H?mmerli Hunter Force 900 Combo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 22 bře 2009 10:18

Hatsan si nás jednou koupí fšecky :lol:

karbis: u S634 po 5000 výstřelech klesne výkon o cca3J.
Předpokládám že máš prostě silnější pružinu :) asi do 20J.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 22 bře 2009 14:08

bolo by fajn, keby si /samozrejme az keď ju budeš rozoberať/ sem dal dĺžku pružiny a počet závitov....
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 22 bře 2009 19:31

Jerem555 - Na Slovensku je povoleno 15J, u nás 16J.
Když jsem druhou Hammerli reklamoval a chtěl jsem třetí, prodejce Markurii mi řekl, že pojede s dalšími vzduchovkami Hammerli přes Čechy od výrobce, a že se sejdeme v Brně, kde mi třetí Hammerli předá výměnou za tu druhou, kde je špatná spoušť. Sešli jsme se a dal mi třetí. Při předání mě řekl, že je neupravená a má 16 J.
Já jsem to ničím neměřil, protože nemám čím.
Pokud má originál opravdu 16J, tak na Slovensku to nějak upravit musí, aby dostáli slovenskému zákonu. Buď zkrátí pružinu, nebo perforují píst, nebo něco jiného. To nevím.
Pokud to opravdu dělají, musí vzduchovku rozebrat a může se stát, že uložení spouště není zcela původní a dochází pak k samovolnému výstřelu. Je to čistě jen a pouze moje domněnka a logické vysvětlení.
Jinak k tomu nemám co říct.
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 22 bře 2009 20:02

ok Pem. Ja som si svoju Hammerli kupoval priamo v Merkurii v ich obchodnej kancelárii. A aj keď tam majú showroom a príjemnú a ochotnú obsluhu, iste tam nie je dielna kde by ich prerábali.... tot len môj názor...
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 23 bře 2009 12:15

pem“
Mal som tu na Teba otázku ohľadom tej spúšte. (na predošlej stránke) Chcel som vedieť, či si tu spúšť mal rozobratú. Či by sa to nedalo nejakým zásahom v spúšťovom mechanizme odstrániť. Myslím samovoľný výstrel po odistení spúšte.

„Jerem555“
Ty máš tiež podobné skúsenosti s Hämmerli Hunter Force 900 ako „pem“? Tiež o nej uvažujem, ale samovoľný výstrel po odistení je veľmi veľký problém.
Ja by som si ju chcel kúpiť v nejakom e-shope v Poľsku napr. www.bron.pl , alebo na www.allegro.pl . Tu stojí 499 zlotých a to je fest lacnejšie ako v Merkurii.
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 23 bře 2009 12:32

pem“
Mal som tu na Teba otázku ohľadom tej spúšte. (na predošlej stránke) Chcel som vedieť, či si tu spúšť mal rozobratú. Či by sa to nedalo nejakým zásahom v spúšťovom mechanizme odstrániť. Myslím samovoľný výstrel po odistení spúšte.

„Jerem555“
Ty máš tiež podobné skúsenosti s Hämmerli Hunter Force 900 ako „pem“? Tiež o nej uvažujem, ale samovoľný výstrel po odistení je veľmi veľký problém.
Ja by som si ju chcel kúpiť v nejakom e-shope v Poľsku napr. www.bron.pl , alebo na www.allegro.pl . Tu stojí 499 zlotých a to je fest lacnejšie ako v Merkurii.
undead

Příspěvek od undead » 23 bře 2009 12:38

Švajčiarska kvalita vyrobená v Číne s pekným samovoľným výstrelom po odistený, tak to už hej :D :D :D
no a v merkurii za uvádzaciu cenu už vyše pol roka a teraz dokonca aj v super akcii :D :D no kvalita sa nezaprie.
15 a 16J je rozdiel jak hovadu, pri štvrtej reklamácii bude možno 17J :D
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 23 bře 2009 14:04

Ernesto - Ano, měl spoušť rozebranou. Už jsem o tom psal. Prostě špatná konstrukce. Konec.

Undead - nikdo nepíše o tom, zde je nebo není rozdíl mezi 15 nebo 16J. Pokud bys pořádně četl, tak by ses dozvěděl, že řeč se točí zcela kolem něčeho jiného.
undead

Příspěvek od undead » 23 bře 2009 14:29

ja viem veľmi dobre o čom tu točíte..
k tým džaulom, veľmi silne pochybujem že prerábajú 16J na 15J,
tým ti asi dôjde nač som myslel :wink:
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 23 bře 2009 19:28

Undead + pro ostatní - 15J ze zákona má limit Slovensko - 16J ze zákona má limit Česko.
Pokud výrobce vyrábí tuto vzduchovku v 16J, tak na Slovensku ji nemůžou prodávat. Musí mít 15J. Pokud to tak opravdu je, musí ji nějak upravit aby dodrželi zákon. Jinak by mohli jako firma mít problémy. A to by určitě nechtěli.
Osobně jsem mluvil s panem Šabíkem z Merkurie, který mi osobně vzduchovku předával a při tom mi řekl, že tato je neupravená v 16J. Jestli to je nebo není pravda, že je neupravená a v 16J, to nevím, protože jsem to neměřil a ani to nehodlám dělat. Uvádím pouze jen to, co mi sám p. Šabík řekl.
To je vše k tomuto problému. Na další reakce už nereflektuju. Nemám už co bych dodal - vše co jsem věděl a chtěl, jsem už napsal.
Snad je to k pochopení. Tečka.
Pokud toto pan Šabík čte, omlouvám se, že jsem zde zmínil jeho jméno.
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 23 bře 2009 20:21

2 Ernesto...

Ja ju mám a ani raz som nemal problém so samovolným výstrelom. To v čom som mal problém bolo, že sa mi raz zasekla tá tyč na naťahovanie. Pôvodne som ju kupoval ako dar ale rozhodol som sa nechať si ju. Zavolal som do merkurie, popísal problém a ešte v ten deň mi volali, že mi ju vymenia kus za kus. Boli veľmi ochotní a ukázali mi asi 3-4 kusy, z ktorých som si mohol vybrať. Dokonca som dostal aj darček a ospravedlnenie od predavajúcich. Ako som povedal, netvrdím že je to best of the best vzduchovka, ale mne sa páči a zatiaľ aj pomer výkon a presnosť sedia. Dal som si do nej vyrobiť nový piest, tak ho snáď v sobotu budem mať a uvidím čo to spraví....
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 31 bře 2009 14:39

Včera jsem se po delší době dostal ke střílení. konečně na delší vzdálenost - 22 m.
Z několika terčů - tento nejlepší. Desítka o průměru 4,5 mm.
http://img99.imageshack.us/img99/1667/090330nstel.jpg
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 31 bře 2009 15:03

Na to že je to taká zlá puška, celkom pekné zásahy pem :wink:
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 08 dub 2009 17:36

Akurát dnes som si ju objednal u Colosus.cz. Nemajú ju síce v ponuke, ale na stránke majú takú rubriku "SPECIÁLNÍ PŘÁNÍ". Tam som zaslal dotaz, no a hneď mi aj odpísali, že u predajcu v Poľsku ju majú a nie je problém ju doručiť.
Dnes mi dokonca napísali, že jednu majú na sklade, tak som ju objednal.
Dúfam, len že s ňou nebudem mať taký problém, ako "pem".
Dokonca aj cena je priaznivá 130,9 € a to aj s poštovným a balným.
Neviem, kedy mi ju dodajú, lebo teraz idú sviatky a oni tovar na Slovensko vozia v piatok alebo v sobotu na poštu do Čadce.
jerem555

Příspěvek od jerem555 » 08 dub 2009 21:42

ernesto neboj. Ja som do tej mojej dnes dal nový piest a tesnenie
Odpovědět