Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já si lámal hlavu k čemu tam je ta díra.
-
Re: Drulov 70 Flobert
Tak drulovce to sluší s moderátorem koukám,přemýšlím že bych si jí nadělil pod stromeček.Osobně bych uvítal nějaká videa ze střílení(a myslím že nejsem sám)-střelba na různý cíle-výkon -přesnost.Nechce se vám někomu něco natočit aby se to tu trošku oživilo? 

Natocim az prijedu z madarska a to bude bohuzel az den pred vanocema.Nemam ji bohuzel jeste nastrojenou a vysperkovanou,ale presna je a s energii si ve vyrobnim provedeni hlavu nedelam.Staci to a je to fajn 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ty kompenzátory na tom jsou spíš pro efekt, ne ?
To s tím floberťákem staženým na 7.5J nemůže mít žádnou funkci.

Alfa 641
anonim: tak "černýnos" určitě nee
,přezdívka je podle galského boha života a smrti(někdy také jako lesní bůh),takže tak.Jinak dík za fotku nástřelu,na pistoli a ještě se střelivem 6mm flobert to vypadá velice dobře.Ale stejnak by to chtělo video 

Video čeho ?
Zdravím vás po delší době, kdy se nutím trochu i přes časovou tíseň už konečně vyjádřit ke zdejší situaci ...
Viděl jsem že zde proběhla série několika fotek, moc hezké a zajímavé fotky, měl bych pouze nějaký ten dotaz na jiri.rucky:
1) Parádní sestava s tím vybavením co jsi osadil - v prvé řadě - jak tam to origoš předpažbí od Klinského vlastně drží? Zeshora žádná objímka, žádné nadpažbí.. jedině mě napadlo připevnit předpažbí z dodatečně dodělané dirkny z lučíku - ale to by pravděpodobně šlo těžko a navíc by to neudrželo.... to nic. Na té plynovce (Rada? - po té jsem trochu koukal.. ale asi také trochu nedostatkové že?),či odkud to je - to předpažbí drží také hlavně ten CO2zásobník či co to je že?
2) Jinak k těm variantám co jsi vše nasadil na to ústí hlavně - známá otázka
je mi až trapně - jak to tam drží?
Základnu mušky tam máš kompletní zdá se, neudělal sis snad závit dovnitř do hlavně? Někde to existuje ne? Jinak si myslím - mistrovský kousek...
Mě osobně by se na této zbrani líbil takový decentní moderátor, ty kompíky mi až tolik nejdou.. Ale to je věc názoru, prostě oceňuji hlavně tvorbu.
Dále abych jen netahal rozumy z ostatních tak také z mého soudku. Přes víkend jsem chvíli tvořil, jednak jsem si vyrobil takový plátek z gumy... No, rád bych mu říkal botka
, ani mi nevadí že je takové tloušťky jaké je, spíše mi jde o slušné zakončení té pažbičky (mezi botkami jsem nic extra nenašel co by se blížilo potřebným rozměrům). Prostě jsem to nějak vyřezal, obřezal a obrousil
a mě se to zdá..
Další věcí je také víkendové zakousnutí do předpažbí. Zatím je to spíše kostka dřeva než předpažbí, ale doufám že brzy budu moci pokračovat. Skutečně bych tomu dal přednost před učením. Pasuje tam tak nějak akorát, připevnění bych asi zkusil pomocí co nejdecentnějších dvou objímek shora. Má představa je zhruba taková, že by to mohly být dva tenké plíšky, samozřejmě né kov na kov ale kdyžtak na jednu vrstvu tenké izolační pásky
. No víme, ty představy v hlavě a na papíře umějí vše, ale zatím se realtivně daří.
Vše co jsem tady ze sebe vysypal ještě doplním několika fotkami, mám jen zlé tušení jestli 1 příspěvek najednou vezme více než tři fotky...

Viděl jsem že zde proběhla série několika fotek, moc hezké a zajímavé fotky, měl bych pouze nějaký ten dotaz na jiri.rucky:
1) Parádní sestava s tím vybavením co jsi osadil - v prvé řadě - jak tam to origoš předpažbí od Klinského vlastně drží? Zeshora žádná objímka, žádné nadpažbí.. jedině mě napadlo připevnit předpažbí z dodatečně dodělané dirkny z lučíku - ale to by pravděpodobně šlo těžko a navíc by to neudrželo.... to nic. Na té plynovce (Rada? - po té jsem trochu koukal.. ale asi také trochu nedostatkové že?),či odkud to je - to předpažbí drží také hlavně ten CO2zásobník či co to je že?

2) Jinak k těm variantám co jsi vše nasadil na to ústí hlavně - známá otázka

Dále abych jen netahal rozumy z ostatních tak také z mého soudku. Přes víkend jsem chvíli tvořil, jednak jsem si vyrobil takový plátek z gumy... No, rád bych mu říkal botka

Další věcí je také víkendové zakousnutí do předpažbí. Zatím je to spíše kostka dřeva než předpažbí, ale doufám že brzy budu moci pokračovat. Skutečně bych tomu dal přednost před učením. Pasuje tam tak nějak akorát, připevnění bych asi zkusil pomocí co nejdecentnějších dvou objímek shora. Má představa je zhruba taková, že by to mohly být dva tenké plíšky, samozřejmě né kov na kov ale kdyžtak na jednu vrstvu tenké izolační pásky

Vše co jsem tady ze sebe vysypal ještě doplním několika fotkami, mám jen zlé tušení jestli 1 příspěvek najednou vezme více než tři fotky...

CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
Tak jo, takže 3x a dost... nevadí. 

A poslední - kousek dřeva ala předpažbí...Těžce hranaté. 

Zdravim...tak jsem neodolal a objednal Drulova....s jasnou přestavbou na karabinu a nejvíc se mi zamlouvá ta,kterou má na svých stránkách Alexxxus....tak jestli mohu jednu technickou otázku na Aleše...jak máš dlouhou hlaveň na originální karabině..?předem děkuji za odpověd
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Doma budu až zítra tak pak vše přeměřím.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jedna věc mně ale utkvěla v paměti, co mam flobertku (jako tu volně prodejnou) tak je nějak odfláknutá .... špatně vytahuje hilzničky, musím vyndat hlaveň a propilovat ten zápich kam zajíždí hrot vytahovače. Ona má flobert patronka krapet jiné dínko než kalsická .22 LR .... potřeboval bych pokud někdo máte možnost oměřit kde přesně sedí kolík co jistí hlaveň v pouzdře.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
-
Odpovědi na dotazy,které vám nedají spát.
Fotky flobertky Drulov s různými modulátory,kompenzátory,či expanzátory jsou foceny jen kvůli tomu,abych ukázal možnosti tuningů a použití doplňků.Jejich upevnění je na fantazii,kutilství a možnostech každého jedince. Já bych řešil třeba uchycení předních ,,modulátorů,, a kompenzátorů touto přechodkou.
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3188
muselo by se v ústí hlavně vyvrtat zahloubení a nařezat závit. Popřípadě sundat muchu a závit udělat na konci zbraně.
Všechny airsoftové kopie tlumičů,mají vnitřní závit 14mm levý,stoupání 1,a u většiny tlumičú,je to děláno tak, že na jedné straně je levý a na druhé pravý. Uvnitř je molitan,nebo mirelon a prúchodnost prostředkem zajišťuje pružina.
Kompenzátory mají pouze levotočivý závit 14.
Předpažbí je také jen přiloženo, ale ůplně bezpečně je udrží oboustranná lepící páska. Mi doma drží na této pásce dřevěné obložení okolo mikrovlnky v kuchyni a ty desky mají mnohem větší váhu než lehounké předpažbí. Popřípadě stavební lepidlo se slonem by to udrželo bez problému.Stačí tenounká hosenka na dno předpažbí a nechat hodinku zatvrdnout. Já to ale na pevno udělat nemůžu,flobertku chci prodat,takže musí být vše původní. Pažby od KLINSKÝ, jsem zakoupil, abych mohl ukázat, jak může taková flobertka vypadat.
Fotky flobertky Drulov s různými modulátory,kompenzátory,či expanzátory jsou foceny jen kvůli tomu,abych ukázal možnosti tuningů a použití doplňků.Jejich upevnění je na fantazii,kutilství a možnostech každého jedince. Já bych řešil třeba uchycení předních ,,modulátorů,, a kompenzátorů touto přechodkou.
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3188
muselo by se v ústí hlavně vyvrtat zahloubení a nařezat závit. Popřípadě sundat muchu a závit udělat na konci zbraně.
Všechny airsoftové kopie tlumičů,mají vnitřní závit 14mm levý,stoupání 1,a u většiny tlumičú,je to děláno tak, že na jedné straně je levý a na druhé pravý. Uvnitř je molitan,nebo mirelon a prúchodnost prostředkem zajišťuje pružina.
Kompenzátory mají pouze levotočivý závit 14.
Předpažbí je také jen přiloženo, ale ůplně bezpečně je udrží oboustranná lepící páska. Mi doma drží na této pásce dřevěné obložení okolo mikrovlnky v kuchyni a ty desky mají mnohem větší váhu než lehounké předpažbí. Popřípadě stavební lepidlo se slonem by to udrželo bez problému.Stačí tenounká hosenka na dno předpažbí a nechat hodinku zatvrdnout. Já to ale na pevno udělat nemůžu,flobertku chci prodat,takže musí být vše původní. Pažby od KLINSKÝ, jsem zakoupil, abych mohl ukázat, jak může taková flobertka vypadat.
Naposledy upravil(a) jiri.rucky dne 18 pro 2012 11:41, celkem upraveno 1 x.