Drulov 70 Flobert

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
anonim
Re: Drulov 70 Flobert

Příspěvek od anonim » 18 pro 2012 11:27

.
Naposledy upravil(a) anonim dne 20 pro 2012 04:29, celkem upraveno 1 x.

duffioso

Příspěvek od duffioso » 18 pro 2012 18:15

Drapek vytahovace ma byt takhle nesoumerny.Me funguje naprosto spolehlive.
To jiri.rucky: premyslel jsem nad dobastlenim pazby z SVD na drulovku.Koukl by ses prosim,jestli je to realizovatelny?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
jiri.rucky

Příspěvek od jiri.rucky » 19 pro 2012 09:06

O použití setu SVD Dragunov,jsem už také uvažoval,ale zřejmě by to šlo upravit,ale chtělo by to vyfrézovat lože .Byla by o trošku kratší,než DRULOV KLINSKY. Mám tu dva druhy dřev. Na fotce je pro pružinový SVD a druhý je tady pro elektrický SVD,který má jěště trochu vybrání pro motorek. Nejlépe by bylo,vyskoušet si to přímo na místě v prodejně ve Frýdku. Notéž platí i pro četné dotazy plně seřiditelné pažby SNIPER,na vhodnost,pro tu či tuhle a jinou větrovku a pod. Vše je na zručnosti, nápaditosti. Jinak Set SVD Dragunov,stojí 1700kčs. Je totiž i s předpažbím. Je to lepená laminovaná finská bříza,napuštěná polyuretanovým lakem.
Přílohy
P1011357.JPG
P1011356.JPG
P1011355.JPG
duffioso

Příspěvek od duffioso » 19 pro 2012 18:18

A safra,to by nevypadalo vubec spatne :-) Po svatcich se rozmyslim.Asi bych toho objednal povicero.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
jiri.rucky

Příspěvek od jiri.rucky » 20 pro 2012 08:23

Tady je celý set SVD Dragunov,včetně předpažbí. Ale jak praví,, DARKEN1,, , je to na airsoft,tak se to rozpadá už v obchodě.
Přílohy
P1011374.JPG
Tomm

Příspěvek od Tomm » 22 pro 2012 00:44

:arrow: jiri.rucky: Mnohokrát děkuji za cenné odpovědi. :wink: Upřímně musím říct, že jsi mi s tou oboustranou lepící páskou dal docela dobrý tip - na zkoušku jsem s ní přilepil zatím alespoň botku. Vypadá to dobře, kdyžtak to v případě nutnosti pojistím nějakými decentními šroubky.
Co se týče předpažbí, možná i to s tou páskou zkusím. Vyloženě se mi materiál typu nějakého tmelu tam dávat nechce, ta páska - pokud by to přidržovala by mi byla milejší. Není v plánu to příliš sundavat, není důvod ale co kdyby... Ono mezi námi tam to předpažbí už teďko nějak docela drží, udělal jsem to těsnější a možná ještě přejedu jednou vrstvou laku a bude.

Takže, díky.

Jinak, pravděpodobně se moje tvorba prozatím dostala do konce takové první fáze. Je to zvláštní pocit - že bych už dále nic nedělal? Kruci mě to ale baví, takže... uvidíme. Podle času a nápadů. Ale musím si něco nechat zase na později. Teď se snad také intenzivněji vrhnu na střelbu. Předpažbí jsem původně plánoval po vzoru mé vizualizace ale tahle podoba přišla časem.
Jó, takže můj první výtvor se mi docela líbí.... Bylo toho dost. :wink:
Na konec večerní foto, ale je to mizérie, ve dne to možná příště zvládnu lépe.

Všem podobným kutilům přeji hodně zdaru... :wink:
Přílohy
A.jpg
B.jpg
C.jpg
CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
duffioso

Příspěvek od duffioso » 24 pro 2012 15:35

Tak jsem si byl vanocne zastrilet z drulovky a hned po dostrileni jsem z mobilu musel objednat drapek vyhazovace :-( K nemu jsem prihodil i klinek,pruzinku a pro sichr i udernik.Drapek se mi ohnul a nenabere rantl nabojnice.A to jsem chtel mezi svatkama strilet :-(
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kavy

Příspěvek od Kavy » 24 pro 2012 17:19

Že ty jsi chlape střílel náboje se špičkou ? Není to na ně dělaný,jsou asi moc silný :lol:
Mě jsi se divil,když jsem ti říkal jak je odfláklá DU-10.

Drulovu při vývoji stačí když nový typ přežije krabičku nábojů/diabol.
Že se ti doma po vystřílení dvou krabiček začne sypat,nebo se začnou projevovat známky opotřebení kvůli nedomyšlené kostrukci už nikdo neřeší :?

Měl jsem slabost pro národní mikro-zbrojovky,ale už nemám.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 24 pro 2012 17:51

Drulov už dávno není nic. pan Háněl musel družstrvo prodat protože měl špatně udělanou obchodní politiku.
To je na dlouho.
Drulovky už dávno nevyrábí jedinej puškař z puvodní dílny co byla v Litomyšli ....
všichni od Kupce utekli a ted to tam smolí nějaký "vyučenci". Tam už snad není ani paní Půlkrábková ....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
cernunos

Příspěvek od cernunos » 24 pro 2012 20:33

Když to tu tak čtu,tak přestávám mít chut si tuhle flobku pořídit a docela mě to s..e,páč jsem myslel,že je to konečně kvalitní pistolka,co má výkon a trefuje.A ted se tu množí zkušenosti s prasklými úderníky a vyhazovači,takže prostě mám dojem,že na našem trhu neexistuje kvalitní flobertková pistole pro plnohodnotnou střelbu,při které nemusíte mít pocit,že vyhazujete zbytečně peníze jak za zbran samotnou tak za drahé a nekvalitní střelivo.Jediná světlá vyjímka je asi tedy jen p.Dresler,kterého si ale kvůli vysoké pořizovací ceně stejně dovolit nemůžu,páč prostě nejsem milionář.Takže s lítostí konstatuji,že na flobky jsem donucen házet bobek a to z vysoka.Radši šetřit a udělám si radost nějakou perkuskou,ale to je zas jiná divize a bohužel už to nebude zbran na postřílení si někde venku :evil:
duffioso

Příspěvek od duffioso » 24 pro 2012 21:32

Opraveno doma :-) Objednane dily budou jen do zasoby.
Skeptiky nemam rad a s klidnym srdcem bych si koupil dalsi kousek.To co se dnes stalo,byla moje chyba a blbost,ale oprava byla trivialni.Pistole za to nemuze.
Zkousel jsem strilet na cca 55-60m a parada.Na to,ze je to pistole a jeste flobertova,tak krabice od becherovky a petka od ledoveho caje,kazdou ranou.Je to proste parada a na nasem trhu neni zadna jina flobertka,ktera by me tak bavila a mela takovou uzitnou hodnotu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
cernunos

Příspěvek od cernunos » 24 pro 2012 21:43

Dufioso: Možná lepší nevěřící skeptik než zklamaný optimista :wink: Jinak gratuluju,že se ti pistolka uzdravila a že se těšíš ze střelby :) Je to stejnak výhoda- český kutilský nadšený přístup pro opravy věcí,které by měli fungovat již od výrobce,jenž je nabízí směle a předraženě.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 24 pro 2012 21:55

Predrazene to vubec neni.Nic jineho takhle levne nekoupis a jeste tak funkcni a presne.Zavada byla zpusobena mnou a ne vadou materialu,nebo spatnou vyrobou.Taky jsem nadaval jen sobe a nikomu jinemu.
Priznam se tedy.Mel jsem doma naboj .22 flobert s davkou prachu ze tri naboju.Udelal jsem to pred lety a nasel jsem ho u nasich.Proste jsem ho tam fouknul,nadrcnul,namiril na mlynek na kafe z tvrdeho bakelitu,ktery normalni naboj nedal a zmacknul.Rana jako prase,zpetnej raz jako u .22HV a v mlynku dira.
Nabojnice se natrhla v miste drazky pro vytahovac a tim do nej prastila a jeho zadni cast se ohnula.
Takze vim,ze jsou pojisteni proti nabijeni .22lr
Zkratka blbost jednoho blba.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kavy

Příspěvek od Kavy » 24 pro 2012 22:04

Odolný mlýnek je velká výzva,chápu že ti nedla spát.
Ještě že jsi u sebe ještě větší náboj :-)
Ale pochybuju že to co se stalo je úmyslné řešené. Buď dělají z bláta nebo naopak díly nevhodně tepelně "zušlechťují".

Moje předchozí povzdechnutí se vztahovala na DU-10,trvám si na něm ale je tedy mimo toto téma.
duffioso

Příspěvek od duffioso » 24 pro 2012 22:26

Vzal jsem ten naboj sebou,protoze jsem se vcera o tom bavil s brachovo svarou a tak jsme si sli zastrilet.Mlynek byl samozrejme lakavej :-)
Vetsi naboj bych tam nesral,takovej blb zase nejsem.Nemuze byt rec ani o vylozenem blate.Aby bylo funkcni vytahovani nabojnic,tak musela byt vic profrezovana drazka pro drapek a tim,ze se tam nabojnice naboje,ktery tam nepatril,roztrhla,tak ho to vymrstilo pres ten otvor vzhuru a ohnulo.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Odpovědět