nemusite sundavat pazbu,to jen parkrat za sezonu,pri kompletnim uklidu.Priznavam,ze cerneni neni to,co bych pochvalil,ale ja mam zaver cernenej kvalitne,spis hlaven se lehce otre.
![]()
A este otazka, mozu 2 sutaziaci strielat tou istou zbranou? (Ak nie tak musim polovicke schovat zasobniky...)