Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- menthon1974
Zřejmě se nedočkám celkové délky laufu Drulov .22 LR
Někdo zde psal jak pečovat o odfukovou komoru kvůli korozi.Určitě bude stačit fo odfuku vstřikovat Konkor jednou týdně,podle toho jak se hodně střílí.
Někdo zde psal jak pečovat o odfukovou komoru kvůli korozi.Určitě bude stačit fo odfuku vstřikovat Konkor jednou týdně,podle toho jak se hodně střílí.
Re: Drulov 70 Flobert
Napis SZ Alexxxusovi,ma original doma.Tak ti to urcite rad zmeri.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Moc se to tu nehýbe koukám, žádné novinky....?
Já bych tu něco měl, pažba na Drulovku po namoření a prvním lesklém laku, ještě to přebrousím a natřu. Ale víceméně to takhle asi bude. Natíráno Lazurolem MAHAGON, no tipnul jsem něco co by se mi „mohlo“ líbit , sice jsem po nátěru byl mírně nejistý ale jóó... jde to(nedělám pažby jako na běžícím pásu
). Přeci jen takový odstín doma ještě nemám, i kresba se někde projevila takže jako zábava několika večerů dobrý. A to jsem použil takové obecné nářadí, nic spešl.
Až bude úplně hotovo udělám třeba lepší detailnější fotky.
Já bych tu něco měl, pažba na Drulovku po namoření a prvním lesklém laku, ještě to přebrousím a natřu. Ale víceméně to takhle asi bude. Natíráno Lazurolem MAHAGON, no tipnul jsem něco co by se mi „mohlo“ líbit , sice jsem po nátěru byl mírně nejistý ale jóó... jde to(nedělám pažby jako na běžícím pásu

Až bude úplně hotovo udělám třeba lepší detailnější fotky.

CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
Pekny,jeste predpazbi a bude to parada.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ano, ano předpažbí je uvažováno také, ALE: přemýšlel jsem jak to tam chytit, jak to provést ... ?? - a protože bych tam eventuelně chtěl dát nějaký menší puškohled, říkal jsem si co to s tím spojit. Možná by to předpažbí muselo ,,obalit,, celou hlaveň .. nevím jak by to vypadalo. Uvidím, nejprve dotáhnu tohle - jak jsem řekl - jsem rád, že nic neprasklo a že to jakž takž vypadá.
Ještě dávno, než jsem tuhle hračku měl jsem si jednou dělal takovou vizualizaci „jak by se mi to líbilo“. Prostě hry s Photoshopem, a tam jsem si hodil předpažbí nebo příklad jak by to vypadalo s bambulí typu tlumič/moderátor.. Dal jsem tam i „nějak“ puškohled, ale to by se samozřejmě muselo provést jinak. Já tam přímo tu oficiální lištu nemám.. Taky i podle toho který bych sehnal. Kolimátor by na to asi moc nechtěl. Ale to je v tuhle chvíli celkem daleká budoucnost, dělám to po chvílích.
T.
Ještě dávno, než jsem tuhle hračku měl jsem si jednou dělal takovou vizualizaci „jak by se mi to líbilo“. Prostě hry s Photoshopem, a tam jsem si hodil předpažbí nebo příklad jak by to vypadalo s bambulí typu tlumič/moderátor.. Dal jsem tam i „nějak“ puškohled, ale to by se samozřejmě muselo provést jinak. Já tam přímo tu oficiální lištu nemám.. Taky i podle toho který bych sehnal. Kolimátor by na to asi moc nechtěl. Ale to je v tuhle chvíli celkem daleká budoucnost, dělám to po chvílích.
T.

Vyvrtat diru do spaliku dreva a potom uriznout ne v polovine,ale cca ve 3/4 vysky otvoru.Pak uz jen opracujes a nasunes na hlaven.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jójójó..
To je jedna z možností která mě také napadla, ale hlavně aby to projelo přes hranol mušky a pak drželo, ale možná by to šlo. Druhá možnost - udělat dva kusy a ty z každé strany na hlaveň přitáhnout pomocí dvou šroubků k sobě, no byly by tam ty šroubky ale možná, kdyby to bylo udělané decentně, taky by to šlo.

A nebo koupit originalni devadesatkove predpazbi a doupravit si ho podle sebe.Tloustka hlavne je stejna.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert

Ale všechno záleží jen na tom,jak se to bude líbit Tobě

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
- menthon1974
Tomm Mrkni se jak mám já udělanou Drulovku,navíc ta trubka je natažená až k odfuku a veškerý randál z toho odfuku jde do trubky a navíc ta trubka před ústí má také svůj význam.Teď když z ní střílím tak je to jako ze vzduchovky.
http://forum.gunshop.cz/drulov-70-flobe ... 06-75.html
http://forum.gunshop.cz/drulov-70-flobe ... 06-75.html
V nedeli jsem mel nejakou blbou naladu,tak jsem vytahl drulovku na starou svazarmovskou strelnici a jen tak jsem plinkal.Prekvapilo me,ze na cca 30m rozbije flasku od piva a pixlu od piva to na stejnou vzdalenost probiji,aniz by se nejak zatrasla a to byla napichnuta jen na takovem slabem stonku od nejakyho suchyho plevelu.Proste parada a radost z ni mam cim dal vetsi.Dokazu se u toho vzdycky paradne uklidnit.
Rozbila dokonce i dlazdicku,to jsem necekal
Rozbila dokonce i dlazdicku,to jsem necekal

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
Poraďte mi,jak se dá sundat přední muška a jak se dá upevnit případná horní lišta.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Muška.... povolit šroub který ji drží tam co je .... a pak ji vyklepat ven. je tam dost na fest.
Lišta drží na jedné straně v bloku závěru a na druhé straně ji jistí ten šroub co "drží" i mouchu.
Co jsem viděl předělné flobertky tak tam šroub nikdy nebyl ... u plnotučné verze je mám u všech.
Lišta drží na jedné straně v bloku závěru a na druhé straně ji jistí ten šroub co "drží" i mouchu.
Co jsem viděl předělné flobertky tak tam šroub nikdy nebyl ... u plnotučné verze je mám u všech.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- menthon1974
Alexxxus už máš hotovou recenzi na Drulov flobert ???? nebo jestli ne napsal by si mě už tu délku hlavně od začátku komory až po ústí ( Drulov .22 LR malorážka . )
Chci porovnat jestli jsou délkově stejné flobert a .22 LR nebo jestli jsou mezi nimi délkové rozdíly.
Chci porovnat jestli jsou délkově stejné flobert a .22 LR nebo jestli jsou mezi nimi délkové rozdíly.